tiistai 18. joulukuuta 2012

Värillinen päivävoide kannattaa hankkia nyt!

Sheer Tint Moisture sk 15 on ollut kymmenisen vuotta meidän suosituin meikkituote, sehän ei ole vain pelkästään meikki, vaan loistava päivävoide kaiken ikäisille. Kosteuden ja värin lisäksi siinä on vielä suuri hyöty 15 aurinkosuojakerroin, joka riittää pilvipoutapäivänä hyvin.

Saamme uuden tuotteen myyntiin vasta tammi- helmikuun vaihteella ja tuotteesen ei tule  muuta muutosta, kuin pakkauksen ulkonäkö ja suojakerroin muuttuu kahteenkymmeneen. Auriko on niin voimakas, että koko ajan  halutaan suojakerrointa lisää. Nyt kannattaa hakea Moisture Sheer Tintiä ihan varastoon ja ystävättärille lahjoiksi.

Kesällä Sheer tint sopii ihan yksinään käytettynä suoraan puhtaalle iholle, mutta nyt kuivaan talvi aikaan tarvitan ensin ohut kostusvoide. Esimerkiksi Intensiva moisture balance .( 100ml 85€ ja 50ml 57€) . Myös Youngblood neljänvärin luomiväripaleteissa on tarjous hinta. Ne ovat nyt 55€ ja normaalisti 71€. Kasvohoidon yhteydessä voisikin joskus tehdä meikin, niin asiakas näkisi miten meikkejä käytetään ja kyllähäm me teemme myös meikin ohjausta. On ihan kiva nähdä miten toinen käyttää meikkijä.

Tervetuloa tutustumaan meikkiväreihin. Olemme Marin kanssa paikalla joka ilta noin klo 20 saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti