tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hyvä kotihoito tukee kasvohoidon vaikutusta

Ihon kotihoidon merkitys on todella suuri ja se on tärkeä ylläpitämään kasvohoidon vaikutuksia. Jos pitää valita panostaako kasvohoitoihin, vai kotihoitoon, niin ilman muuta kotihoitoon. Jokapäiväinen ihonhoito on kaikista tärkeintä ja hyvällä kotihoidolla voi pitkittää huomattavasti kasvohoitojen vaikutusta.

Kirjoitan aina uudelle asiakkaalle reseptin eli suosituslistan kotihoitotuotteiksi, sitä ei tehdä siksi, että vaan kauppaisin omia aineitani, vaan sillä on suuri merkitys jatkohoitona. Huomattavasti parempi tulos ihon hoidossa saadaan, kun kotona käytetään saman sarjan tuotteita, kun kasvohoidossakin. Kasvohoidossa käytetyt aineet säilyy ihossa yleensä 3-6 viikkoa, mutta vaikutusta voidaan paljon pidentää jos samoja aineita lisätään kotonakin. Usein asiakkaat kertovat käyttävänsä ihan hyviä tuotteita  muutenkin kotona, moni luulee apteekkituotteiden olevan laadultaan muita parempia. Tämä on ihan virheellinen luulo, jota apteekki tietysti hyvin hyödyntää. Apteekit ovat hyvin voimakkaasti lisänneet kosmetiikan myyntiä ja markkinointia, koska lääkkeiden hintakatto vähentää heidän katettaan merkittävästi. Lisätuottoa haetaan kosmetiikkamyynnistä ja monessa apteekissa onkin kosmetiikkaosasto ja kosmetologi myyjänä. Kilpailu on ihan luonnollista yritystoiminnassa, mutta sen vääristyneen ajatuksen haluaisin muuttaa, että apteekkikosmetiikka olisi muita parempaa.

Dermalogican tuotteet ovat kaksi ellei kolme kertaa tehokkaampia verrattuna kauppojen, tai apteekin kosmetiikkaan. Dermalogica sisältää vaikutusaineita huomattavasti enemmän eikä ollenkaan mineraalirasvoja. Toisaalta ne ovat myös kaksi, tai kolmekertaa riittoisampia, joten ne tulee hinnaltaan käytössä halvemmaksi. Dermalogican kosteusvoide viisikymmentämillilitraa kestää kolme kertaa pidempään, kuin vastaava kaupan voide. Dermalogican kohdalla ei tule myöskään virheostoksia, koska ne on henkilökohtaisesti valittu asiakkaan ihotyypin ja tilanteen mukaan. Teen aina ensimmäisen kasvohoidon yhteydessä täydellisen listan kotihoitotuotteista. Tarkoitus ei kuitenkaan ole, että asiakas kerralla hankkisi kaikkia, vaan niistä yhdessä katsotaan mitkä olisi sillä kerralla tarpeellisimmat. Kasvohoidon jälkeen olisi kuitenkin hyvä, että edes pari kotihoitotuotetta olisi Dermalogicalta ja siten sisältäisi samoja aineita, kuin kasvohoito.

TARJOUS: ostaessasi Extra Firming Boosterin ( nyt, 65€, norm.84€) ja sen kanssa jonkun peruskosteusvoiteista, joko Active Moistin ( 100ml, 76€, 50ml, 55€), Skin Smoothing Creamin (100ml, 81€,  50ml, 59€) tai Intensive Moisture Balancen ( 100ml, 85€, 50ml, 59€) saat lahjaksi kaksi Brighten up pakkausta, jonka arvo on 54€ eli yhteensä siis 108€. Brighten up pakkaus sisältää Special Cleansing Gel 50ml, puhdistusgeelin, Daily Microfoliant matkakoon ja Total Eye Care sk 15 matkakoon. Pakkaus riittää noin 2-3 viikkoa. Voit antaa toisen pakkauksen ystävällesi ja kertoa meistä ja Dermalogicasta tai käyttää paketit itse.
Tarjous on voimassa 17.7-13 saakka sekä verkkokaupassa, että hoitolassa.

7 kommenttia:

  1. Sarianna14:09

    Omat kosmetiikkaostokseni ovat helpottuneet huomattavasti, kun aloin noudattamaan suosituksiasi. Enää ei ole tullut virheostoja ja kaikki Dermalogican tuotteet voi käyttää purkin pohjia myöden. Rahapussi tykkää ja iho tykkää eli kaikki hyvin.

    Hyvää kesän jatkoa sinne kauneushoitolaan!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15:13

    Tätä blogia on mukava lukea, kun kommentteja asiakkailtakin on tullut. Suurin osa kommenteista koskee vaan Dermalogicaa, mutta haluaisin lukea myös mielipiteitä Nanolift hoidosta. Mietin tässä viitsisinkö Porvoosta saakka lähteä kasvohoitoon Hämeenlinnaan ja siksi olisi kiva lukea mitä hoidoissa käyneet asiakkaat tykkäävät Nanoliftistä.
    Ajatus siitä, että saisin ohjeet kokonaisvaltaiseen kotihoitoonkin kyllä houkuttaa, mutta mitä kokemuksia asiakkailla siitä on.
    Sekin tuntuu mukavalta, että blogijutut on suunnattu kaikenikäisille ja ilmeisesti yli kuusikymppisetkin palvellaan kunnolla. Pääkaupungin kauneushoitoloissa joskus tuntuu, että ne on tarkoitettu nuorisolle ja minun ikäistäni ei enää viitsitä huomioida.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi23:04

    Samoisa ajatuksisa olen edellisen kommentoijan kanssa. Olisi kiva kuula mitä mieltä hoidoissa käyneet asiakkaat ovat. Miten voi rasvainen iho olla hoidon jälkeen siinä kunnosa ettei se yhtään punoita, puhdistuuko se mitenkään hoidossa.
    Täsä blogissa on oikein hyviä neuvoja ja kosmetologi tekee oikein asiantuntevan vaikutuksen. Mukavaa olisi kuitenkiin lukea tavallisten asiakkaiden tuntemuksia ja mielipiteitä tästä Nanolift hoidosta. Onko se oikeasti erilainen, kuin muut kasvohoidot ja näytääkö tulos paremmalta myös asiakkaan mielestä. Kertokaahan kokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi10:05

      Hei!

      Apua, kirjoitin hyvin piiitkän vastauksen ja se katosi. Toivottavasti tämä nyt ei katoa.

      Olen ottanut kolmen kerran Nanolift-sarjan huhti-toukokuussa ja kertakäynnillä olin juhannuksen jälkeen. Seuraava aika on syyskuun alussa.

      Ajan noin 90 kilometrin matkasta. Tässä blogissa on mielestäni kerrottu, että neljännes asiakkaista tulee Helsingin ja Lahden suunnista (Inkeri varmaankin korjaa, jos tämä on väärä tieto). Minusta se osoittaa, että hoitoon ollaan tyytyväisiä.

      Olen 55-vuotias, iho on rasvainen, ei kuitenkaan kauhean rasvainen. Näppyjä ei ole, jonkin verran mustapäitä. Huokoset ovat suurehkot. Aknearpia on jonkin verran, ja ne olivat alkaneet harmittaa minua vietävästi ikään kuin posttraumaattisena stressireaktiona 40 vuoden jälkeen:)(, vaikka hyvänäköinen mieheni väittää, ettei näe niitä).

      Ihoni on jotenkin ”selkiytynyt”, puhdistunut ja selvästi tasapainottunut – myös huolellisen Dermalogica-kotihoidon ansiosta. Viime lauantaina, oikein kuumana päivänä, osallistuin juhlatilaisuuteen kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä. Aiemmin minulla olisi kulunut lukuisia puuteripapereita, kun olisin painellut kiiltoa iholta. Nyt puuteripaperiin ei jäänyt juuri mitään. Meikki ja kasvot olivat aivan freesit vielä kotiin tultua kymmenen tunnin jälkeen. Oikeastaan puuteripaperi on alkanut käydä kokonaan tarpeettomaksi.

      Nanolifthan räätälöidään ihon tarpeen mukaan, ja se tekee sen, mikä on tarpeen kullekin iholle. Iho on tasainen ja hyvä sen jälkeen – olen osallistunut sosiaalisiin menoihin melkein heti hoidon jälkeen. Ei siis mitään sellaista, että olisi jäänyt jyrän alle. Olen onnellinen, että en koskaan tullut menneeksi mihinkään mikroneulauksiin, joita hyvin monet hoitolat tarjoavat. Sarjahoidon yhteydessä tuleva Power Rich on aivan erinomainen (ikääntyvän ihon) hoitotuote, joka on paitsi elvyttävä, myös ainakin minulla tasapainotti rasvaisuutta.

      Dermalogica on mielestäni paras sarja, ja olen siis käyttänyt paljon selektiivistäkin kosmetiikkaa ja meikkejä koko elämäni ajan. Hoitola antaa paljon näytteitä, joista voi valita mieleisensä – eikä tarvitse ostaa sikaa säkissä.

      Hoitola todellakin hoitaa kaikenikäiset kunnioittavasti. Kaksikymmentä vuotta sitten oli meikkikurssilla, ja suomalainen kuuluisa ”huippumeikkaaja” tokaisi: ”Ja iho on tollanen.” Täällä on kiinnitetty huomio ihon hyviin puoliin, joita niitäkin kaikilla toki on. Ja myönteisiin puoliin huomion kiinnittäminen vaikuttaa kuin kasvojenkohotus – mollaaminen vetää kenen tahansa piirteet alaspäin.

      Tästä blogista olen lukenut kuivan ihon ongelmista. Aiemmin en oikein syvällisesti ole tiennytkään, mitä vaivaa kuivuus, oheneminen ja reagoiminen ympäristön ärsykkeisiin voivat aiheuttaa. Eli olen kiitollinen oman ihoni hyvistä puolista.

      Leena

      Poista
  4. Kiitos Leena, kun kerroit omista kokemuksistasi.
    Ymmärrän oikein hyvin, että lukijat haluavat kuulla asiakkaiden omia kokemuksia, koska minähän olen puolueellinen kertoja. Sekin tietysti kertoo Nanolift kasvohoidon tehosta, että meillä tosiaan käy vakioasiakkaita koko Etelä-Suomesta. Viikon aikana käy useampia pitkäaikaisia asiakkaita jotka ajaa yli sadan kilometrin päästä. Kertokaa muutkin miten olette kokeneet meidän hoitomme ja palvelumme. Myös negatiiviset asiat, että voimme ne korjata.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi23:34

    Omaa kokemusta minulla ei tästä kauneushoitolasta ole, mutta kerron sisareni tapauksesta. Ostin hänelle pari vuotta sitten viisikymppisiä varten lahjakortin ja hänelle tehtiin eka Nanolift kasvohoito. Hän on pienestä pitäen kärsinyt atooppisen kuivasta ihosta ja ymmärrän hyvin, että hän oli siinä vaiheessa ihan kyllästynyt kosmetiikkakokeiluihin. Kosmetologeilla hän ei ollut käynyt vuosiin, koska tulos oli aina pettymys.
    Meikkiä hän ei juurikaan enää käyttänyt, kun se vaan takkuuntui kuiviin kohtiin. Talvisin iho oli aina kirjava ja ihmiset kyseli mikä sitä vaivasi. Näin sivusta katsottuna siskoni sai ihan uuden ihon. Nyt hän käy kai kerran kuukaudessa Nanolift hoidossa, mutta kaksi talvea on mennyt ilman hilselaikkuja ja meikkiäkin hän taas käyttää. Olen tosi onnellinen hänen puolestaan ja aion seuraavalla Hämeenlinnan reissulla itsekin kokeilla hoitoa. Aloin nyt kesällä vasta seuraamaan tätä blogia ja kiinnostuin Dermalogicasta itsekin. Viime talvena ostin Ultra Calming Serum Concentraten, kun omakin ihoni on välillä kirvelevän kuiva ja se auttoi tosi hyvin.
    Voin todeta, että olen itse nähnyt Nanolift kasvohoidon auttavan ihan sairaaloisen kuivaan ihoon ja se taas paransi siskoni elämän laatua huomattavasti.

    VastaaPoista
  6. Kiitos tästä kokemukssta. Atooppisen kuiva iho hyötyy todella paljon kasvohoidoista ja sellaista ihoa kannattaa hoitaa. Atooppinen iho on tuskaisen kirvelevä ja kutiseva, kun se on talvella pahimmillaan. Kaikkien vakioasiakkaiden kohdalla atopian pahin vaihe ei enää talvella muodostu, kun iho saa riittävästi kosteutta. Jatkuva kirvely ihossa on todella kuluttavaa ja siihen kannattaa hakea apua. Parasta olisi aloittaa hoidot syyskuussa, kun iho ei ole vielä pahasti kuivunut sisälämmityksestä. Ennalta ehkäisy on tässäkin helpompaa, kuin hoitaa tammikuussa jo rikki mennyttä ihoa.

    Inkeri

    VastaaPoista