tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hyödynnä tarjoustuotteet

Tämän hetken tarjoustuotteemme on sellaisia, että niistä hyötyy aivan jokainen. Alunperinkin ne on Dermalogican tuotevalikoiman edullisemmasta päästä ja nyt alennus on tosi reilu. Kannattaa myös aina huomioida se, että Dermalogican tuotteet ovat tuplasti riittoisampia,  kuin muiden sarjojen tuotteet
Nämä neljä tuotetta maksavat yhteensä 181€ ja ne kestävät noin kaksi kuukautta käytöstä. Tuotteet ovat Precleanse alkupuhdistusaine, Active Moist kosteusvoide, Multi- active Toner hoitosuihke ja Multivitamin Power firm silmänympärysvoide.

Tässä on muutama ehdotelma mitä näiden neljän tuotteen lisäksi tarvitaan, kun halutaan tehokasta täsmähoitoa omalle ihotyypille. Kuivalle ja vanhenevalle iholle suosittelen toiseksi puhdistustuotteeksi Ultra Calming Cleanserin ( 500 ml, 74€, 250ml 56€).  Yöksi kannattaa Active Moist kosteusvoiteen alle laittaa Overnight Repair Serum ( 98€) ja vielä kosteusvoiteen päälle yöksi ja päiväksi Barrier Repair ( 40ml 62€) suojageeli. Rypistyneelle ja veltolle iholle suosittelen tehotiivisteeksi yöksi ja päiväksi Extra Firming Boosterin ( 30 ml, 83€) ja sen päälle Active Moist kosteusvoiteen.

Rasvoittuva ja acne iho hyötyy eniten, jos iho puhdistetaan Precleansen jälkeen Clearing Skin Washilla ( 500ml, 73€, 250ml 62€), joka on myös desinfioiva. Tämä yhdistelmä sulattaa talia ja mustapäitä tosi hyvin, mutta ei kuivata. Päiväksi Active Moistin alle kannattaa laittaa Clearing Mattifier ( 40ml, 69€) joka estää mustapäiden syntyä ja hillitsee ihon kiiltämistä. Jos iho on kovin rasvoittuva voi yövoiteena käyttää vuorotellen Active Moistia ja Overnight Clearing Geliä ( 50ml, 65€).

Herkälle ja couperoottiselle iholle suosittelen Precleansen pariksi Ultra Calming Cleanseria ( 500ml, 74€, 250ml, 56€). Tehotiivisteeksi Active Moistin alle yöksi ja päiväksi erinomainen ihon vahvistaja on Ultra Calming Serum Complex ( 40ml, 85€). Päällimmäiseksi kannattaa laittaa ihoa suojaamaan Barrier Repair ( 40ml, 62€).

Nuori iho pärjää näillä neljällä tarjoustuotteella, jos puhdistukseen vielä lisätään Special Cleansing Gel ( 500ml 60€, 250ml 42€). Muistakaa myös, että verkkokauppatilauksista ei mene posti-tai muita kuluja. Laitamme aina paketteihin mukaan näytteitä ja esitteitä, niin pääsette tutustumaan muihinkin tuotteisiin.


4 kommenttia:

  1. Dermalogicalla on muutamia niin lyömättömiä ykköstuotteita ettei mitään rajaa. Ultra Calming Serum sellainen, niin huipputavaraa että olisin kyllä varmaan tullut hulluksi ilman sitä jo moneen kertaan!

    Ihan sama kuinka kiukustuneen punainen ja ärsyyntynyt iho, muutama tippa seerumia ja johan helpottaa.

    VastaaPoista
  2. Meikkiminni14:55

    Minulle taas Precleanse on tuote mistä en koskaan luopuisi. Nelikymppisen hiukan rasvoittuvan ihon saa parhaiten puhtaaksi Precleansen ja Tri-Active Cleanserin yhdistelmällä. Siirryn taas tuohon Active Moistiin, kun ilmat vielä hiukan lämpiävät ja odotan kovasti Solar Defence Boosterin lanseerausta, että saisin sen käyttööni. Matkakoosta sitä jo kokeilinkin ja hyvältä vaikutti.

    Minni

    VastaaPoista
  3. Sarianna16:53

    Löysin tämän blogin vasta pari viikkoa sitten, mutta jään kyllä lukijaksi. Tosi paljon kiitoksia asiatuntijaneuvoistasi!
    Olen ollut Dermalogican käyttäjä vasta puolisen vuotta, mutta aion vaihtaa kaikki kosmetiikkani pikkuhiljaa Dermaan. Olen 27v. liikunnanopettaja ja ihon ongelmina on vähän sitä sun tätä. Sain kaksospojat kolme vuotta sitten ja sen jälkeen pigmenttiläiskät ovat olleet tosi riesa. Alle parikymppisenä söin "rottakuurin" acneen ja sen jälkeen ihoni on ollut helposti punakka ja näppyjä pukkaa edelleenkin. Työni takia olen paljon ulkona kesät talvet ja nyt suurin pelko on pigmenttiläiskistä. Neuvoisitko miten yhdistelisin noita tarjoustuotteita pigmenttituotteisiin, mitä minulla ei vielä Dermalogicalta ole käytössä ollut.
    Tällä hetkellä minulla on jo Special Clensing Gel, Oil Control Lotion ja sen päälle SkinPerfect Primer. Ja naamiokin on Refining Masque.

    Sarianna

    VastaaPoista
  4. Puhdistusta täydentämään kannattaa ostaa Precleanse ja Multi-active toner. ChromaWhiten linjasta C-12 Concentrate on todella hyvä yöksi hajoittamaan jo syntynyttä pigmenttiä. Sen päälle voit yöksi käyttää Active Moist kosteusvoidetta. Skinperfect Primer riittää suojaamaan auringolta. Voisit myös kokeilla päivävoiteeksi Pure Light sk 30 voidetta, joka myös hajoittaa pigmenttiä.
    Yöksi voit silmienympärille käyttää Multivitamin Power firmiä ja Total Eye Care sk15. Monipuolisella hoidolla saat kuriin sekä pigmentit, että rasvaisuuden.

    Inkeri

    VastaaPoista