lauantai 3. elokuuta 2013

Terveiset kissakoti Kattilasta

Käväisin perjantaina Kattilassa, kun vein sinne lahjoittamiani arpajaisvoittoja. Viikon kuluttua on Hämeenlinnassa Elomessut ja kissakoti Kattilalla on siellä messuosasto. Messuosastolla on tietoa Kattilan työstä ja yleensä eläinsuojelutyöstä. Siellä on myös myynnissä arpoja ja nämä arpajaiset ovat  erittäin tärkeitä Kattilan rahankeräyksen takia.

Kattilassa oli nyt 112 pikkusuuta ruokittavana. Määrä oli pahasti lisääntynyt viime käynnistäni eli toukokuulta. Silloin oli noin kahdeksankymmentä kissaa vailla kotia. Nyt alkukesällä oli löytökissoina tullut raskaana olevia ja pentueet lisäävät nyt Kattilan päälukua. Tällä hetkellä siellä oli muutama pentue, mutta pikkukisut oli vielä sen verran pieniä ettei niitä näytetty vierailijoille. Niitä ei myöskään vielä voinut varata, mutta kaikki luovutusikäiset pennut olivat saaneet kodin. Taas kerran pitää kehua miten hienoa työtä Kattilaa ylläpitävä yhdistys tekee. Hämeenlinnan kissojen ystävät ry ei saa mitään julkisia avustuksia, vaan Kattila ylläpidetään pelkältään hyväntekeväisyys keräyksillä. Kattila on ihan Etelä-Suomessa erikoisuus, koska näin isoa, kauan toiminutta ja yksityisen rahoituksen varassa olevaa eläinkotia ei muualla ole.

Kattilassa kannattaa poiketa ja sinne voi tuliaisiksi viedä, vaikka kissanruokaa. Sinne myös kelpaa kaikki vanhat matot, peitot ja viltit joita kissat voi käyttää makuualustoina. Seuraavan kerran, kun teette suursiivoa muistakaa Kattilan tarpeita. Kissoille kelpaa hiukan rikkinenkin matto tai täkki, kunhan se on puhdas. Näitä nukkumisalustoja tarvitaan yli sadalle kissalle todella paljon, koska ne eivät kauaa käytössä kestä. Nyt vein kassillisen vanhoja pikku pyyhkeitä ja lakanoita, jotka eräs asiakas toi hoitolaan Kattilaa varten. Otamme vastaan hoitolassa tällaisia pieniä eriä, mitkä sitten saan hyvin kulkemaan autossani Kattilaan. Kenellä ei ole omaa autoa, tai ei ehdi sinne viedä voi ne meillekin tuoda.

Kattilan myyjäisiä on pitkin vuotta, niitä kannattaa aina seurata Kaupunkiuutisista. Myyjäisissä on ihania leivonnaisia myytävänä ja kaikenlaisia käsitöitä. Kattila on meidän firmamme ainoa sponsorointikohde ja tilitän heille hiukan rahaa kuukausittain. Annan myös sinne arpajaisvoittoja ja teen omalta osaltani eläinsuojelutyötä tunnetuksi. Dermalogican maahantuoja PR-Cosmetic suhtautuu hyvin myönteisesti sponsorointikohteeseeni, koska PR-Cosmeticin omistajat ovat myös kissaihmisiä. Saan siis jonkin verran Dermalogican matkakokoja arpavoittoja varten. Nyt näissä pussukoissa mitä Elomessuja varten tein on Youngbloodin huulipunia, huulikiiltoja ja Dermalogican matkakokoja.

Käykää Kattilan osastolla Elomessuilla ja kannattakaa hyvää asiaa ostamalla arpoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti