torstai 21. maaliskuuta 2013

Skin Refining Masque

Skin Refining Masque (75 ml, 64€ ) saa uuden koostumuksen viime syksynä. Se on paras rasvoittuvan ihon naamio mitä olen koskaan myynnyt. Sillä saa hyvin rasvaisuuden kuriin ihoa kuivattamatta. Varsinkin tähän aikaan vuodesta on hyvin tärkeää ettei rasvoittuvan ihon hoitoaineet saa kuivattaa, kun ilmasto kuitenkin vie kaiken kosteuden ihosta.

Suosittelen kaikille hiukankin rasvaisuuten taipuvaiselle iholle Skin Refining Masqueta. Jo yhden käyttökerran jälkeen iho kirkastuu ja rasvainen kiilto vähenee. Naamio sisältää luonnon savea, joka imee itseensä talia, poistaa epäpuhtauksia ja hillitsee talin eritystä. Raaka-aineista löytyy myös kasvisuuteyhdistelmä joka on loistava hillitsemään tulehduksia, parantamaan finnejä ja rauhoittamaan   bakteeritoimintaa. Skin Refining Masque on myös tehokas supistamaan huokosia. Se napakoittaa laajentuneita ihohuokosia ja vähentää talineritystä.

Säännöllisessä käytössä noin, joka kolmas, tai neljäs ilta naamiolla on oleellinen merkitys finni-ihon parantumiseen. Myös aikuisiän näppyreaktiot paranee ja iho ei kuitenkaan kuivu liikaa.  Silloin, kun iho on paksumpi ja hilseilevä Skin Refining Masquen joukkoon voi laittaa pari tippaa Skin Renewal Boosteria, joka lisää naamioon lievästi kuorivan vaikutuksen. Yleensä kuorinta kannattaa tehdä ennen  naamion käyttöä, niin naamion tehoaineet vaikuttavat ja imeytyvät parhaiten. Daily Microfoliant( 71€) kuorinta on helppo ja nopea tehdä ennen naamiota ja näin saa naamiosta parhaan tehon irti.

Nuorella teini-iän acnetapauksessa Daily Microfoliant kuorinta ja Skin Refining Masque, joka kolmas päivä on todella hyvä parantaja. Myös ihan kuiva ihoinen voi käyttää Skin Refining Masqueta  silloin tällöin, jos esimerkiksi ennen kuukautisia tulee näppyreaktioita. Helle kesänä tämä naamio estää hyvin hikinäppyjen syntyä ja nopeuttaa niiden parantumista. Jos haluat nopeita ja näkyviä tuloksia rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle hanki Refining Masque.

TARJOUS: kun ostat maaliskuun loppuun mennessä verkkokaupasta, tai hoitolasta minkä tahansa naamion saat Daily Microfoliant kuorinta-aineen matkakoon kaupanpäälle. Sen arvo on 27€ ja siitä saa noin kymmenen kuorinta kertaa.

8 kommenttia:

  1. Anonyymi13:14

    Mun ihoni pelastaja on ollut jo pitkään Refining masq. Se entinenkin versio oli hyvä, mut on tää uus parempi. Tää lähtee nyt helpommin pois, se eka vähän jämähti ihoon.
    Aina, kun iskee näppyjä leukaan yms. niin heti laitan naamiota parina iltana peräkkäin, niin siihen jää näppylät. Tuo olikin hyvä vinkki, että sekottaa Renewal boosteria joukkoon. Sitäkin oon aina välillä käyttäny yövoiteen alla.

    Minttu

    VastaaPoista
  2. Anonyymi14:56

    Olen käyttänyt Sebum maskia, mutta nyt tuntuu, että se hiukan kuivattaa. Olisikohan Refining maski parempi? Olen 27v ja minulla on ollut ihan acneiho. Nyt ikä kait alkaa pintaa kuivattamaan ja hilseilyäkin ilmenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt talvella tuo Refining Masque on varmaan sinulle parempi, koska se ei missään tapauksessa kuivata. Sebum Masqueta voit käyttää taas kesällä, tai laittaa ihan yksittäisesti sitä näppyjen päälle.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi16:20

    Jos lisään naamion joukkoon Renewal boosteria, niin kuoritaanko iho kuorinta-aineella ennen sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin, kun käytät Renewal boosteria naamion joukossa ei kannata kuoria, koska sitten kuorivuutta voi tulla liikaa. Tosin kuoriva vaikutus on hyvin vähäinen tuon Renewal boosterin kanssa. Parempi tulos tulee, jos ensin tekee kunnon kuorinnan ja sitten laittaa Refining Masquen.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi12:54

    Mä olen sekoitellut Refining Maskiin Ultra calming serumia joukkoon ja tulos on ollut tosi hyvä. Oma ihoni on aika pintakuiva ja helposti punoitteleva, mutta finniä pukkaa aina ennen kuukautisia. Tuo uudistunut versio Refining maskista on mustakin entistä paljon parempi. Se ei kuivata yhtään, mutta stoppaa finnit heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia Dermalogican aineita voi sekoittaa keskenään. Ultra Calming Serum Refining Masquen joukossa tuo lisää kosteutta ja auttaa punoituksiin ja couperosaan.

      Inkeri

      Poista
  5. Anonyymi18:17

    Minun vinkkinibon Refining Masquesta seuraavanlainen; levitä naamiota saunan jälkeen rintakehään ja hartioihin, niin saat finnit kuriin sieltäkin. Naamion jälkeen, kun levittää vielä yöksi Overnight Clearing Gelin, niin vartalon näpytkin häviää.

    VastaaPoista