torstai 22. marraskuuta 2012

Tervetuloa hoitolaamme 23.-24.11-12!

Meillä on Avoimet ovet perjantaina ja lauantaina 23.-24.11-12, tosin alaoven summeria joudutte soittamaan sisään päästäksenne, mutta olette erittäin tervetulleita tutustumaan hoitolaamme. Mitään ei tarvitse ostaa saa tulla ihan kysymään ihon hoitoonsa neuvoa. Tarjolla on yrittäjänaiskollegan Kankaisten Marjatilan mansikkamehua ja mustaherukkamehua.

Meillä on poikkeuksellisen paljon tarjouksia, koska haluamme olla täysillä mukana oman kaupungin Joulun avauksessa. Meidän asiakkaat ovat myös niin ihania, että he ansaitsevat kivan hintaisa kotihoitoaineita. Kaikista normaalihintaisista Dermalogican ja Youngbloodin tuotteista on 20% alennus päivien aikana. Jos ostokset ylittää 100€, niin saa lahjaksi Overnight Rescue pakkauksen, mikä on pelastuspaketti Suomen talveen. Pakkaus sisältää Super Rich Repair voiteen, Overnight Repair Serum tiivisteen ja Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteen. Pakkaus riittää parin kolmen viikon käyttöön.

Joululahjapakkauksia on kolmea erilaista. Special Cleansing Gel pakkaus sisältää 250ml pullon tuota pesugeeliä ja kaupanpäälle tulee 30ml PreCleanse esipuhdistusaine ja 22ml Skin Prep Scrub kuorinta-ainetta. Tämä pakkaus maksaa saman verran kuin Special Cleansing Gel 250ml yleensäkin eli 42€.

Toinen pakkaus sisältää normaalikokoisen Daily Microfoliantin ja kaupanpäälle 30ml Precleanse esipuhdistusaine ja Gentle Cream Exfoliat 10ml ja hinta on pelkkä Daily Microfoliantin hinta eli 71€. Sitten kolmas pakkaus on MultiVitamin Thermofoliant kuorinta-aine ja sen kanssa samaan hintaan 30ml Skin Resurfacing Cleanser puhdistusmaitoa ja 30ml Antioxidant Hydramist hoitosuihketta. Ja hinta on sama, kuin MultiVitamin Thermofoliant yksin eli 81€.

Youngblood meikeistä ihan superedullinen on huulipuna. Ostaessasi huulipunan ja Essien kynsilakan yhteishinta on 35€, kun huulipuna yksinään maksaa 31€. Normaalisti kynsilakka ja huulipuna yhdessä ovat 52€. Youngblood suosikki meikkipakkaus eli Kulmienmuotoilupaletti on nyt 60€ ja normaalihinta on 71€. Muutama uusi meikkiväri on Youngbloodille tullut neljän luomivärinpaletti nimeltään Moulin Rouge ja siinä on norsuunvaalea, vaalean ruskea, ruosteen ruskea ja harmaan ruskea luomiväri. Uusi huulipuna Blushing Nude 31€ on neutraali roosanruskea ja sopii hyvin suomalaiseen arkimeikkiin.  Gel Eyeliner (35€) on saanut myös uuden väritulokkaan nimeltään Sienna ja se on upea hiukan kimaltava pronssi, mutta ei liian kiiltävä päivämeikkiinkään.

Olemme perjantaina paikalla klo 21 saakka ja lauantaina klo 10-15, niin toivottavasti ehdit katsomaan uutuuksia. Kaikki tarjoukset ovat myös verkkokaupassa ja, jos niistä on kysyttävää ottakaa yhteyttä sähköpostilla: info@kauneushoitolainkeri.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti