tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesän tarjoustuotteet

Nyt kesän tarjoustuotteet ovat hyllyssä ja ne ovat jo päivitetty verkkokauppaankin. Tuotteet on valittu nimenomaan vuoden aikaa ja asiakkaiden tarpeita silmällä pitäen. Tarjoukset kannattaa hyödyntää, koska alennus on tuntuva.

SPECIAL CLEANSING GEL ( 500 ml 60€, NYT 48€). Tämä puhdistusgeeli on Dermalogican suosituin puhdistusaine. Se sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistaa ihon tehokkaasti kuivattamatta. Sopii myös oikein hyvin vartalon pesuu ja rauhoittaa finnejä selän ja rinnan alueella. Erittäin sopiva puhdistusaine miehille ja nuorisolle.

EXFOLIANT BODY SCRUB ( 150 g 53€, NYT 42€). Aivan ihana vartalonkuorinta-aine, joka korvaa myös suihkuvaahdon. Siloittaa ihoa ja poistaa hilseilyn ja kuolleen solukon. Hyvin kuorittu iho ruskettuu paremmin ja rusketus säilyy pidempään. Kesän paljastavassa vaatetuksessa ihon hyvä kunto on erittäin tärkeää ja vartalon ihoa ei voi hoitaa ilman hyvää kuorintaa. Laita kuorinta-ainetta noin ruokalusikallinen pesusieneen, tai Dermalogican omaan pesuliinaan. Käy koko vartalo läpi pesuliinalla ja huuhtele kuorinta-aine pois. Exfoliant Body Scrub on runsasvaahtoinen ja sisältää myös hoitavia ja kosteuttavia öljyjä.

EXTRA FIRMING BOOSTER ( 30ml, 84€, nyt 68€). Dermalogican tehokkain kiinteytystuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Extra Firming Booster on tehotiiviste, joka levitetään suoraan puhtaalle iholle, myös silmien ympärille ja kaulalle. Jättää selvästi napakan kiinteän ihon pinnan ja tehotiivisteen päälle levitetään ihotyypin mukainen hoitovoide. Extra Firming Boosteria käytetään asekä aamulla, että illalla. Kesällä hyvä pari Multivitamin Power Serumin kanssa, joka korjaa UV-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. Käytä Multivitamin Power Serum yöllä ja Extra Firming Booster päivällä, tällä yhdistelmällä pystyt hidastamaan ihon vanhenemista merkittävästi ja samalla kiinteyttämään jo veltostunutta ihoa.

SKIN REFINING MASQUE ( 75 ml, 64€, nyt 52€). Naamio, joka vähentää ihon rasvoittumista kuivattamatta. Tarkoitettu kaikille ihoille joille tulee mustapäitä ja finnejä. Rauhoittaa myös hikinäppyjä ja supistaa huokosia. Levitetään puhtaalle iholle paksu kerros ja annetaan vaikuttaa 10-15  minuuttia. Sitten naamio huuhdellaan huolellisesti pois ja laitetaan ihotyypin mukaiset hoitotuotteet. Paras tulos tulee, jos iho kuoritaan ennen naamion käyttöä. Nopea apu stressinäppyihin, tai hormonaaliseen finnireaktioon. Yleensä käytetään kaksi kertaa viikossa, mutta tehohoitona voidaan käyttää kolmena päivänä peräkkäin.

MINERAL RADIANCE AURINKOPUUTERI ( 71€, nyt 58€). Youngbloodin monikäyttöinen aurinkopuuteri, jota voi käyttää joko poskipunana, tai sävynä koko kasvoille. Pyöreässä rasiassa on neljä värisävyä, joita voi käyttää erikseen poskipunana, tai pyöräyttää sivellintä kaikissa sävyissä ja silloin saa iholle elävän, päivettyneem sävyn. Varmasti terveellinen konsti saada väriä iholle.

Nämä tarjoukset on voimassa 30.8-13 saakka. Voit käydä hakemassa tuotteet hoitolastamme, tai ostaa verkkokaupasta. Huomio ettei verkkokaupassamme mene postituskuluja.

9 kommenttia:

  1. Anonyymi14:01

    Hei.

    Minua ihmetyttää kun special celansing gelistä aina sanotaan, ettei se kuivata ihoa. Oma pintakuiva sekaihoni kyllä kuivuu tuotteen käytöstä, vaikka kuinka vaahdotan sen veden kanssa ennen kasvoille laittoa. Pesun jälkeen iho on kiristävä ja jopa hilseilevä. Eräs dermalogicaa käyttävä kosmetologikin sanoi, että hänenkin mielestään tuote kuivattaa ihoa ja suositteli sen sijaan ultracalming cleanseriä, joka on osoittautunut sopivammaksi iholleni. Tämä seikka jaksaa ihmetyttää, vai enkö osaa käyttää geliä oikein?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pintakuivalle sekaiholle parempi puhdistusaine on tuo Ultra Calmning Cleanser, koska se kosteuttaa ja hoitaa. Speacial Cleansing Gel ei itsessään aiheuta ihon kuivumista, mutta se ei myöskään kosteuta. Jos iho on muuten jo pinnaltaan kuivahko saattaa pesu Special Cleansing Gelillä tuoda sen esiin ja näkyville.
      Tietysti jokainen iho on yksilö, eikä mistään tuotteesta voi vannoa, että se toimii juuri näin. Pääsääntöisesti Special Cleansing Gel on helppo, nopea puhdistusgeeli, joka toimii kaikilla ihotyypeillä kuivattamatta. Itse olen superkuiva ihoinen ja jo ylittänyt viisikymppiä, niin käytän kesällä Special Cleansing Geliä enkä koe sitä kuivattavaksi, mutta talvella se tuntuu liian kuivalta. Ultra Calming Cleansing on talvella meidän suosituin puhdistusaine, koska se myös hoitaa.
      Tuo kertomasi vaahdottaminen käsissä on myös tosi tärkeää Special Cleansing Gelin kanssa ja sitten huuhdellaan kunnolla pois runsaalla vedellä.
      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi18:35

    Tulin juuri kasvohoidosta ja olen ihan pöyristynyt! Asuinpaikallani ei ole Dermalogicaa ja kävin eräällä muulla kosmetologilla jolla en ole aikaisemmin käynyt. Kerroin hoidon alussa,että minulla on atooppinen iho ja kuivat läiskät johtuu siitä. Hoitoa oli tehty noin vartin verran, kun kosmetologi totesi ettei ihoni ole atooppinen, vaan ruokavalioni on niin ravintoköyhä, ettei ravintoa riitä ihoon asti.
    Minulla on parikymmentäkiloa ylipainoa, josta kärsin kovasti. Kosmetologi totesi, että olen tyypillinen pullahamsteri, jolla on läskivanne vyötäröllä ja ihokin kärsii, kun syön pelkkiä hiilareita. Sitten hän piti esitelmän karppauksen eduista, joka hänen kokemuksiensa mukaan parantaa ihon parissa viikossa, kun iho alkaa saamaan rasvaa sisältäpäin.
    Kuuntelin mykkänä järkytyksestä.
    Olin varannut ajan ihon luxushemmotteluun, joka hoitolan hinnaston mukaan piti maksaa 76€. Hoito kesti tunnin verran ja joku aine kirveli ihan vietävästi. Kassalla sanottiin hinnaksi 110€, siinä kohtaa sain suuni auki ja ihmettelin hinnan korotusta. Ihoni oli kuulemma, niin huonossa kunnossa, että hän joutui käyttämään kalliimpia aineita. Päätin häipyä hoitolasta mahdollisiman äkkiä enkä sinne ikinä enää sisään mene.
    En tiedä itkeä, vai nauraa. Nyt ihoni punoittaa ja kirvelee vieläkin ja ajattelin laittaa siihen Multivitamin Masquen se kun yleensä auttaa ihooni hyvin. En pysty uskomaan, että asiakaspalvelussa voi olla tuollaisia ihmisiä. Tuskin se firma kauan pystyssä pysyy, jos jutut on tuota tasoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä minuakin itkettää!
      Olipa todella huonoa kohtelua ja täysin ammattitaidotonta. Olen tosi pahoillani, että jouduit kokemaan tuollaista soopaa omalta ammattikunnaltani. Yritä unohtaa koko tapaus, ellet sitten halua valittaa hintamuutoksesta kuluttaja-asiamiehelle. Sinulla on atooppinen iho ja tuolla ruokavaliojutulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Kosmetologin velvollisuuksiin ei kuulu ruokavaliosuositukset enkä ole koskaan nähnyt, että karppaus jotenkin vaikuttaisi ihoon, ei ainakaan atooppisuuteen.

      Tässä on taas hyvä ja kamala esimerkki siitä mitä tapahtuu ellei kosmetologilla ole kunnon ammattitaitoa. Toisaalta tuo tapaus myös kertoi ettei ihminen soveltunut asiakaspalveluun ollenkaan, koska pahoitti asiakkaan mieltä. Mene seuraavan kerran muualle kasvohoitoon ja toivottavasti sitten saat iloisen mielen ja siistin, hyvinhoidetun ihon, niin kuin hyvän hoidon jälkeen kuuluukin.
      Pahoittelen vielä kerran kokemustasi.

      Inkeri

      Poista
    2. Anonyymi09:22

      Itselläni on ollut vastaavanlainen kasvohoitokokemus, mutta siitä on jo vuosia aikaa. Minulla oli aika paha hormooniakne, kun olin juuri lopettanut pillerit. Menin ihonpuhdistukseen ja kosmetologi alkoi moittimaan ylipainoani ja liian rasvaista ruokaa. Olin silloin 24v. ja ehkä hiukan ylipainoinen. Mitään apua ihooni en saanut, vaikka ihoa kaiveltiin tosi kovalla kädellä. Punoitin varmaan kaksi viikkoa hoidon jälkeen ja itkin monta kuukautta.
      Jos tietäisin missä tuo kosmetologi nykyään vaikuttaa kävisin kertomassa hänelle millaisen trauman hän aiheutti nuorelle naiselle. Hän ei edes tunnistanut sellaista, kun hormooniakne ja kuitenkin sain ihoni hyvää kuntoon, kun gynekologi määräsi Diane Nova pillerit.
      Neuvon ihan samaa, kuin Inkerikin, että unohda mahdollisimman äkkiä koko juttu. Kosmetologi ei ollut sovelias ihmisten kanssa työskentelyyn.

      Titta

      Poista
    3. Ihan kamala kokemus tämäkin, olen todella pahoilani, että asiakkaiden mieltä pahoitetaan tällä tavoin. Tuokin on ihan silkkaa hölmöyttä. Ei ruoka aiheuta acneihoa.
      Ehkä tämäkin kosmetologi oli saanut heikon koulutuksen ja ei tiennyt hormooniacnesta mitään ja yritti tietämättömyyttään jotenkin peittää.
      Toivottavasti näitä kokemuksia ei ole kovin montaa, mutta ymmärrän, että ne muistaa lopun ikäänsä.

      Inkeri

      Poista
    4. Anonyymi22:22

      Ei pelkästään kosmetologit päästele sammakoita suustaan. Varmaan joka ammattikunnassa löytyy näitä, jotka ei paljoa ajattele mitä asiakkaalle, tai potilaalle sanoo.
      Olen itse sairaanhoitaja ja joskus ihmettelen kollegoitani ja lääkäreitä mitä kaikkea he keksivät potilaalle möläyttää. Jotkut eivät opi koskaan ja unohtavat kokonaan miltä potilaasta tuntuu, kun häntä arvioidaan raskaamman päälle.

      Poista
  3. Anonyymi21:38

    Eihän tuo Extra Firming Booster kuivata ihoa? Olen muilta sarjoilta käyttänyt kiinteyttäviä tehotippoja ja ne ovat kaikki tuntuneet epämielyttävän kiristäviltä ja kuivilta. Dermalogicalta olen käyttänyt Overnight serumia ja se on tuntunut aivan ihanalta ja sen tuoksu on todella hyvä. Ajattelin, että voisi tilata tuon Boosterin, kun tietysti tarjous houkuttaa., mutta jos siitäkin tulee kireä tunne, niin käyttämättähän se jää.

    VastaaPoista
  4. Extra Firming Booster ei missään tapauksessa kuivata ja siinä on hiukan myös kosteutta joukossa. Se on kuitenkin todella kiinteyttävä aine ja jättää napakan pinnan iholle. Sen päälle pitää ehdottomasti laittaa ihotyypin mukainen voide ja sehän vie kireyden tunteen pois, jos sellainen tulee. Erinomainen yhdistelmä kuivalle iholle on käyttää Overnight Repair Serumia yöksi ja Extra Firming Boosteria päiväksi.
    Tuo Overnight Repair Serum on minunkin suosikkituote ja sen tuoksu on todella hyvä.

    Inkeri

    VastaaPoista