tiistai 20. elokuuta 2013

Hyvä kasvohoito auttaa moneen ihon ongelmaan

Nykyään tuntuu, että joka viikko tulee markkinoille jokin uusi kasvohoito ja aina niistä luvataan kaikki mahdollinen. Kuluttaja on sellaisessa viidakossa, että siitä on lähes mahdoton selviytyä. Jokainen kauneushoitola mainostaa omaansa ja lääkäriasemat rummuttaa plastiikkakirurgian puolesta.

Koskaan aikaisemmin ei ihonhoidolla ole pystytty saamaan aikaan niin paljon, kuin nykyään. Koskaan aikaisemmin ei ole myöskään annettu niin paljon turhia lupauksia, kuin nykyään. Itse olen puhunut kolmisen vuotta meidän kehittämän Nanolift kasvohoidon puolesta. Toivon kuitenkin etten ole antanut siitä hoidosta sellaista kuvaa, että se jotenkin pystyisi kilpailemaan plastiikkakirurgian kanssa. Ihon hoidossa on nykyisin kaksi aivan selkeää erillistä linjaa, jotka voisivat tukea hyvin paljon toisiaan, jos ne osataan yhdistää. Ne linjat ovat lääketieteelliset ihonhoidot ja kosmeettiset ihonhoidot.

Plastiikkakirurgit ja ihotautilääkärit tekevät kauneuskirurgiaa ja muita voimakkaita ihonhoitoja. Aina on myös muistettava, että mitä tehokkaampi hoitomenetelmä, sitä suuremmat riskit. Lääketieteellisessä kauneudenhoidossa on aina omat riskinsä. Meidän tekemä Nanolift kasvohoito on täysin turvallinen ja se tehokkain kosmeettinen hoito mitä olen koskaan tehnyt. Itse olen sitä mieltä ettei kosmetologin tekemät hoidot saa koskaan vaarantaa asiakkaan terveyttä, eikä ne saa myöhemminkään kääntyä ihmisen hyvinvointia vastaan. Nanolift kasvohoidossakin on yhdistetty eri kasvohoitojen osa-alueita, joita on käytetty jo vuosikymmeniä. Nanoliftissä käytetty iontoforeettinen virta on ollut suomalaisten kosmetologien käytössä 1930-luvulta saakka. Kasvolihasjumpan mahdollistava mikrovirta on tullut käyttöön 1960-luvulla.

Ihmettelen kovasti, kun kosmetologit mainostaa sähkölaitehoitoja jotka parantaa ruusufinnin ja psorin, poistaa pigmenttiläiskät, siloittaa rypyt, vähentää karvankasvua ja muutenkin hoidon tulos on sama, kuin kauneuskirurgialla. Ei sellaista ihmettä olekaan. Tuntuu myös pahalta, kun asiakkaalle luvataan asioita, jotka eivät toteudu. Varsinkin tuo ruusufinni ja psoriasis ovat ihotauteja, joiden hoito ei edes kosmetologille kuulu. Pitää aina muistaa, että kosmetologi hoitaa vaan tervettä ihoa. Ruusufinni voi jopa todella paljon pahentua, jos sitä yritetään hoitaa kasvohoidoilla ja lääkäriin meno pitkittyy. Siinä vaiheessa, kun ruusufinni on jo kontrollissa sen uudelleen puhkeamista voidaan ennalta ehkäistä kasvohoidolla.

Se, että asiakkaalle luvataan kaikkea mahdollista tekee valveutuneen kuluttajan epäluuloiseksi, koska jokainen järkevä kuluttaja ymmärtää ettei kasvohoito ole kauneuskirurgiaa. Moni hyväkin hoito jää asiakkaalta huomioimatta, kun helposti kyllästyy lukemaan turhia lupauksia. Nykypäivän kasvohoidolla todellakin pystytään vaikuttamaan ihoon paljon. Mitä huonommassa kunnossa iho on hoitojen alussa, sitä näkyvämpi ja suurempi tulos saadaan. Iho jota ei ole hoidettu moneen vuoteen ja on ryppyinen, kuiva ja couperoottinen muuttuu silmissä jo yhdellä Nanolift kasvohoidolla. Tietysti se asiakkaalle ja kosmetologille hyvin palkitsevaa, että juuri huonokuntoisin iho saa nopeimman ja näkyvimmän vaikutuksen. Säännöllisillä hoidoilla pystytään vaikuttamaan ihon vanhenemiseen ja rypistymiseen erittäin paljon. Tärkeitä on jatkumo ja oikea toisiaan tukeva kotihoito ja hoitolahoito.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi23:02

    olisikohan sinulla mitään neuvoja miten hoitaa ruusufinniä? Ihoni on myös hilseilevä, valkoisia näppyjä tulee päivittäin..punoitusta kauttaaltaan kasvoilla. Onko laserhoidosta tähän apua, kun on arpia, mutta uudet näpyt puhkeavat aina näihin samoihin kohtiin..rasittava vaiva kun iho näyttää niin epämiellyttävältä että pakko aina ulos lähtiessä piilottaa meikin alle :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ilman muuta käyntiä ihotautilääkärillä. Kukaan ammattinsa osaava kosmetologi ei lähde hoitamaan akuutissa vaiheessa olevaa ruusufinniä muuten, kuin ihotautilääkärin lääkityksen kanssa yhdessä.
      Itse en usko kuin antibiootteihin ruusufinnin hoidossa, kaikki muu on sattumaa ja toimii ehkä jonkun kohdalla. Kosmetiikalla, tai kasvohoidoilla ei pysty auttamaan akuuttia ruusufinnitulehdusta. Kosmetologien tekemällä laserhoidolla ei juurikaan ole mitään tehoa, sanoisin sitä ihan turhaksi hoidoksi. Lääketieteellinen laser on ihan toinen juttu, mutta ei ole järkevää hoitaa arpia, jos itse ihottuma jyllää koko ajan. Tosin ei kukaan lääkäri lähdekkään sellaiseen. Aluksi antibioottihoito yleensä on noin kolme kuukautta. Sitten, kun ruusufinnin tulehdus on hoidettu voi Dermalogican Ultra Calming tuotteilla yrittää hillitä uuden tulehduksen syntyä. Tässä tarvitaan tiivis yhteistyö kosmetologin kanssa, joka osaa neuvoa vaihe vaiheelta mitä kannattaa käyttää. Näkemättä ihoa tähän ei pysty. Tosin iholahan tarvitaan koko ajan myös kosmetiikkaa, että saa meikit poistettua ja kosteutettua ihoa. Siihen Dermalogica on mitä parhain, koska se ei sisällä hajusteita, eikä väriaineita. Hajusteet, väriaineet, aurinko ja tuuli pahentaa ruusufinniä. Hyvä laatuinen meikkivoide ei pahenna tilannetta ja se jopa voi hiukan rauhoittaakin ruusufinniä, koska se suojaa ihoa. Youngbloodin mineraalimeikki on tarkoitukseen paras.

      Olen jyrkästi sitä mieltä ettei kosmetologin pidä mennä yksin räpeltämään minkään ihottuman hoidossa, vaan se on aina ihotautilääkärin ja kosmetologin yhteistyötä.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi08:36

    Hei! Oletko tietoinen että onko turvallisia aineita joita netissä kauppaa sellainen yritys kun www. beautycatch,com ?
    +anti-aging ja iris Eye Gel. Kun maksaa neljä euroa postikuluja saa ilmaiset tuubit kokeiltavaksi, uskaltaako näitä kokeilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi10:16

      Oletkohan ollenkaan lukenut tuota Terms and Conditions-kohtaa? Tuohan on siis jatkuva tilaus joka maksaa melkein 170€/3kk. Tilaamalla näytteen sitoudut tilaamaan koko 3kk...

      Ihmettelen myös miksi tulet kysymään Dermalogicaa myyvältä kosmetologilta neuvoa toisen sarjan ja nettisivun palveluista... Luuletko todella Inkerin ohjaavan sinut muualle ostoksille?

      Jos haluat käyttää 170€ viisaasti niin suuntaa Inkerin nettikauppaan ja osta kokeilupakkaus Dermalogicaa. Tai varaa itsellesi kasvohoito hyvältä kosmetologilta.

      Poista
  3. Osuit kyllä ihan naulan kantaan tässä jutussa. Minua ei tällä hetkellä yhtään kiinnosta mitkään kasvohoidot koska lähtökohtaisesti uskon niiden kaikkien olevan jonkinasteista huijausta. Jos ylimääräistä rahaa olisi laittaa kasvohoitoon menisin eräälle tietylle Dermalogica-kosmetologille jonka hoidettavana hyvä ystäväni on ollut jo pitkään. Koska kuten muutkin Dermalogicalaiset hän päättelee vasta Face Mappingin jälkeen mitä iho tarvitsee juuri sillä hetkellä. Harmi vain, että kaikki oikeasti hyvät kosmetologit ovat niin haluttua tavaraa, että seuraavat vapaat ajat ovat kiven alla. Ihan niinkuin teilläkin.

    Sehän on muuten ihan yleinen mainoskikka käyttää ns. nollatilannetta vertailukohteena. Esim. ripsivärimainosten +300% tuuheutta on aina enemmän tuuheutta verrattuna ripsiin joissa ei ole lainkaan ripsiväriä. Että jos ihoa ei koskaan ole hoidettu millään lailla ja sitten sitä aletaankin hoivata oikein urakalla niin kyllä kai melkein millä tahansa menetelmällä saa jonkinlaisia tuloksia.

    Ja lopuksi vielä haluaisin suositella sitä Ylellä näytettyä 3-osaista dokumenttisarjaa Kauneuskupla jota joku toinen lukija olikin jo suositellut. Ensimmäiset 2 jaksoa olivat ainakin todella mielenkiintoisia ja aika kauheita myös. Erityisesti pidän sarjassa sitä laajaa kirjoa eri ihmisiä joita siinä haastatellaan. On sekä kuluttajia, plastiikkakirurgeja, sosiologeja, sosiaalipsykologeja ja erilaisia toimittajia.

    VastaaPoista
  4. Kysymykseen näistä netissä tilattavista kosmetiikkanäytteistä kehottaisin olemaan todella varovainen. Aineet tuskin ovat kovin hyviä, muutenhan ne olisi jo muutenkin myynnissä. Tuskin ne nyt ihan vaarallisia on, mutta on hyvä muistaa ettei kukaan käytännössä kontroloi mitä netissä myydään.
    Eniten huolissani olen siitä, että nämä näytelupaukset voivat olla hyvinkin harhaan johtavia. Olen muutamilta asiakkailta kuullut, että siinä voi jotenkin sitoutua jatkuvaan tilaukseen ja se vasta tuleekin kalliiksi.

    Inkeri

    VastaaPoista