tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappuna siirrytään kesäväreihin meikissä

Vappu on juuri sopiva hetki hylätä tummat talven meikkivärit ja siirtyä uusiin väreihin. Vaihdetaanhan vaatteetkin ihan eri sävyihin ja on itsestään selvää, että kesällä käytetään erilaisia vaatteita, kuin talvella. Yhtä selvää se ei ole ollenkaan meikkien kohdalla. Jos olet ostanut uuden puseron vapuksi hanki myös ainakin siihen sopiva huulipuna.

Varsinkin huulipunan ja poskipunan kohdalla pitää tehdä muutos kesän tullessa. Yleensä talven muotisävyt ovat liian tummia ja voimakkaita kesällä käytettäviksi. Lähes kaikille sopivat kesäiset värit huulipunissa on Pink Lust, Sorbet ja Coral Beach. Pink Lust on koralliin vivahtava helmiäisvaalean punainen, oikein perusväri kesään. Sorbet on vaalea koralli ja kesällä meidän myydyin väri. Coral Beach on sitten kirkas mattapintainen koralli ja se on oma lempivärini. Hyvä poskipunapari näille huulipunille on kirkas mattapinkin punainen Blossom, tai oranssi sävyisempi Tangier.

Luomivärejäkin kannattaa vaihtaa uusiin, että saa välillä vähän eri ilmettä. Neljän värin paleteista Mermaid sisältää siniturkoosisävyjä, jotka kaikki on harvinaisen sopivia suomalaiselle. Cabana sisältää kaksi vaaleaa beigesävyä, yhden ruskean ja sitten kauniin turkoosin luomivärin. Eternity paletti sisältää kivat kullanruskeat sävyt ja niihin taas sopii hyvin kuparinsävyinen Gel Liner Sienna. Ei kannata jumittua aina samoihin meikkiväreihin, vaan niitä voi rohkeasti vaihtaa. Youngbloodin meikit ovat kaikki tyylikkäitä aikuisen naisen värejä joten niiden kohdalla ei ainakaan kannata pelätä ylilyöntejä. Yleensä on niin, että meikkiä käytetään ihan liian vähän ja laimeasti. Äärimmäisen harvoin näkee liian voimakasta meikkiä aikuisella naisella.

Hauskaa Vappua!

2 kommenttia:

  1. Kirsti Koo17:19

    Saako näihin Yb:n neljän värin paletteihin täytepakkauksia? Minulta on loppu Cabana paletista ne vaaleimmat sävyt ja harmittaa, kun nyt muutkin unohtuu käyttämättä.

    Kirsti

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti luomiväripaletteihin ei ole saatavissa uusia värinappeja täytöiksi. Erittäin hyvä vaalea luomenpohjustusväri on Alabaster ja sitä myydään yksittäin jauhemaisissa luomiväreissä.
    Muutenkin nuo jauhemaiset luomivärit ovat tosi suosittuja asiakkaiden piirissä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

    Inkeri

    VastaaPoista