tiistai 9. huhtikuuta 2013

Youngbloodin kevään värit

Saimme nyt kaikki Youngbloodin kevään uudet meikit jo myyntiin. Nyt on pakko sanoa etten oikein tiedä onko kaikki värit kovin ihania. Sanon tämän siksikin ettei vaan tule sellaista mielikuvaa, että aina kaikki mitä tulee olisi mielestäni niin ihanaa. Meikkivärit on kovin makuasioita ja usein täytyy esimerkiksi huulipunaa kokeilla useampaan otteeseen, että näkee miten se käyttäytyy huulilla.

Ihan uusina tuli huulipuniin värit Debalicious ja Blushing Nude. Kokeilin tuota Blushing Nude väriä ja näytin kuivan kesän oravalta. Se oli, niin vaalean kalvakka etten tykännyt yhtään. Tiedän kuitenkin, että se on parikymppisille hyvin mieleinen väri. Nämä ihonväriset nudemeikit onkin yksi kesän muotilinja. Toinen väri Debalicious on matta pinkki ja siitäkään en ole ihan varma sopiiko se aikuisen ihmisen värityksiin. Niitä sävyjä on vielä hiukan " mallailta" otanko ne myyntiin. Jo aiemmin tullut huulipuna Tangelo on tosi kiva raikas oranssinen koralli. Se saa harmaankin ja vanhemman ihon näyttämään kauniilta. Olen myös niin tottunut käyttämään huulikiilteitä, että huulipunat tuntui oudokseltaan aika kuivilta. Ne eivät kuitenkaan ole yhtään kuivia, vaan sisältävät hoitavia kasvisöljyjä. Sitten, kun huoneilman kosteus paranee ne eivät enää edes tunnu kuivilta.

Silmämeikkiin tuli uutena Gel Liner silmänrajaukseen väri Lagoon ja se on turkoosi. Minusta se kuitenkin näytti myrkyn vihreältä enkä siitäkään tiedä otanko sen myyntiin. Toinen uusi väri on Sienna ja sen on tyylikäs kuparinruskea rajausväri. Kynämäiseen silmienrajaukseen tuli väri Passion ja se on tumma liila. Se näytti heti hyvältä ja se toimii myös luomen sisäpinnalla kajalkynänä. Siinä se näyttikin tosi kivalta ja siitä varmaan tulee suosikkiväri. Uusia värejä otamme mukaan torstain Inspiraatio! messuille, niin pääset kokeilemaan niitä siellä.

1 kommentti:

  1. Olimpa minä tylyllä päällä tuota kirjoittaessani. Nyt kun kokeilin Blushing Nudea ja Debaliciousia Truly Red huulirajauksen kanssa, niin ne näytti paljon paremmilta. Aamulla kokeilin mustatukkaiselle asiakkaalle Blushing Nudea huulille ja hänen värityksiinsä se sopi oikein hyvin.
    Tuo rajaus Truly Red on kirkas punainen ja se tuo tsäpäkkyyttä näille muuten aika neutraaleille väreille.

    Inkeri

    VastaaPoista