perjantai 11. tammikuuta 2013

SkinPerfect Primer suojaa myös auringolta

Pikku hiljaa meilläkin alkaa päivät pidentyä ja aurinkokin näyttäytyy joskus. Tämä uusi meikinpohjusaine SkinPerfect Primer ( 22ml 77€) pääsee osoittamaan todellisen tehonsa, koska siinä on 30 aurinkosuojakerroin. Tällä hetkellä supersuosittua SkinPerfect Primeriä on meillä myynnissä ihan normaalisti. Sehän oli ennen joulua Euroopasta loppuun myyty, mutta nyt toimitukset pitäisi pelata kunnolla ja sitä on koko ajan saatavissa.

Muutama SkniPerfect Primerin ostaja on saanut ensimmäisen tuubin käytettyä eli se kestää noin 2-3 kuukautta. Kaikki haluavat sitä lisää, koska ainakaan itse en enää osaa ilman sitä meikkiä tehdä. Se siloittaa ihoa niin paljon, että meikki on ihan erilainen levittää ja iho näyttää paljon paremmalta. Aika moni asiakas käyttää pelkästään sitä, kun ei halua voimakasta meikkiä. Nyt, kun alkaa aurinkoisemmat päivät SkinPerfect Primerin kaikki ominaisuudet tulee käyttöön. Se helpottaa todella paljon ihon suojaamista, kun meikinpohjustusaine sisältää näin korkean aurinkosuojan.

Muutamia asiakkaiden kokemuksia etelän auringosta olen jo kuullut ja kaikki kehuvat Primeriä tosi paljon. Uskon sen olevan huippuhyvän suojan helteessä, koska se on niin todella ohut ja kevyt. Samoin talvipakkasessa esimerkiksi hiihtäessä sen keveys ja hyvä imeytyvyys auttaa paljon. Kun iho alka hikoilla, niin SkinPerfect Primer ei ala valua, vaan se on sulannut ihon rakenteeseen. Se pitää muistaa, että pigmenttiläiskien synty alkaa näistä hangista heijastuvista auringon säteistä. On siis erittäin tärkeää suojata iho hiihtoretkillä. Puolikin tuntia keskipäivän auringossa tammikuussakin laukaisee pigmenttisolut toimimaan ja silloin alkaa tummat läiskät jo syntyä. SkinPerfect Primer suojaa myös pakkaselta ja tuulelta ja ehkäisee sen ahavoittavaa ja kuivattavaa vaikutusta.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19:00

    Minulla on myös kokemus Primeristä etelän auringossa ja se oli ihan ihmeellisen ihana aine. Jouluna Dubaissa oli tosi kuumaa ja auringoista ja yleensä ihoni palaa tosi herkästi. En makaile uima-altailla, vaan saan aurinkoia liikkuessa ja silloin myös hiki valuu.
    Primer jätti ihanan silkkisen pinnan ja iho oli huolitellun näköinen eikä hikoillut ja kiiltänyt. Koko aikana en palannut, eikä ihoni punoittanut tai ärtynyt. Jotenkin se kai ehkäisi myös kuivumiselta, koska yleensä etelästä tullessa ihoni hilseilee Suomeen päästyä. Nyt ei ollut mitään ongelmia. Ja riittoisakin se on, omaa tuubiani olen käyttänyt yli kaksi kuukautta ja vieläkin on kolmas osa jäljellä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kun kerroit kokemuksiasi. On tosi tärkeää kuulla asiakkailta itseltään mitä he ovat pitäneet meidän tuotteista.
    Kertokaa toisetkin käyttökokemuksistanne.

    Inkeri

    VastaaPoista