maanantai 20. toukokuuta 2013

Vartalon iho kuntoon kesäksi

Kuinka moni lukija voi vilpittömästi sanoa, että heidän vartalon ihonsa on todella hyvässä kunnossa? Veikkaampa, että aika harva. Yleensä talven jälkeen vartalon iho on todella kuiva ja hilseilyä on paksu kerros ainakin säärissä ja käsivarsissa. Vartalo myös palaa herkästi, koska ei ole saanut mitään suojaa UV-säteilyä vastaan ainakaan puoleen vuoteen. Sitten, kun aurinko vielä polttaa muutenkin hilseilevän ihon on tuloksena kirjava vartalo koko loppukesäksi. Se on aika ikävää, kun kesä-ja juhlamekot ovat erittäin paljastavia ja avonaisia.

Nyt kannattaa ottaa pikaisesti tehohoitokuuri vartalon iholle. Uudet tarjoustuotteet tulivat juuri myyntiin ja maailman paras vartalokuorinta Exfoliant Body Scrub on nyt tarjoushinnalla 42€, kun normaalihinta on 53€. Parin viikon käyttö Exfoliant Body Scrubia joka pesun yhteydessä ja sen päälle ihana vartalovoide Hydrating Body Cream, niin tulos näkyy nopeasti. Hydrating Body Cream on todella ohut ja hyvin imeytyvä voide, mutta sisältää runsaasti kosteuttavia ja hoitavia vaikutusaineita. Dermalogican tuotteista Hydrating Body Cream on voittanut kaikista eniten palkintoja erilaisissa testeissä ja lehtien lukijakilpailuissa. Se kertoo todella paljon, koska moni muukin Dermalogican tuote on eri testeissä aina ykkösenä.

Silloin, kun iho on oikein rasvoittuva ja esimerkiksi selässä, tai reisissä paljon finnejä kannattaa käyttää vuoron perään Clearing Skin Washia ja  Exfoliant Body Scrubia. Toinen hyvä pesuaine kuorinnan rinnalle on Special Cleansing Gel ja sekin on nyt tarjoushinnalla 500ml on 48€, kun normaalihinta on 60€. Special Cleansing Gel on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja on Dermalogican suosituin puhdistusaine. Se on todella helppo vesiliukoinen geeli, joka puhdistaa hyvin kuivattamatta. Moni käyttää sitä vartalon pesussa talvella, jos iholla on vähän näppylöitä. Voimakkaaseen finnireaktioon vartalolla sopii paremmin Clearing Skin Wash, mutta kuivempaa ihoa se saattaa kuivattaa liikaa.

Itse sorruin Varsovassa ostamaan jotain ällöä halpakosmetiikkaa vartalonpesuun. Meillä oli amme hotellihuoneessa ja en tietenkään ollut taaskaan muistanut ottaa omia vartalotuotteita mukaan. Näimme kauppakeskuksessa, jonkun myymälän missä oli pelkkiä kylpytuotteita myynnissä. Ilmeisesti joku ketju, jota  muualla maailmassa en ollut nähnyt. Ei kuitenkaan Body Shop koska heidän tuotteisiinsa en koske. Tuo kylpytuotekauppa oli todella houkutteleva ja aika halpakin. Enkös innostunut ostamaan useamman suihkuvaahdon ja vartalovoiteen ja raha meni ihan hukkaan. Tietysti olisi pitänyt tietää ettei sillä hinnalla saa, kun huonolaatuisia kuivattavia nestehajusaippuoita. Ikinä en kasvoilleni laita mitään muuta kosmetiikkaa, kun Dermalogicaa, mutta vartalolle joskus ostan eri tuoksusarjojen tuotteita. Taas kerran huomasin, että ei kannata ostaa halpoja suihkuvaahtoja, koska ne vaan kuivattaa ihoa. En voinnut, kun kerran käyttää kutakin suihkuvaahtoa, kun ihoni jo kutisi kuivuuttaan. Hajut oli myös niin voimakkaita, että ne tuntui kotona lähes ällöttäviltä. Siinä taas oli hyvä opetus, että aina Dermalogican tuotteet matkalle mukaan muissa aineissa rahat menee hukkaan.

4 kommenttia:

  1. MeikkiMinni14:19

    Onko tuota Clearing Skin Washia saatavilla useampaa kokoa? Ajattelin ottaa sen varapesuaineeksi mökille, jos selkä alkaa kukkimaan. Puolilitraa on sen verran iso etten niin paljon viitsisi sitä ostaa.

    Minni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clearing Skin Washia on kaksi kokoa 500ml ja 250 ml. Kun tuotetta käyttää, vaan muutaman kerran viikossa tuo pienempikin koko riittää ihan koko kesän yli. Se on myös ihan hyvä kasvojen pesuun pari kertaa viikossa, jos alkaa tulla hikinäppyjä.

      Inkeri

      Poista
  2. Hei Inkeri, en tiedä onko uutinen julkaistu Ylen sivuilla suomeksi, mutta ruotsinkieliseltä puolelta luin juuri jutun kosmetiikkasarjasta ja hoitomenetelmästä joka joutunee tarkempaan syyniin viranomaisten taholta. Tässä on kyse harhaanjohtavasta markkinoinnista, mutta taitaa kuitenkin olla melko harvinainen tapaus suomessa.

    http://svenska.yle.fi/artikel/2013/05/20/ny-kosmetika-uppror-forskare-och-vilseleder-konsumenter

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri Valtonen17:19

      Kiitos kovasti vinkistä tuohon Ylen:n juttuun. Ruotsinkieli ei ole vahvin lajini, niin täytyy ajankanssa lukea se illalla, kommentoin sitten juttua tarkemmin.
      Vaikuttaa tosiaan mielenkiintoiselta jutulta. Toisaalta tulee mieleen, että viranomaisilla on aikaa valvoa, jos mainonta on harhaan johtavaa. Miksi ei silloin, kun tarjotaan hoitoja joissa voi olla myös negatiivisia vaikutuksia. Kuka hyvänsä saa vetää 50% glykolihapot asiakkaan kasvoille ja jos nahka palaa rakkuloille on kuluttajan oma asia alkaa siitä valittamaan. Tuntuu, että pelätään enemmän, jos kuluttaja menettää rahaa tuhraa, kuin sitä että terveys vaarantuu.

      Inkeri

      Poista