keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Muodon muutoksia

Katsoin lomallani ensimmäistä kertaa TV: stä ohjelmaa, jossa näytettiin miten ulkonäköä voidaan muuttaa ja nuorentaa. Se olikin tosi mielenkiintoista ja viihdyttävääkin. Olen monelta asiakkaalta kuullut näistä ohjelmista, mutta itse katson niin vähän TV: tä ettei ne koskaan olleet osuneet kohdalleni. Sain ammatilillisestikin ohjelmasta todella paljon ja huomasin myös, että olen ihan ajantasalla niiden keinojen suhteen mitä ulkonäköön käytetään.

Muodon muutoksen kohteena oli brittiläinen Eileen 48v. ja hän selvästi näytti ikäistään vanhemmalta. Ohjelmassa hänen sanottiin näyttävän 56-vuotiaalta, mutta minun mielestäni hän oli yli kuusikymppisen näköinen. Hänellä oli itseään neljävuotta nuorempi puoliso ja Eileen oli suivaantunut ulkonäköönsä, koska häntä usein luultiin puolisonsa äidiksi. Ulkonäkömuutosta oli tekemässä hammaslääkäri, plastiikkakirurgi, kampaaja, maskeeraaja ja pukeutumisneuvoja. Jo pelkkä pukeutuminen vaikutti paljon, koska Eileenin vaatevarastoon kuului pelkästään kuminauhavyötäröisiä verkkahousuja ja isoja fleacetakkeja. Kaikki vaatteet oli ruskeita, beigejä, tai harmaita. Eileen myönsi lyöneensä ulkonäköään laimin parikymmentävuotta ja hoitaneensa vaan muuta perhettä ja läheisiään. Näin käy todella monelle naiselle Suomessakin, hyvin moni uusi asiakkaani kertoo samaa. Sitten ei enää edes viitsi katsoa peiliin, tai käydä vaatekaupassa.

Ainoa mitä Eileen oli ahkerasti tehnyt oli solariumissa käynti ja auringon ottaminen. Se oli ensimmäinen asia mihin kiinnitin ihossa huomiota ja niin teki myös plastiikkakirurgi. Tuo ihon tarkastelu tuli kreivin aikaan, koska tämän Eileenin ohimolla oli jo basaliooma eli syöpäkasvain. Minusta oli erittäin hyvä, että tuossa ohjelmassa otettiin esiin auringonvaarat hyvin selvästi ja näytettiin miten UV-säteilyn aiheuttama syöpäkasvain poistettiin. Kasvaimen poiston lisäksi plastiikkakirurgi leikkasi silmäluomet ja teki vahvan kemiallisen kuorinnan. Ohjelmassa ei ryhdytty mihinkään radikaaleihin liftingoperaatioihin, vaan kirurgia oli hyvin maltillista ja järkevää. Tuon saman vaikutuksen mitä ohjelmassa teki plastiikkakirurgi kuorinnalla, voidaan Suomessa tehdä ihan kasvohoidoissa. Viisi Nanolift kasvohoitoa ja oikeat kotihoitotuotteet, niin tulos olisi sama mitä tuossa ohjelmassa plastiikkakirurgi sai aikaan.

Hammaslääkäri teki suuren muutoksen Eileenin ulkonäköön. Hänen hampaansa oli huonossa kunnossa ja tupakan värjäämät. Niihin tehtiin uudet kuoret ja hampaista tuli tasaiset ja valkoiset. Purenta myös muuttui ja se vaikutti paljon suunympärysjuonteisiin. Uusi kampaus ja hyvä meikki muutti myös paljon ulkonäköä. Oikeastaan nuo muutokset oli saatavilla aika helpostikkin. Vaatteet, hiukset ja meikki teki asiaa kaikista eniten. Mietin vaan viitsikö tuo nainen muuttaa elämän tapaansa niin paljon, että alkoi meikkaamaan joka aamu ja huoltamaan hiuksensa päivittäin.

Myös kenkien valitsemista jäin pohtimaan. Eileenin jalat oli niin huonosti hoidetut, kipeän känsäiset ettei hän voinut pitää, kuin ylisuuria matalia tossuja. Sitä en ole tullut edes ajatelleeksi, että jalat voidaan päästää niin huonoon kuntoon ettei kunnon kenkiä voi edes käyttää. Sen tiedän itsestäni etten viitsi kipittää korkokengillä mitkä puristaa ja kiristää on ne sitten kuinka kauniit tahansa. Tässä tapauksessa nainen joutui ostamaan pari numeroa liian suuret kengät pelkkien känsien takia. Pelkkä jalkahoidossa käynti mahdollisti hänelle normaalit nätit kengät.

5 kommenttia:

  1. Tiedoksi Dragon Fruit huulipunasta: Se on loppu myös maahantuojalta ja saan sitä vasta myöhemmin. Kerron heti, kun saan sitä lisää. Huulipuna näyttää olevan suosikkiväri myös muualla, kuin meillä Hämeenlinnassa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18:33

    Kysymykseni ei nyt liity tähän asiaan, mutta sopiiko Extra Firming Boosteria käyttää silmäluomille?
    Tilasin sen verkkokaupastanne pari viikkoa sitten ja sen vaikutus on todella hyvä. Selvästi tuntuu, että veltto löllö poskilta on tiiviimpää. Eikä naama tunnu ollekaan niin kuivalta. Voiko sitä käyttää jatkuvasti, kun olen jo melkein kuusikymppinen, vai onko se jo liikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Extra Firming Boosteria voi käyttää silmienympärille ja kaulalle ja pitääkin käyttää. Se on erinomainen kiinteyttävä geeli, joka imeytyy hyvin myös ohuelle silmänympärysalueelle. Extra Firming boosteria voi käyttää jatkuvastikin, mutta esimerkiksi talvella iho voi kaivata jotain kosteuttavaa tehotippaa. Hyvä yhdistelmä talvella on käyttää yöllä Overnight Repar Serumia ja Extra Firming Boosteria aamuisin.
      Nyt, kun olet käyttänyt yhden pullon loppuun, voisit ostaa loppukesäksi Multivitamin Power Serumin yöksi koska se korjaa auringon aiheuttamaa ihon vanhenemista. Ja sen parina päiväksi tätä Extra Firming Boosteria.
      Kiva, kun kommentoitte omia kokemuksianne eri tuotteista. Se on mukava minun kuulla mitä tuotteista tykätään ja myös tarpeellista muille asiakkaille.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi14:11

    Aiheeni liittyy katkeileviin hiussuoniin. En tiedä, mikä on oikea termi. Onko kyseessä sama vai eri ilmiö kuin couperosa? Itselläni on nenänpielissä näkyvissä selkeät rumat verisuonet ja pelkään niiden lisääntyvän. Mitä niille voi tehdä? Erittäin paljon katkenneita verisuonia minulla on nilkoissa ja reisissä. Todella kiusallisen näköisiä ja olen luopunut hameiden käytöstä kokonaan. Kasvoja ei saa valitettavasti samallatavalla piiloon.

    VastaaPoista
  4. Katkeilevat hiusverisuonet ja couperosa on sama asia, kun puhutaan kasvojen alueesta. Vartalolla nimitys on yleensä vain katkenneet pintaverisuonet, tai joskus käytetään nimitystä hämähäkkiluomet eli spaiderit ja niitä on varsinkin reisissä. Jaloissa olen nähnyt oikein hyviä tuloksia, kun lääkäri on poistanut niitä laaserilla. Tosin se on hyvin kallista ja kyse on kuitenkin pelkästään ulkonäköhaitasta.
    Valitettavasti nenän ympärillä oleviin vahvoihin laajentuneisiin pintaverisuoniin ei kosmeettisin keinoin ole muuta apua, kuin peittäminen.
    Ennalta ehkäisy on hyvin tärkeää ja se tarkoittaa sitä, että iho pitää hyvin suojata ulkoiselta rasitukselta ja lämmönvaihtelulta. Olisi hyvä tehdä kasvohoito ja määritellä ihon tilanne. Yllättävän paljon olen saanut aikaan jo yhdelläkin kasvohoidolla, jos kysymys on alkavasta couperosasta ja punoittelusta.
    Myös plastiikkakirurgit hoitavat laajentuneita pintaverisuonia kasvoissa. Kasvohoidossa käynti antaisi yksilöllisemmän tiedon kuka pystyisi tilanteessa parhaiten auttamaan.

    Inkeri

    VastaaPoista