keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Tämä hetken paras päivävoide on Dynamic Skin Recovery

Tuote mitä ihosi eniten kaipaa tällä hetkellä on Dynamic Skin Recovery ( 50ml, 106€). Se on elvyttävä ja kosteuttava päivävoide, jossa on aurinkosuoja 30. Kevään aurinko on kaikista salakavalin tuomaan pigmenttiläiskiä ja ahavoittamaan ihoa.

Tähän aikaan talvesta monella on talviloma ja ensi viikolla tällä alueella on koulujenkin hiihtolomaviikko. Lomalla yleensä ulkoillaan paljon enemmän, kuin koko alkutalvena yhteensä ja se onkin iholle aika shokki. Varsinkin, jos iho on ollut hiukan hoitamaton ja ehtinyt muutenkin kuivua viikko ulkona saa paljon pahaa aikaan. Näin pilvipoutaisellakin säällä UV-säteilyä on todella paljon, vaikka sitä ei uskoisikaan. Jos säätiedotukset vielä toteutuu ja loppuviikko on aurinkoinen pigmenttiläiskät saa hyvän alkusysäyksen.

Jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä kannattaa suojata Pure Light ( 50ml, 96€) voiteella, koska se vaalentaa jo syntyneitä pigmenttiläiskiä. Pure Lightissa on myös 30 suojakerroin ja se on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Skin Dynamic Recovery on siksi niin sopiva tähän hetkeen, että se myös siloittaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja juonteita. Se sopii myös erittäin hyvin meikin alle.

SkinPerfect Primerhän( 22ml, 77€) sisältää myös 30aurinkosuojan ja jo pigmentoituneelle kuivalle iholle sopii hyvin yhdistelmä Pure Night( 50ml, 110€) ensin ja sen päälle SkinPerfect Primer. Pure Night on ensisijaisesti tarkoitettu yövoiteeksi, mutta sopii Suomen ilmastossa tosi hyvin täyteläiseksi ja kosteuttavaksi 24 tunnin voiteeksi. Siinä ei ole suojakerrointa, mutta se myös hajoittaa jo syntynyttä pigmenttiläiskää. Sen päällä SkinPerfect Primer tuo hyvän suojan ja iho ei ahavoidu pahassakaan tuulessa ja auringossa.

1 kommentti:

  1. Anonyymi11:27

    Olen tosi kuiva ihoinen ja ostin tuota Skin Recovery voidetta ekaa kertaa. Pitäisikö sitä käyttää yksinään, vai toisen voiteen päällä. Voiko sen laittaa suoraan iholle, kun siinä on tuo aurinkosuoja?

    VastaaPoista