keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Uudet päivänvalosuojatuotteet

Nyt meillä on myynissä kaikki uudet Dermalogican päivänvalosuoja tuotteet. Dermalogica on muuttanut pikku hiljaa koko aurinkosuojafilosofiaansa. Amerikkalaisena kosmetiikkasarjana Dermalogican suojakertoimilliset tuotteet joutuvat todella tarkan syynin kohteeksi. Amerikassa aurinkosuoja-aineet katsotaan lääkeaineiksi ja ne tutkitaan erittäin tarkasti. Siksi voinkin sanoa, että Dermalogican uudet päivänvalosuojatuotteet ovat parasta mitä Suomen markkinoilta löytyy.

Dermalogican aurinkosuoja-ajattelu on muuttunut sillä tavoin, että enää ei puhuta edes aurinkosuojasta, vaan päivänvalosuojasta. Iho pitää suojata UV-säteilyltä ja sitä on aina olemassa, kun ihminen menee ulos. Pitääkin pyrkiä vähentämään kaikkea sitä UV-säteilyn määrää mitä ihminen elämänsä aikana saa. Siksi Dermalogica onkin tehnyt hoitavat päivävoiteet, joissa on hyvä UV-suoja. Jokaiselle ihotyypille on oma päivävoiteensa ja näin iho saa kunnollisen suojan jatkuvasti. Dermalogica on kehittänyt uuden teknologian jonka avulla kemiallisten suoja-aineiden määrää on voitu vähentää. Näin on saatu korkea suojakerroin, mutta muuten voide on ohut ja kevyt. Yleisin ongelmahan aurinkosuoja-aineissa on ollut se, että ne koetaan liian paksuiksi ja rasvaisiksi. Dermalogican uusi oleosomikapseliteknologia on mahdollistanut tehokkaan suojan, mutta miellyttävän ja kevyen voidepohjan.

SOLAR DEFENCE BOOSTER sk 50 (85€)on todella tehokas päivänvalosuojatuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen ihmisille, jotka harrastaa golfia, purjehdusta, tai muuta liikuntalajia, joka altistaa voimakkaalle auringolle. Solar Defence Boosterin voi levittää suoraan tehotiivisteen päälle ja silloin saa suojakertoimen 50. Boosteria voi myös sekoittaa mihin tahansa Dermalogican voiteen joukkoon ja silloin suoja on 25-30. Suositeltavat tehotiivisteet Solar Defence Boosterin alle on Multivitamin Power Serum (22ml, 110€), tai nyt tarjouksessa oleva Extra Firming Booster ( 30ml, nyt 68€, norm. 84€).

OIL FREE MATTE sk 30  (50ml, 85€) on rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu päivävoide. Ultra kevyt koostumus, joka absorboi ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta. Pitää ihon mattapintaisena koko päivän ja tasapainottaa talituotantoa. Rauhoittaa myös finnien ja mustapäiden syntymistä.

ULTRA SENSITIVE TINT sk 30 on kevyesti sävytetty kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Sävy tulee maamineraaleista ja on erittäin kevyt ja hyvin levittyvä, eikä jätä rajoja. Voide on vaikutukseltaan kosteutta sitova ja ihon herkistymisiä rauhoittava.

SUPER SENSITIVE SHIELD sk 30 on herkälle iholle tarkoitettu fysikaalinen aurinkosuojavoide. Koostumus on kosteuttava ja ihon omaa suojaa vahvistava. Sopii lapsille, koska se sisällä kemiallisia suoja-aineita. On myös erinomainen ruusufinnistä ja couperosasta kärsiville.

Kaikki päivänvalosuojatuotteet on hyvä levittää iholle puolisen tuntia ennen aurinkoon menoa, jotta voide ehtii imeytyä kunnolla. Silloin, kun ulkona ollaan pitkään ja iho hikoilee voimakkaasti kannattaa voiteita lisätä noin kolmen tunnin välein.


TARJOUS: Avoimien ovien päivinä 24.-25.5 kaikista päivänvalosuojatuotteista ja kuorintatuotteista on 20% alennus. Alennuksen saa myös kyseisinä päivinä verkkokaupassa. Tarjous koskee myös näitä uusia tuotteita ja se kannattaa hyödyntää, koska tarjous niistä ei enää tänä vuonna toistu.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi17:48

    Koskee tuo tarjous myös uutta SkinPerfect Primeriä? Entäs lasketaanko Daily Resurfacer kuorintatuotteisiin? Se on lempituotteeni ja kesällä se on ihan välttämätön nassulleni, muuten hikinäpyt pukkaa pitkin otsaa ja hiusrajaa. Daily Resurfacer pakkauksessa lukee ihan suomeksi kuorinta-aine ja sitä olen hiukan ihmetellyt. Sinä olet aina sanonut sitä tehotiivisteeksi ja olen ymmärtänyt, että siinä on muutakin tehoa kuorinnan lisäksi. No, ainakin se mun iholleni toimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjous koskee kaikkia Dermalogican tuotteita, joissa on suojakerroin myös tätä uutta Primeriä. Sen hinnaksi jää 61€, kun vähennetään 20%. Daily Resurfacer luetaan kuoriviin tuotteisiin ja siitäkin on siis alennus ja sen hinnaksi jää 90€. Daily Resurfacer on monivaikutteinen tehotiiviste. Laki kuitenkin vaatii, että se nimitetään kuorinta-aineeksi, kun sen yksi vaikutus on kuorivuus. Sen lisäksi se kosteuttaa ja kiinteyttää. Se on myös minun lempituotteitani ja monen muun. Kaikki jotka sitä ovat kokeilleet jää siihen "koukkuun". Siitä tulee niin selkeä vaikutus. Daily Resurfacer hoitotassua suosittelen ihan kaikille joka toinen, tai kolmas ilta. Se tekee ihanan napakan ja siistin ihon pinnan.

      Inkeri

      Poista
  2. Koska tarjous päivittyy myös nettikaupan puolelle? En valitettavasti pääse liikkeeseenne joten tilaus on tehtävä online.

    VastaaPoista
  3. Tarjoukset päivittyy perjantai aamuna verkkokauppaan. Ainoastaan uusien tuotteiden kohdalla on nyt hiukan ongelmia ehditäänkö ne saamaan kauppaan huomiseksi. Koko verkkokauppamme siirtyy parin viikon kuluessa uuteen kuosiin ja neuvottelen vielä tänään mitä tehdään uusien tuotteiden kanssa.
    Joka tapauksessa niitä saa 20% alennuksella laittamalla meille sähköpostia haluamistanne tuotteista.
    Olen pahoillani, että verkkokaupan puolella palvelu hiukan tökkii. Siksi siirrymmekin uuteen verkkokauppasysteemiin, jota pystymme itse päivittämään.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi juuri kysyinkin kun en löytänyt uusi tuotteita lainkaan valikoimasta.

      Poista
    2. Nyt sain päivitettyä uudet tuotteet verkkokauppaan. Valitettavasti kuvia en enää ehtinyt siirtää, mutta muuten ne pitäisi nyt verkkokaupastakin löytyä. Perjantai aamuna sinne päivittyy nuo tarjoushinnat. Kerro heti, jos siellä on joku pielessä, tai sinulla olisi joku korjausehdotus. Muistathan myös ettei meillä mene postimaksuja.
      Tiedoksi vielä, että nuo tarjoushinnat on verkkokaupassa voimassa vielä sunnuntainakin.

      Inkeri

      Poista
    3. Kiitokset nopeasti tulleesta paketista ja näytteistä & ohjekirjasesta. Olen aikaisemmin käyttänyt päivävoiteena oil free matte block spf 20 ja tilasin nyt oil free matte spf broad spectrumin. Nyt aloin miettiä mikä näiden kahden voiteen olennaisin ero on (suojakertoimen lisäksi)?

      Poista