sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kevyt meikkipussi matkoille

Talvilomalla taas kerran huomasin miten tärkeää on osata pakata järkevästi. Meikit ja ihonhoitotuotteet lisäävät matkalaukun painoa tolkuttomasti ellei niitä yhtään karsi. Viime viikolla postasin ihonhoitotuotesuosituksiani ja nyt kerron Youngbloodin meikeistä.  Kannattaa ottaa, vain tärkeimmät tuotteet mukaan ja viikon, pari selviää hyvinkin pienellä meikkimäärällä.

Tärkein on ottaa mukaan SkinPerfect Primer (77€) se suojaa ihoa pölyltä, tuulelta ja siitepölyiltä ja siinä on myös 30 aurinkosuoja. Primerin lisäksi et välttämättä tarvitse muuta meikkivoidetta eikä muuta aurinkosuojaa kasvoille. Itse haluan ainakin iltaisin tehdä kunnon meikin varsinkin, jos on varattuna balettia, tai muuta tapahtumaa. Siksi otan mukaan aina Youngbloodin mineraalimeikin sävy Warm Beige ( 65€) ja Kabuki siveltimen (58€). Hyvä luomiväripaletti on neljän värin Vintage paletti, sillä saa tehtyä useamman tyylistä meikkiä. Päivällä en käytä rajauksia, mutta iltaisin kyllä. Hyvä silmien rajaus on Gel Liner (35€) ja värisävy Galaxy, joka on tyylikäs tumman harmaa. Siihen mukaan pitää ottaa myös rajaussivellin. Usein unohdan nämä siveltimet kotiin ja silloin koko rajausvärikin on ihan turhaan mukana.

Nyt talvilomalla Barcelonassa minulla oli myös uusia kevätvärejä Youngbloodilta. Otin mukaan jauhemaisen luomivärin nimeltään Golden Beryl ( 33€), joka on kaunis vaalea kulta. Sen kanssa on hyvä käyttää Gel Liner nimeltään Sienna, joka on tumma kupari. Tämä luomiväri ja silmänrajaus yhdistelmä on jo tosi raikkaan kesäinen. Poskipunana käytän puuterimaista Tangier (42€) väriä, joka on lämmin oranssiin vivahtava kupari. Kesäisessä auringon paisteessa Etelän lomalla, nämä kullan ja kuparin sävyt näyttävät todella tyylikkäiltä. Suomeenkin ne sopii tosi hyvin, kun pääsemme eroon näistä lumikinoksista. Sitten silmämeikki vielä täydennetään mustalla ripsivärillä.

Huulille käytin Coral Beach (31€) huulipunaa, joka on kaunis korallin sävy ja viime kesänä meidän suosituin huulipuna. Lentokoneessa huulet helposti rohtuu ja sinne haluan laittaa aina rasvaisen Youngbloodin Lip Gloss huulikiilteen (37€). Sävy Briliance sopii hyvin kultasävytteiseen silmämeikkiin, koska se on hiukan kuparin sävyinen huulikiille.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi20:25

    Laitoit minulle kasvohoidon jälkeen viime viikolla Golden Beryl luomivärin ja Sienna rajausvärin, ne oli aivan ihanat. Miehenikin sanoi, että ompas raikas meikki. Tulen ne ensi viikolla ostamaan itselleni. Muutenkin tuo YB:n jauhemainen luomiväri on tosi kiva käytössä.

    T.H

    VastaaPoista
  2. Anonyymi23:33

    Jos käyttää SkinPerfect Primeriä, niin pitääkö laittaa vielä muuta aurinkosuojarasvaa? Olen lähdössä Malagaan ja siellä taitaa olla jo kolmekymmentäastetta lämmintä, voikohan Primeriä käyttää sellaisessa helteessä, vai onko se liian rasvaista?

    VastaaPoista
  3. SkinPerfect Primer korvaa ihan hyvin kaikki aurinkosuojatuotteet. Malagassa tuo 30 aurinkosuoja riittää ihan hyvin. Muista kuitenkin laittaa Primeriä riittävästi, että se varmasti leviää koko kasvoille. Primer ei missään tapauksessa ole rasvaista, eikä se myöskään tuki ihoa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi23:10

    Vieläkö Yb: ltä löytyy Sorbet niminen huulipuna? Onko tuossa Gel Liner rajausvärissä ollenkaan sinistä sävyä?

    Sinisen ystävä

    VastaaPoista
  5. Kyllä Sorbet väriä löytyy vielä ja tosi suosittu se onkin varsinkin kesällä. Sehän on kaunis vaalea koralli, joka sopii suomalaiseen väritykseen oikein hyvin. Sininen Gel Liner on myös olemassa ja sen nimi on Midnight Sea. Se on tumma sininen, mutta ei mustan sininen.

    Inkeri

    VastaaPoista
  6. Anonyymi23:10

    Mikä olisi sopiva vaalea luomiväri meikkiä pohjustamaan? Tykkään näistä jauhemaisista luomiväreistä ja minulla on nyt jo Cashmere sävy ja haluaisin jonkun vaalean sen kanssa.
    Mikä sävy huultenrajauskynistä sopisi Rhapsody huulikiilteen kanssa ?

    VastaaPoista
  7. Vaalea luomiväri pohjustamaan silmämeikkiä on Alabaster, tai sitten hiukan vaaleanpunasävyinen on Tourmaline. Kumpikin on oikein hyviä värejä. Huultenrajaus Truly Red korostaa Rhapsody sävyn kirkautta ja tuo punaisuutta esiin. Neutraalimpi rajaus on Sequin sävy.

    Inkeri

    VastaaPoista