sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Näin hidastat ihon vanhenemista

Me kaikki rypistymme ja vanhenemme, mutta ihon vanhenemista voi hidastaa oikealla hoidolla huomattavasti. Hoidetut rypyt näyttää aina paremmilta, kuin hoitamattomat. Minulla on useita noin seitsemänkymppisiä asiakkaita joita olen hoitanut kymmeniä vuosia ja heidän ihonsa on kyllä 10-15 vuotta nuorempi, kuin heidän ikänsä sanoo. Kevään aikana moni on tyytyväisenä sanonut, että joku tuttu, tai ystävä on ihmetellyt heidän hyvän näköistä ihoaan. Se ilahduttaa asiakasta, mutta myös minua, kun joku ulkopuolinen huomio ihon nuorekkuuden ja hyvinvoinnin.

Tässä muutama tuote ehdotus ihon vanhenemista hidastavista kotihoitoaineista. Tietysti säännöllinen kasvohoito auttaa paljon ja yleensä asiakkaat käy 4-6 viikon välein kasvohoidoissa. Tehokkain kiinteyttävä tehotippa on Extra Firming Booster (30ml, NYT TARJOUKSESSA 62€, norm. 84€). Extra Firming Booster vaikuttaa ihon kollageeni- ja elastiinisäikeisiin ja vahvistaa niitä. Ihon joustavuus ja sileys on näiden kimmosäikeiden varassa ja ne alkavat venyä ja löystyä jo kolmekymppisenä. Siksi suosittelen kaikille yli kolmekymppisille vähintään pari kertaa vuodessa Extra Firming Booster kuuria. Se on myös siitä hyvä tehotiiviste, että se käy myös silmien ympärille. Kaulan iholle se on tehokkain tuote ja siihen sitä voi käyttää, vaikka jatkuvasti.

Silmien ympärystän rypyille tehokkain voide on Age Reversal Eye Complex ( 30ml 78€) ja sitä suosittelen yöksi ihan jatkuvasti. Kuivalle iholle ja talviaikaan suosittelen tehotipaksi yökäyttöön Overnight Repar Serumia ( 30ml 98€ ) ja se on oma lempituotteeni. Se tuli markkinoille reilu vuosi sitten ja jo parin viikon käytön jälkeen ihoni kunto parani silminnähden. Overnight Repar Serum on öljymäinen ja siksi erinomainen Suomen talveen. Kuiva ihoinen nelikymppinen voi talvella käyttää Extra Firming Boosteria päiväksi ja Overnight Repair Serumia yöksi. Hoitovoiteeksi suosittelen kaikille yli nelikymppisille koko talveksi Super Rich Repair ( 50ml, 127€) voiteen.

Kaikista tehokkain tuote Dermalogicalla vanhenemista hidastamaan on Power Rich ( 50ml, 228€). Se on voide missä on tehotippa ja voide samassa tuotteessa. Pakkaus kestää käytössä noin viisi viikkoa ja silloin Power Richiä käytetään yötä päivää. Jokaisen yli kolmekymppisen pitäisi käyttää pari kuuria Power Richiä, joka vuosi. Paras olisi kevät ja syksy, kun iho joutuu tottumaan taas uudenlaiseen ilmanalaan.

Auringolta suojautuminen on oleellinen osa ihon vanhenemisen hidastamista. Toisaalta se on myös oleellinen osa ihon terveyden hoitoa ja sairauden ennalta ehkäisyä. UV-säteilyn määrä pitää saada minimiin ja siksi kannattaa käyttää päivänvalon suojavoidetta aina päivisin. Nyt, kun Dermalogican uudet päivänvalon suojavoiteet tuli markkinoille, niin Dermalogicalla ei ole enää alle kahdenkymmenen suojakerrointa. SkinPerfect Primer on vanhenevan ihon todella hyvä suojavoide, koska se sopii aivan kaikkien Dermalogican tuotteiden päälle ja aivan kaikille ihotyypeille. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi22:31

    Olen viisikymppinen ja varmaankin sekaihoinen. Tuo Super rich repair rasva tuntuu aika paksulta nyt kesällä varsinkin yöllä Overnight serumin päällä, mitä voidetta voisin käyttää sen sijaan? Haluaisin mieluummin voiteen joka kävisi 24h ja aurinkosuojaksi minulla jo onkin Primer ja siitä tykkään kovasti.

    Hilkka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisit käyttää Skin Smoothing Creamia yö-ja päivävoiteena. Se on huomattavasti ohuempi, kuin Super Rich Repair, mutta kuitenkin sisältää elvyttäviä vitamiineja. SkinPerfect Primer sopii oikein hyvin suojaksi voiteiden päälle.

      Inkeri

      Poista
  2. Hei! Olen vasta tutustumassa Dermalogican tuotteisiin ja pohdin, että mitä tuotteita suosittelisitte minulle? Olen halukas huolehtimaan ihostani ja olen käyttänyt tuotteita aika laidasta laitaan. Ystäväni suositteli minulle ko. tuotesarjaa ja ilokseni huomasin siinä monia positiivisia asioita, joita arvostan ihonhuollossa. Olen 30+ nainen ja odotan esikoistamme, joten yövalvomiset ovat pian tuttuajuttua ja haluaisin pysyä hehkeänä mamana vielä vosienkin kuluttua :). Ihoni on normaali, pintakuiva paikoin ja se reagoi helposti varsinkin talven tuiskuihin. Mitä tuotteita suosittelisitte minulle käyttöön? Kiitos jo etukäteen, teillä on mahtava blogi jota on iloa lukea :)

    VastaaPoista