keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kaupantekijäisiä tarjolla!

Haluamme vauhdittaa kesän tärkeimpien tuotteiden hankintaa mukavilla kaupantekijäisillä. Tarjous koskee Multivitamin Thermofoliant ( 75ml, 82€) kuorinta-ainetta ja SkinPerfect Primer sk 30 ( 22ml, 77€) meikinpohjustusainetta. Kuorinta ja UV-säteilyltä suojautuminen ovat kesällä erittäin tarpeellisia.

Ostaessasi Multivitamin Thermofoliant kuorinnan saat kaupanpäälle Age Smar pakkauksen, joka sisältää matkakoot Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteesta, Dynamic Skin Recovery sk30 päivävoiteesta ja SkinPerfect Primer sk30 meikinpohjustusaineesta. Pakkauksen arvo on 35€ ja pikkutuotteet riittää noin kahden viikon käyttöön. Sitten, kun ostat SkinPerfect Primerin saat lahjaksi matkakoon Daily Microfoliant kuorintajauhetta. Sen arvo on 27€ ja siitä riittää noin 10-15 kuorintakertaa. Kumpikin tarjous on voimassa sekä verkkokaupassa, että hoitolassa.

Nyt on myös uusimmissa tuotteissa kuvatkin kohdallaan, joten käy katsomassa ne verkkokaupassa. Kannattaa myös muistaa ettei verkkokaupan paketeista mene postimaksua. Meillä on nyt tekeillä uudet nettisivut ja uusi verkkokauppa, jotka pitäisi olla kunnossa kesäkuun aikana. Nettisivuille tulee paljon uutta tietoa hoidoista. Nettisivut ja verkkokauppa ovat nyt helppoja meidän itsemme päivittää, niin saamme muutettua uusia tietoja tarpeen mukaan.

Kertokaa, jos teillä on ideoita mitä meidän nettisivuilta pitäisi löytyä ja miten parantaa verkkokaupan palveluita.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi14:34

    Sekä tuo kuorinta, että Primer on Age Smart linjasta mikä on käsittääkseni vanhenevalle iholle tarkoitettu. Olen 24v ja onko nyt niin etten voi kumpaakaan niistä käyttää?
    Voiko Defence Solar Boosteria käyttää nelivuotiaalle? Olemme kesällä paljon vesillä ja lapseni tarvitsee todella hyvän suojan, koska hän on punahiuksinen ja palaa herkästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa, että kumpikin tuote löytyy Age Smart linjan alta. Ne eivät kuitenkaan ole varsinaisia vanhenevan ihon tuotteita ja niitä voi nuoremmatkin käyttää. Kumpikin tuote on ollut kaiken ikäisillä tosi suosittuja.
      Solar Defence Booster sopii, myös lapsille. Se ei ole pelkästään fysikaalinen suoja, mutta koska siinä ei ole hajusteita, tai synteettisiä raaka-aineita sen kemikaalien määrä on todella pieni. On parempi suojautua kunnolla palamiselta, kuin varoa kemikaaleja.

      Inkeri

      Poista
  2. MeikkiMinni19:46

    Olen lähdössä Thaimaahan kuukaudeksi ja tarvitsisin tosi hyvän aurinkosuojan. Toisaalta ihoni on aika rasvoittuva ja taitaa vaihdevuodet lähestyä, kun hikiaallot pukkaa päälle jo meidänkin helteissä. En haluaisi laittaa iholleni monia kerroksia, kun Thaimaassa on tosi helteistä ja iho hikoilee jatkuvasti. Kysyisinkin voisinko tehdä sillä tavoin, että laitan Multivitamin Power Serumin alle ja suoraan sen päälle Defence Solar Boosterin? Tuo Multivitamin Power Serum tuntuu aivan ihanalta ja se ei ainakaan yöllä tunnu tahmealta, vaikka saan pahoja hikikohtauksia. Tuntuisi aika raskaalta, jos siinä helteessä ja ilman kosteudessa laittaisin useampia tuotteita päällekäin.
    Vieläkö myynnissä on After Sun Repair, kun en ainakaan verkkokaupasta sitä löytänyt? Se on ollut mukanani aikaisemmilla reissuilla ja tykkään siitä hurjasti. Sitä suostuu miehenikin käyttämään, kun se imeytyy heti ja rauhoittaa ja viilentää hetkessä.

    Kyseleepi Minni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatuksesi on oikein hyvä. Voit käyttää Multivitamin Power Serumin päälle suoraan Solar Defence Boosterin. Thaimaassa ilman kosteus on niin korkea ettei kosteusvoide ole välttämätön. Siellä tuo Multivitamin Power Serum voisi ihan korvata yövoiteenkin ellei sitten tunnu siltä, että tarvitsee kosteutta.
      After Sun Repair on kyllä vielä valikoimissa ja se on aivan erinomainen. Siinä on runsaasti rauhoittavia ja kosteuttavia raaka-aineita ja se geelimäisyytensä ansiosta imeytyy aivan heti.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi20:36

    Nyt, kun nuo hikiaallot nousi keskusteluun, niin kyselen omasta puolestani miten Dermalogican rasvat toimii. Olen vuoden vaihteen tienoilla alkanut siirtymään Dermalogicaan ja ostanut teidänkin verkkokaupasta aineita. Tähän astisiin kokeiluihin olen tosi tyytyväinen, mutta nyt mietin helleaikaa ja hikoilua. Olen 56v ja kuiva iholtani, nyt käytän Intensive creamia ja se tuntuu hyvältä. Haluaisin kuitenkin jotain kiinteyttäviäkin tippoja, mutta miten laitan monia tuotteita päällekäin, kun öisin hikoilu on aika valtavaa. Olen katsonut noita suosituksiasi ja voisin hankkia tuon Multivitamin Power serumin ja tarjouksessa oleva extra firming boosterin. Kumpaa laitan yöksi ja kumpaa päiväksi. Tuleeko ihosta kovin tahmea, jos on tippoja ja voidetta ja vielä hikoilenkin?
    Olen Lancomelta käyttänyt jotain tippaa ja se ainakin oli ihan liian rasvaista. Ensimmäisen hikiaallon jälkeen tyynyliina oli ihan rasvassa. Nyt ainakin tuntuu, että käyttämäni Intensive rasva ei valu sillä tavoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hikoilu alkaa olla tuttu ongelma itsekullekin. Hikoilu myös kuivattaa ihoa ja iho tarvitsee entistä enemmän hoitoa. Kasvohoitojen määrää kannattaa lisätä, jos tuntuu, että yöhikoilu lisää kuivumista. Multivitamin Power Serum sulaa ihon rakenteeseen. Edellisessäkin kommentissa todettiin ettei se lähde valumaan hikoilun mukana ja samaa palautetta olen saanut muiltakin asiakkailta. Tuo Extra Firming Booster on taas aivan geelimäinen ja imeytyy tosi hyvin. Yleensä kaikki Dermalogican tehotiivisteet imeytyy niin hyvin, ettei ne mitenkään valu iholla.
      Tuo käyttämäsi Intensive Moisture Balance on meidän täyteläisimpiä voiteita ja sekään ei ole sillä tavoin rasvainen, että se hien mukava valuisi.

      Inkeri

      Poista
  4. Kiitos hyvistä kysymyksistä, yritän ehtiä vastaamaan näihin torstaipäivän aikana.


    Inkeri

    VastaaPoista