tiistai 5. maaliskuuta 2013

Näin valmistaudut esiintymiseen

Ihmiselle tulee eteen aina silloin tällöin tilanteita, joissa haluaa olla parhaimmillaan. Juhlat ovat tietysti sellaisia, että niitä ennen haluaa valmistautua kasvohoidolla. Nyt puhun lähinnä erityisistä työtilanteista esimerkiksi esiintymistä, jolloin haluaisi näyttää erityisen hyvältä. Monella esiintymisiä on muutamankin kerran viikossa ja silloin ulkonäön kuuluu olla kunnossa. On jo kohteliasta yleisöä kohtaan, että on huolitellun näköinen. Tässä ihan kotikonsteja esiintymiseen valmistautuessa.

Silloin, kun tekee työtä missä paljon joutuu esiintymään kannattaa ilman muuta käydä säännölisesti kasvohoidossa. Säännöllisyys tarkoittaa kerran kuukaudessa, tai ainakin kerran kuudessa viikossa. Näin esimerkiksi kulmakarvat pysyy ryhdissä ja iho muutenkin hyvässä kunnossa. Hyvin hoidetulla iholla meikkikin pysyy siistinä koko päivän. Edellisenä iltana kannattaa hoitaa iho siihen kuntoon, ettei aamulla tarvitse enää tehdä, kuin meikki. Yleensä aamu on, niin hektinen ettei siihen kannata jättää enää ihonhoitoa.

Edellisenä iltana kannattaa tarkistaa onko kulmien muotoilu kohdallaan ettei hajakarvoja pahasti törrötä. Iho kannattaa kuoria ja esimerkiksi Multivitamin Thermofoliant( 75ml, 81€) siistii ihoa oikein hyvin. Se myös siloittaa ihon pintaa ja auttaa meikkiä pysymään siistinä, kun hilseily on poissa. Sen jälkeen kannattaa laittaa naamio vaikuttamaan. Sekaiholle ja rasvaiselle iholle toimii hyvinSkin Refening Masque ( 75 ml, 64€) ja kuivemmalle iholle Multivitamin Masque ( 75ml, 8€). Naamion jälkeen laitetaan yövoiteet ja nukutaan pitkä yöuni. Muista myös illalla lakata ja hoitaa kynnet. Kädet ovat paljonkin näkyvillä ja jos esiinnyt koko päivän muista lisätä käsivoidetta tauoilla. Dermalogican käsivoide Multivitamin Nail and Hand Care siloittaa ihoa todella hyvin.

Katso myös, että meikkisi sopii vaatteittesi väritykseen. Hanki aina vaatetuksesi yläosaan sopiva huulipunasävy. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi23:54

    Kiitos hyvistä vinkeistä. Joudun aika paljon matkustamaan ja sitten vielä esiintymään. Hyvä apu on ollut Daily Resurfacer se on tarpeeksi nopea, ellen jaksa laittaa kuorintaa ja naamiota. Pitkän lennon jälkeen laitan aina yöksi multivitamiininaamion ja aamulla on kohtuullisen freessi olo.
    Hieron naamion myös käsiini yöksi, koska lentokoneen ilma kuivattaa niitäkin. Joskus olen hävennyt illallisilla hilseestä harmaita käden selkiäni, mutta naamio on ollut loisto apu. Yölennolla hieron sen käsiini ja laitan puuvillahanskat päälle, kai vieruskaverit ihmettelee, mutta mitäs siitä. Käteni on melkein ihottumassa kahdeksan tunnin lennon jälkeen ja käsidesin käytön jälkeen. Multivitamiininaamio pelastaa monta tilannetta.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:16

    Kiitos minunkin puolesta viisaista neuvoista. Itse esiinnyn harvoin, mutta aina se tuottaa valmistelua ulkonäön suhteen. Jos kuulijakuntaa on muutama sata, niin ei halua olla ihan seinästä reväisty lavalle mennessä. Itse koen tuon Refinning Masque hyväksi iholleni, koska se estää ihon kiiltämistä meikin kanssa. Kuorin ihoni Multivitamin Thermofoliantilla ja sitten laitan Refinning Masquen. Sen jälkeen, kun tekee meikin iho pysyy kiiltämättömänä koko päivän.
    Youngbloodin meikkipuuteri on tosi hyvä, koska sekin pysyy siistinä päivän eikä tarvitse lisäillä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos hyvistä kommenteista ja neuvoista myös toisille. On tosi kiva, kun asiakkaat ja lukijat kertovat omista kokemuksistaan.
    Tuo Multivitamin Power Recovery Masque kannattaa tosiaan muistaa myös käsien hoidossa. Moni atoopikko saa käsiensä ihon pysymään sillä ehjänä.

    Inkeri

    VastaaPoista