maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää joulua kaikille!

Näin jouluaattoaamuna pitää istua hetki suunnittelemassa miten päivän hommat organisoisin.  Kaikki järjestelyt ovat jääneet ihan viime tippaan, mutta kun laitamme hihat heilumaan ja hännät huiskimaan  olemme valmiina ottamaan vieraat vastaan kello kolme. Eikä se ole maailman tärkein asia onko joka nurkka puunattuna. Tarkoitus on syödä hyvin ja vieraat ovat läheisiä minun ja mieheni vanhemmat, niin he eivät odota erityistä passaamista.

Onneksi mieheni on hankkinut kaikki tarvikkeet ja tehnyt suurimmat siivoushommat, niin nyt pitää vaan vähän järjestellä paikkoja. Kissat ovat hommassa mukana kaikin voimin, kolme karvakorvaa on aina ihan innoissaan, kun siivotaan tai tehdään jotain muuta. Lahjojen paketoiminen on lähes mahdotonta ellei toinen leikitä kissoja ja pidä niiden huomiota muualla. Siitä tuleekin mieleeni miten nämä rakkaat kissalapsemme ovat meille tulleet. Hertta tuli juhannuksena 2006 ja Jösse ja Valtsu jouluna 2006. Jösse ja Valtsu olivat löytökissoja ja haimme ne Kissakoti Kattilasta pari viikkoa ennen joulua. Hertta oli kasvannut tavallisessa perheessä ja oli ihan rohkea ja reipas. Ensimmäinen joulu Jössen ja Valtsun kanssa oli ihan toisenlainen, kuin nykyään. Kumpikaan ei paljoakaan uskaltanut katsella ympärilleen. Jösse asui ensimmäiset kuukaudet vierashuoneen sängyn alla ja Valtsu oli hiukan rohkeampi tutustumaan taloon.

Onneksi nyt kaikki on ihan toisin, kaikki kolme on aikamoisia menijöitä, vaikka Jösse on aina hiukan varayksellinen vieraita kohtaan. Sekin on ihanaa, että Jössekään ei pelkää minun ja mieheni vanhempia, vaikka kaikkia muita se lähtee sängyn alle piiloon. Eli tänä iltana kaikki kolme menee sylistä syliin, Jösse porukan johtajana. Toivonkin, että näin jouluna muistaisimme kaikkia niitä kenellä asiat eivät ole ihan hyvin. Kattilassa on monta ihanaa kissaa odottamassa omaa kotia. Heitä voi muistaa myös rahalahjoituksella, koska ruokaa ja lääkkeitä tarvitaan paljon. Kissakoti Kattilan keräilytilinumero on 568000-2254435.
Ellette ole kissaihmisiä, niin moni muukin hyväntekeväisyys järjestö tarvitsee lahjoituksia.

Toivotan teille kaikille hyvää ja rentouttavaa joulua. Olkaa suvaitsevaisia itseänne kohtaan ja mahdollisimman hyviä läheisillenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti