keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Uudet tarjoustuotteet!

Nyt on uudet tarjoustuotteet päivitetty verkkokauppaan, joten käykää ostoksilla. Nämä ovat tuotteita mitkä on tarkoitettu aivan kaikille, myös nuorille. Perustuotteita, jotka täydentävät kaikkien ihotyyppien ja kaiken ikäisten kotihoitoa.

MULTIVITAMIN POWER FIRM ( 15ml, norm. 70€, NYT 56€)on Dermalogican eniten myydyin silmänympärysvoide joka sopii kaikille. Talven kuivattavassa ilmastossa Multivitamin Power Firm estää ihon ohentumista ja kuivumista. Voide sulaa ihoon ja jättää suojaavan pinnan, niin ettei kyynelneste, tai jäätävä tihku pääse iholle. Voide on myös hyvä suoja parin viikon kuluttua alkavalle katupölylle ja siitepölylle. Se myös siloittaa ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita tosi hyvin ja sitä voidaan käyttään sekä yöllä, että päivällä. Erinomainen yhdistelmä yli kolmekymppiselle on Age Reversal Eye Complex yöksi ja Multivitamin Power Firm päiväksi. Multivitamin Power Firm sopii myös siloittamaan suunympärysjuonteita ja estämään huulien rohtumista.

PRECLEANSE ( 150ml, norm. 54€ NYT 43€) Ihonhoidon perusta on hyvä puhdistus ja Precleanse tekee puhdistuksesta täydellisen. Kuiva iho hyötyy runsaista kasvisöljyistä, jotka pehmittävät ja hoitavat ihon pintaa. Rasvoittuvalle iholle Precleanse on välttämätön, koska se sulattaa talia ja öljymäistä likaa. Paksuinkin meikkivoide lähtee Precleansella helposti pois ja silmämeikkikin liukenee tähän öljyyn. Dermalogica neuvoo tekemään aina kaksoispuhdistuksen. Precleanse käytetään ensin ja sen jälkeen iho pestään ihotyypin mukaisella puhdistusaineella. Näin iho puhdistuu tehokkaasti, mutta ei kuivu.

MULTI-ACTIVE TONER ( 250ml , norm. 46€, NYT 38€) on kosteuttava hoitosuihke, josta hyötyvät kaikki ihotyypit. Hoitosuihke täydentää ihon puhdistuksen palauttamalla ihon normaalin PH:n ja kosteusvaipan pesun jäljiltä. Multi-active Tonerilla on oleellinen merkitys ihonhoidossa, sillä pystyy paljon lisäämään hoitotulosta. Hoitosuihke auttaa seuraavaksi käytettäviä tuotteita imeytymään ja vaikuttamaan paremmin. Multi-active Toneria voi myös suihkuttaa suoraan meikin päälle talvella, kun ihon pinta tuntuu kuivalta. Lentomatkoilla tuote on loistava ihon kosteuttaja kuivassa lentokoneilmassa.

ACTIVE MOIST ( 50ml, norm. 55€, NYT 44€) on aivan ihana peruskosteusvoide kaikille ihotyypeille. Se sopii oikein hyvin myös meikin alle. Myös nuoret ja miehet pitävät tästä hyvin imeytyvästä, ohuesta voiteesta. Ikääntyvälle iholle Active Moist toimii myös hyvin, jos ensin laittaa alle jonkun elvyttävän seerumin.

Tässä on nyt helpot ja edulliset tuotteet ihan kaikille, muuta ei oikeistaan näiden lisäksi perusihonhoitoon tarvitse. Niille henkilöille, jotka eivät ole koskaan kokeilleet Dermalogicaa näistä tuotteista voisi aloittaa. Tämän edullisemmin ei enää hyviä ihonhoitotuotteita voi saada.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi14:35

    Kiitos hyvistä tarjouksistanne. Juuri nuo tuotteet sopii minulle tosi hyvin. Olen käyttänyt Active Moistia talvellakin yöksi ja päiväksi, mutta alle olen laittanut vielä Extra Firming Boosterin. Nelikymppinen ihoni on kyllä siitä systeemistä tykännyt. Mitäs sanot?

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvältähän tuo kuulostaa. Active moist on hiukan liian ohut voide yksinään yli nelikymppiselle talvella, mutta oivallinen erilaisten tehoaineiden päälle.
    Voisit myös kokeilla tässä talven päätteeksi käyttää Overnight Repair Serumia(98€) yhden pakkauksen yöksi, se riittää noin 6 vkoa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13:38

    Olen 27v ja ihoni on kai sekaiho, ei näppylöitä, mutta kiiltää päivän mittaan. Ostin USA:sta tätä uutta Solar Defence Boosteria ja nyt kysyisin voiko sitä sekoittaa Active Moist voiteeseen, vai tuleeko siitä liian paksua sekaiholle? Nyt käytän Skin Smoothing creamia yöllä ja päivällä, enkä ole vielä siihenkään kokeillut sekoittaa aurinkobuusteria. Entä sopiiko uusi Cover Tint meikkivoide sekaiholle ja ennen kaikkea pysyykö se mattapintaisena koko päivän?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi14:30

    Sopiiko Multivitamin Power Firm myös nuorille. Itse on olen käyttänyt sitä vuosia ja nyt 22v tyttäreni on alkanut kotona käydessään ottamaan sitä minun tuubistani. Hän on aivan ihastuksissaan, kun on aina kärsinyt lievästi atooppisesta ihosta ja silmienympärykset ovat tosi kuivat. Tuo Multivitamin voide, kuulemma helpottaa kuivuudesta johtuvaa kutinaakin. Onko se kuitenkin liian vahvaa hänelle näin nuorena.

    Huolestunut äiskä

    VastaaPoista
  5. Ensiksi vastaan huolestuneelle äiskälle. Tyttäresi voi ihan hyvin käyttää Multivitamin Power Firm silmänympärysvoidetta. Se sopii myös nuorille ja ennen kaikkea se on erinomainen atooppisille luomille. Multivitamin Power Firm korjaa hyvin rikkoutunutta ihoa ja nopeuttaa rohtumien parantumista niin huulien ympärillä, kuin luomillakin.

    Active Moist voiteeseen voi aivan mainiosti sekoittaa Solar Defence Boosteria. Se ei muuta voiteen koostumusta mitenkään ja sen voi sekoittaa kaikkiin Dermalogican kosteusvoiteisiin. Kummassakaan ei ole rasva-aineita ja ne eivät missään tapauksessa rasvoita ihoa. Cover Tint meikkivoide sopii ihan hyvin rasvoittuvalle iholle, koska se neutralisoi rasvaa ja estää kiiltämistä. Eli se pysyy mattapintaisena koko päivän.

    Inkeri

    VastaaPoista
  6. Anonyymi19:15

    Onko tosiaan tarkoitus, että Precleansen jälkeen pestään vielä jollain muulla pesuaineella, vai saippuallako? Eikö se ole aika työlästä? Olen nyt pikkuhiljaa vaihtamassa entisiä tuotteitani tähän Dermalogicaan. Nyt vähän arveluttaa, että jos pesukin tehdään kahdella aineella, niin ei taida minun kärsivällisyys riittää.
    Olen tähän mennessä jo hankkinut Skin smoothing creamin ja se on ihan ok. Miten tuo Active Moist eroaa siitä?
    Sitten hämmästelen näitä aurinkosuojajuttuja, eikö mene vähän liiallisuuksiin jos Suomen talvessa aletaan läträämään suojakertoimien kanssa?

    Epäilevä Tuomiina

    VastaaPoista
  7. Anonyymi22:13

    Koska Daily Microfoliant tulee tarjoukseen? Se on paras kuorinta mitä olen ikinä käyttänyt. Olen joulusta saakka kuorinut sillä lähes joka päivä ja finnit ja muut näppylät ei enää vaivaa.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi22:43

    Tiedustelisin tuosta Exfoliant Body Scrubista, että kuivattaako se ihoa? En ole sitä kokeillut, mutta nyt tuntuu vartalonkin iho kaipaavan jotain tehokasta. Onko sen jälkeen aina pakko laittaa vartalovoide?

    Mira

    VastaaPoista
  9. Kiitos kysymyksistä ja kommenteista. Vastaan ensin Epäilevälle Tuomiinalle. Dermalogican tuotteet eivät ole ollenkaan monimutkaisia. Precleanse on alkupuhdistusaine, jolla saa parhaiten rasvamaisen lian pois ja sen jälkeen käytetään ihotyypinmukaista pesuainetta, ei saippuaa. Tälläinen ihonpuhdistus on jo hoitoa ja sen jälkeen tarvitsee vähemmän muita hoitoaineita. Kannattaa kokeilla, koska tulos on niin hyvä, että tuon vaivan haluaa nähdä.
    Active Moist kosteusvoide on hiukan ohuempi ja kevyempi, kuin Skin Smoothing Cream. Active moistissa ei ole ollenkaan rasvaa, vain pelkkää kosteutta.
    Aurinkosuoja on yksi tärkeimmistä asioista, koska liika UV-säteily sairastuttaa ihon. Ihosyöpäriski on aivan todellinen, kun säteilyn määrä on lisääntynyt. Kaikki ei onneksi saa ihosyöpää, mutta kaikkien iho vanhenee ennen aikojaan mitä enemmän iho saa säteilyä. Siksi säteilyn kokonaismäärää elinaikana pitäisi koko ajan hillitä.

    Daily Microfoliant on todella hyvä tuote ja se onkin Suomessa eniten myydyin Dermalogican tuote. Valitettavasti en osaa sanoa, tuleeko se tarjoukseen. Ei ainakaan nyt kevään aikana ole tietoa tarjouksesta.

    Miralle vastaan tuosta Body Scrubista ettei se missään tapauksessa kuivata. Päinvastoin, siitä imeytyy ihoon hoitavia kasviöljyjä ja iho on sileä ja pehmeä kuorintapesun jälkeen. Parasta olisi laittaa Body Hydrating Cream, mutta ei se pakollista ole.

    Inkeri

    VastaaPoista
  10. Anonyymi17:20

    Onko aina pakko käyttää eri silmänympärysvoidetta yöllä, kun päivällä. Nyt rahatilanne on sen verran heikko, että varaa olisi vain tähän Multivitamiini Firmiin.

    VastaaPoista