lauantai 15. joulukuuta 2012

Lahjakortit ovat joulun toivotuimmat lahjat

Lahjalauantaina eli 15.12 meillä on monenlaista lahjaksi tarkoitettua pakkausta. Kaikki ovat Dermalogican ja Youngbloodin laatutuotteita. Meillä ei ole tarkoitus pitää joka viikonloppu jotain tarjouskirpparia, vaan nämä kaksi kertaa ennen joulua riittää. Haluamme olla mukana keskustan alueen joulunalus tempauksessa, että liikkeet ovat enemmän auki. Tosin mehän olemme arki-iltaisin lähes aina avoinna klo 20.00 saakka, muuta lauantait ja sunnuntait hoitola on kiinni.

Kiva kokemus oli kuitenkin nuo marraskuun avoimet ovet ja siksi jatkoimme ajatusta myös huomiseen. Nyt on nimenomaan lahjakorttien aika, todella moni mies tietää jo ennakolta mitä on hakemassa, mutta paljon on niitä jotka tarvitsevat apua. Lahjakorttien ostajissa jo lähes puolet vakio ihmisiä jotka hakevat joka joulu ja äitienpäivä lahjakortin. Palvelemme myös mielellään niitä, jotka eivät ennen ole lahjakorttiostoksilla olleet. Neuvomme aivan varmasti mikä kyseinen iho tarvitsee ja mikä olisi sopivin hoito. Lahjakortit voi ostaa joko määrätylle rahasummalle, tai määrätylle hoidolle.

Tuotepakkauksista hyvä valinta on kaksi naamiota. Joko kosteuttava naamio tai talineritystä rauhoittava naamio. Niiden mukana saat Dermalogican hiuspannan ettei hiukset tule naamion yielle ja laadukkaan siveltimen naamion levittämiseen. Naamiopakkauksen hinta on 60€ ja normaalisti se olisi 81€. Siinä on jo itsellekkin mukava ja tarpeellinen lahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti