keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Dermalogica vastaan Youngblood

Moni asiakas on kysynyt minulta onko tuo uusi Cover Tint ( 40ml, 72€) meikkivoide parempi, kuin Youngbloodin mineraalimeikki. Vastaus on, että se on makuasia. Dermalogican Cover Tint on paras tähäastinen voidemainen meikkivoide. Siinä on kohdallaan kaikki ihoa hoitavat ja kaunistavat asiat. Tärkeintä on, että kumpikin meikki sekä YB:n mineraalimeikki, että Cover Tint sisältävät mineraalipigmenttiä.

Nyt, kun Cover Tint on ollut käytössäni kolmisen viikkoa pidän siitä todella paljon. Se tasoittaa ryppyjä ja juonteita todella hyvin. Ihon se pitää täysin mattapintaisena koko päivän. Dermalogican maahantuojan palveluksessa olevista kosmetologeita pari on erityisen rasvaisia iholtaan ja he kehuvat Cover Tintin mattapintaisuutta. Cover Tintin raaka-aineet imevät itseensä öljyisyyttä ja iho pysyy kesähelteelläkin siistinä. Itse tulen käyttämään vuorotellen Cover Tintiä ja YB:n meikkiä, koska pidän kovasti siveltimellä levitettävästä YB:n mineraalimeikistä. Itselleni YB sopii paremmin, koska olen suunnattoman laiska ja voidemaisen meikin levityksen pitää aina pestä kädet.

Cover Tintin pakkauksessa on mukana myös meikkisieni, mutta sekin on makuasia levittääkö Cover Tintin sienellä, vai sormilla. Sormilla levitettäessä se tulee hiukan ohuemmalti ehkä. Itse levitän sen sormin ja siksi joudun hidastelemaan pesemällä kädet. Tämä on mielestäni ainoa ero Cover Tintin ja YB:n meikin välillä. Tiedän, että Mari pitää taas Cover Tintistä enemmän, kuin YB:n meikistä. Joten mitään paremmuuseroa ei ole. Kummassakin on 20 aurinkosuoja.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:50

    Minkälaisia värisävyjä tässä uudessa Cover Tintissä on? Käytin siitä vanhasta meikistä sävyä 2G ja se oli ihan huippuhyvä. Löytyykö uudesta se sama sävy?

    Susan K.

    VastaaPoista
  2. Cover Tint meikkivoiteen uudet sävyt ovat Light, Medium ja Dark. Väriä 2G vastaa Medium sävy. Tämä Cover Tint on entistä paremmin levittyvää ja ihoon sulautuvaa. Meikki ei jätä rajoja ja näyttää tosi luonnolliselta. Minusta selvästi parempi laadultaan, kuin aikaisempi versio, vaikka sekin oli tosi suosittu.

    Ikeri

    VastaaPoista