maanantai 17. joulukuuta 2012

Itselle lahjaksi uudet meikit

Olen nyt, niin hössöttänyt näitä joululahjoja, että en ole huomannut mitä kaikkea edullista ja käytännöllistä kannattaisi nyt ostaa itsellekin. Olen syksyn aikana urputtanut moneen kertaan, että me keski-ikäiset naiset kuljemme aina samoissa meikkiväreissä. Meikkejä varmaan jokaisen varastosta löytyy, mutta piinnytään käyttämään aina yhtä ja samaa. Itse pidän omana ohjeenani, että kun vaihdan vaateet, niin otan käyttöön myös meikkiin jotain uutta. Tosin, kun käytän työvatteita, niin en vaihda automatkojani varten vaatteita, kuin pari kertaa viikossa. Teen siis ainakin pari kertaa viikossa meikkiväreihin vaihdon.

Youngblood neljänvärin meikkipaleteista meillä on huipputarjous. Paletin normaalihinta on 71€ ja nyt se on 55€ ja tarjous on voimassa vuoden loppuun. Youngbloodin silmämeikitkin on miraalipigmenttiä eikä niissä ole ylimääräisiä hajusteita tai synteettisiä väriaineita. Nuorelle tytölle, jolla on herkät silmät ja oma tyyli on vielä löytymättä, Youngbloodin luomiväripaletti olisi ihanne lahja. Neljän värin avulla voi kokeilla jo tosi monia meikkijuttuja. Sitten meille vanhemmille Youngbloodin luomivärit ovat ehdottomasti parhaat. Sen jälkeen, kun kuutisen vuotta sitten otin ne myyntiin mitään muuta en ole halunnut käyttää. Värit pysyvät hyvin, eivät varise ja lähtevät kunnolla puhdistusmaidolla ja Precleansella pois.

Ehdoton peruspaletti on Timeless, tai Vintage. Jo Timeless nimikin Ajaton kertoo, että se on aina sopiva väritys. Siinä on kaksi vaaleampaa sävyä ja yksi keskiruskea ja yksi tummanruskea. Tuota tumman ruskeaa voi käyttää kostealla vinopäisellä rajaussiveltimellä myös silmän rajaukseen, ellei sitten ole hankkinut Gel liner rajausta ihan sitä varten.
Vintage on sävyltään myös ruskea, mutta siinä on ruskeat sävyt hiukan punaruskeita. Samoin tässä paletissa on kaksi väriä, jotka on tarkoitettu pohjustukseen ja ovat vaalean beigejä. Liilan sävyinen paletti on Purple Majesty jossa on tyylikkäät violetinsävyt ja vaalea pohjusteväri on hiukan hopean valkoinen. Kaikki nämä kolme luomiväripaletti kannattaa ehdottomasti hankkia siinä on kymmeneksi vuodeksi hyvät värit eikä koskaan tarvitse pelätä, että onko meikkiä liikaa, tai liian vähän.

Niinä aamuina, kun en yhtään jaksa meikkiäni ajatella käytän Vintage palettia ja sen kanssa rajaukseen Gel liner(35€, joulutarjouksena sivellin tulee kaupan päälle, arvo 20€) silmänrajauksen väri galaxy eli tumma harmaa. Huulille varma valinta on kesät talvet Coral Beach( 31€) lämmin mattapintainen huulipuna.  Joulutarjouksenahan meillä jokainen huulipunan ostaja saa valita Essie kynsilakan mukaan ja silloin hinta on 35€ eli laadukkaalle Essien lakalle jää hintaa vain 4€. Nyt värejä on vielä ihab mukavasti, mutta uskon, että ne loppuvat aika pian. Nyt on siis loistava tilaisuus uusia meikkipussinsa sisältö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti