sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Maailman paras pesuaine vartalolle!

Nyt laitoin tosi vahvan otsikon, mutta olen niin voimakkaasti asian takana. Minusta maailman paras ja ihanin vartalon pesuaine on Exfoliant Body Scrub (53€) Dermalogicalta. Jos olisitte itse sitä kokeilleet olisitte aivan varmasti samaa mieltä.

Minulla oli kolmisen viikoa ettei Exfoliant Body Scrub ollut käytössäni, kun aina unohdin tuoda uuden tuubin hoitolasta. Nyt, kun tänään kävin suihkussa ja pesin sillä en voinut, kun taas ihastella aineen vaikutusta. Mikään ei ole niin helppo ja hoitava pesuaine. Laitan sitä reilun ruokalusikallisen Dermalogican pesuliinaan ja käytän sitä ihan suihkuvaahdon tapaan. Se myös vaahtoaa hiukan ja siksi sitä ei tarvita paljon. Exfoliant Body Scrub kuorii pois kuolleen solukon ja myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Ihosta tulee ihanan silkin pehmeä nopeasti ja helposti. Käytän itse kuorintaa joka pesussa.

Tässä vaiheessa vuotta vartalon iho on heikoimmillaan ja kohta se pitäisi paljastaa koko kansalle. Ei näytä hyvältä, kun lyhyt hihaisesta mekosta vilkkuu hilseilevät käsivarret ja sääret. Pelkkä rasvaaminenkaan ei auta, jos iho hilseilee kuivuuttaan. Toisaalta laiskalle vartalon hoitajalle Exfoliant Body Scrub on ihanteellinen, koska se jo itsessään kosteuttaa. Aivan pakko ei ole ihoa sen jälkeen voidella, mutta tietenkin se olisi iholle parasta. Body Hydrating Cream imeytyy todella hyvin, kun iho on ensin hyvin kuorittu.

Niille asiakkaille, jotka kärsivät finneistä selässä ja pakaroissa Special Cleansing Gel ( 500ml 60€, 250 ml 42€) kasvojen pesugeeli auttaa todella hyvin. Sitä käytetään ihan samalla tavoin, kuin vartalon pesuaineitakin. Pesusieneen, tai Dermalogican pesuliinaan laitetaan noin teelusikallinen geeliä ja sillä pestään. Parissa viikossa finnit alkaa kadota. Miehille ja oikein rasvaiselle iholle vielä tehokkaampi on Clearing Skin Wash, joka desinfioi ihon todella hyvin. Näiden kasvojen pesuaineiden käyttö vartalon hoidossa on todella helppo ja nopea konsti saada iho kauniiseen kuntoon kesää varten.

9 kommenttia:

  1. Anonyymi23:45

    Teini-ikäiset poikani ovat koko talven käyttäneet Clearing Skin Washia ja heidän ihonsa on parantunut huomattavasti. Kumpikin urheilee lähes päivittäin ja iho joutuu tosi koville. Heillä oli aika pahoja finnejä ja lähes pieniä paiseita reisissä ja ne ovat kokonaan parantuneet. Selkä ja hartiat vielä hiukan kukkii, mutta varmaan sekin on pian ohitse kunhan saa paidat pois ja aurinkoa.
    Kiitos, kun neuvoit syksyllä tämän avun. Tuo iso pullo Clearing washia on kestänyt pari kuukautta käytössä yhdellä pojalla. Ja he todella käyvät suihkussa välillä parikin kertaa päivässä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13:54

    Tässä mun kokemukseni selän finnien hoidosta. Mä olen jo 24v. ja naaman iho on ollut aika hyvä jo viitisen vuotta, mutta selkä ja pakarat senkun kukkii. Koko talven olen pessyt vartalonkin ihon Special Clensing Gelillä ja kuorinut joka kolmas päivä Daily Clean Scrubilla. Vähä vaikeeta se on yksin tehdä, onneks avomies suostuu avitukseen. Kuorinnan jälkeen olen pahimpiin kohtiin laittanut Sebum masqueta ja usein isompien finnien päälle iltaisin.
    Näillä konsteilla vartalo on pysynyt ihan kohtuullisen hyvänä. Vaivannäköä se vaati, mutta hyvä tulos kannustaa.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:31

    Teettekö te selänalueelle puhdistuksia ja minkähän hintainen sellainen hoito on? Pitääkö niitä tehdä monta kertaa vai onko mitään apua kerrasta?

    Eveliina

    VastaaPoista
  4. Teemme selänihonpuhdistuksia ja siihen on hyvä varata tunnin verran aikaa. Hinta on 65€. Yleensä jo yksin kerta auttaa, jos sen jälkeen hoitaa hyvin kuorinnalla ja esimerkiksi Clearing Skin Wash pesuaineella. Tietysti riippuu hyvin paljon ihon tilanteesta, mutta harvoin tarvitaan kolmea kertaa enempää.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Kissalan tyttö18:34

    Kiitos hauskasta kissablogistasi ja terveiset Jösselle. Kysymykseni ei liity vartalon hoitoon, mutta nassussa on nyt ongelmaa. Olen 28v. ja jätin e-pillerit pois pari kuukautta sitten ja nyt leuka kukkii hurjana. Ihoni ei ole ollut koskaan kovin rasvainen, mutta leukaan tulee kovia ja kipeitä "möttejä" eikä meinaa parantua millään. Muutamaa olen yrittänyt itsekin puristaa, mutta tilanne vaan pahenee siitä. Tosin olethan moneen otteeseen varoittanutkin, että oma puristelu pahentaa tilannetta. Pitihän se kuiteskin kokeilla.
    Dermalogicasta nyt on käytössä Special Cleansing Gel ja Skin Smoothing Cream. Pitäisiköhän hankkia joku kuorinta, vai mitä suosittelisit.

    Tyttö itte

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, kun jouduitte odottamaan vastauksia. En heti huomannutkaan, että täällä oli kysymyksiä. Tehkää, vaan niitä lisää vastaan niihin mielelläni.
      Hormoonitoiminnan muutokset vaikuttavat ihoon todella paljon ja yleensä e-pillereiden aloittamiseen ja lopettamiseen iho reagoi jollain tavoin.
      Yleensä tilanne rauhoittuu puolessa vuodessa. Suosittelisin, että lisäisit kuorinnan hoitotuotteisiisi. Daily Microfoliant päivittäin käytettynä pitää huokoset paremmin auki. Rasvoittuvalle alueelle voisi yöksi käyttää Overninght Clearing Geliä kolme, neljä kertaa viikossa. Sebum Masque on myös osoittautunut erinomaiseksi paikallisesti käytettynä. Laita sitä iltaisin näppyjen päälle ja anna vaikuttaa koko ilta.
      Toivottavasti näistä konsteista on apua.

      Inkeri

      Poista
    2. Kiitos vielä noista terveisistä Jösselle. Jösse voi oikein hyvin hän on jopa laihtunut. Nyt, kun on jo tarpeeksi lämmintä olla ulkoiluhäkissä, niin Jösse riehuu siellä kaiket päivät. Liikunta, kun lisääntyi niin Jössestäkin tuli hoikka poika.

      Inkeri

      Poista
  6. Tiina Tiipukka18:16

    Tähän voisin varmaan lisätä vielä oman kysymykseni ihoni ongelmasta. Olen 37v. ja pidän ihoani sekaihona, mutta nyt hilseily häiritsee. Koko keväänä meikki ei ole levittynyt kunnolla ja olen jo muutaman kerran vaihtanut meikkivoidettakin. Iho ei ole pelkästään kuiva, vaan jotenkin öljyisen kiiltävä. Meikki takertuu hilseileviin kohtiin ja parin tunnin päästä ne oikein korostuu. Olen käyttänyt Clearing Skin Washia koko talven, kun kosmetologini suositteli sitä viime syksynä hikinäppyihin. Onkohan se jotenkin kuivattava, kun sen jälkeen iho on tosi kiristävä?
    Kosteusvoide on Active moist ja sitä olen käyttänyt jo monta vuotta. Mitä aineita nyt pitäisi käyttää?

    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kuulostaa siltä, että ihosi on päässyt pahasti kuivahtamaan ja yksi syy on tuo pesuaine Clearing Skin Wash. Se on tarkoitettu todella öljyiselle acne iholle ja on toki erinomainen hikinäppyihin kaikille ihoille, mutta silloin parin viikon käyttö riittää. Talvi ja väärän ihotyypin pesuaine on varmaankin syynä hilseilyyn ja kun iho oikein kuivuu ja kiristyy se ihan kiiltää.
      Suosittelen, että otat jatkuvaan käyttöön Ultra Calming Cleanserin ja käytät vain satunnaisesti Clearing Skin Washia ja talvella ei ollenkaan. Parasta olisi, jos menisit kosteuttavaan kasvohoitoon, niin kuivuus helpottaisi kerralla. Ellei siihen ole mahdollisuutta ota käyttöön Multivitamin Thermofoliant kuorinta ja Multivitamin Power Recovery Masque. Käytä niitä pari viikkoa joka toinen päivä ja kesän läpi pari kertaa viikossa.
      Active Moist on ihan hyvä kosteusvoide kesäksi ja sen rinnalle voisit hankkia Skin Hydrating Booster tehotipan. Ensi talvena voisit siirtyä hiukan täyteläisempään kosteusvoiteeseen, suosittelisin Skin Smoothing Creamia.

      Inkeri

      Poista