perjantai 16. elokuuta 2013

Uusi tuote tulossa!

Sen verran jo tiedän tämän syksyn uusista asioista, että Dermalogica lanseeraa uuden tuotteen 1.10-13. Heti miten meidän Los Angelesin matkan jälkeen, meillä on Helsingissä tilaisuus johon tulee Dermalogican kansainvälinen kouluttaja.

Ne ketkä seuraavan USA:n Dermalogican nettisivuja, niin tietävätkin jo kyse olevan UltraCalming Eye Serumista eli silmänympärysvoiteesta. Tuote on ollut jo USA:n ja Australian markkinoilla pari kuukautta ja keskustelupalstoilta voi nähdä, että tyytyväisiä ollaan. Minä uskon, että tästä tuotteesta tulee uusin suosikkituote Suomessa. Meidän ilmastossa tämän tyyppistä silmänympärysvoidetta kaivataan ja tarvitaan. En ole vielä nähnyt, tai kokeillut koko tuotetta, mutta tiedän sen olevan juuri suomalaisille tarpeellinen. Tuotteen rakenne on puoliksi seerumi, puoliksi voide. Siitä osa imeytyy syvempään ihokudokseen ja osa jää suojaamaan pintakerroksia. Koska tuote kuuluu UltraCalming linjaan se on tarkoitettu herkälle iholle.

Talvella  suomalaisille tyypillinen ongelma on hyvin kuivat, kutisevat ja ärtyneet silmäluomet. Atooppisella iholla ensimmäiset ongelmat talvella tulee juuri silmäluomille. Monella vanhemmalla naisella itse silmä kuivuu ja pitää käyttää kostutustippaa, tai lääketippaa. Nämä silmätipat leviää aina myös iholle ja yleensä ne ovat voimakkaasti kuivattavia. Kuivat silmät myös vuotaa tavallista herkemmin ja kyynelneste kuivattaa silmänympärysihoa. Kuiva silmänympärys kutisee helpommin, kuin muu iho ja sitä hankaa helposti unissaankin. Näin kierre on valmis ja iho on todella vaikeaa hoitaa kuntoon ennen seuraavaa kevättä. Kortisonivoidetta ei oikein voi silmäluomille laittaa eli kutinaa on vaikeaa hoitaa. Ihottumaiselle luomelle ei voi laittaa silmämeikkiä ja monelle sekin on suuren harmin aihe.

Ultracalming Eye Serum tulee siis todella tarpeeseen. Ajankohtakin lanseeraukselle on sopiva, koska pahin ihon kuivuus alkaa siinä, kun sisälämmitys laitetaan päälle. Eiköhän tuossa lokakuun alussa tarvita taas pattereiden lämpöä. UltraCalming Eye Serum vahvistaa ohutta silmänympärysihoa ja vähentää punoitusta ja kuivuudesta johtuvaa kutinaa. Kerron siitä heti lisää, kun saamme sitä kokeiluun. Uskon myös, että Los Angelesin kongressissa tuote on esillä. Tämä silmänympärysvoide ei korvaa mitään entisiä, vaan tulee täydentämään Dermalogican hyvää silmänympäryshoitolinjaa.

TARJOUS: muistathan, että Multivitamin Power Serumin ostaja saa hyvät kaupanpääliset ja tarjous on voimassa 19.8-13 saakka. Saat lahjaksi Brighten up pakkauksen lisättynä Age Reversal Eye Complexin matkakoolla. Brighten up pakkaus sisältää Special Cleansing Gelin, Daily Microfoliantin ja Total Eye Caren sk 15 matkakoot. Pakkaus riittää parin viikon käyttöön. Jokaisesta Multivitamin Power Serum ostoksesta lahjoitan viisi euroa Kissakoti Kattilaan, kissojen hampaiden hoitoa varten. Hyödynnä hyvä tarjous!

5 kommenttia:

  1. Anonyymi10:05

    Inkeri, minun on kysyttävä tuosta Multivitamin Power Serumista, että kannattaako kaltaiseni itse asiassa sitä tilata.

    Nimittäin kasvoilla ei ole minkäänlaisia akuutteja auringon vaikutuksia: ei kuivuutta, ei ohenemista, ei värivaurioita, ei mitään. Olen siis pysytellyt poissa auringosta ja suojannut ihon hyvin.

    Kuinka vanhoihin vaurioihin tämä Multivitamin Power Serum voi vaikuttaa? "Rötöslistaa" auringon suhteen meikäläisellä olisi 80-luvulta - mutta ei sitten kyllä 25 vuoteen.

    Ja sitten vielä: pitääkö sen vähäisenkin auringon määrän vaikutukset (vaikka niitä ei näkisi) torjua tällä tuotteella?

    Eli tämä yötuotteeksi vai pitäydynkö Extra Firming Bosterissa, josta olen nyt kohta ensimmäisen pullollisen jälkeen pitänyt kovin. Se hyvältä tuoksuva Overnight Repair Serum tuntui myös hyvältä.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Multivitamin PowerSerumissa on muitakin hyötyjä ja ihon vanhenemista hidastavia vaikutusaineita. Tuota auringon aiheuttamaa vanhenemisprosessia ei voi auttaa, kuin kolmisen kuukautta säteilyn jälkeen. Menneisyydessä tapahtunutta altistumista se ei korjaa. Multivitamin Power Serum ei ole sinulle se välttämättömin tuote, koska hoitoaikasikin on kohta ja jos tuo Extra Firming Booster riittäisi siihen asti. Silloin voisi katsoa talvisempia tuotteita, koska sisälämmitys tuo uudet ongelmat ja niihin Overnight Repair Serum on omiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi14:25

      Kiitos vastauksesta ja rentouttavaa viikonloppua,

      Leena

      Poista
  3. Sarianna14:06

    Tämä uusi UltraCalming Eye Serum kiinnostaa kovasti, kun silmäni helposti kutisee ja kirvelee. Teen päätteellä työtä ja kaikki paperipöly yms.ärsyttää ja ulkona viima pistää heti silmät vuotamaan.
    Kutinoita tulee hangattua, vaikka kuinka tietää ettei pitäisi ja sitten luomet menee rikki. Onko siitä vielä edes näytteitä saatavana?

    Sarkku

    VastaaPoista
  4. Valitettavasti kaikki tarvikkeet saamme vasta 1.10, kun tuote esitellään Suomessa. Näytteet ja esitteet tulee meille samalla kertaa, kun tuotteet tulee myyntiin.
    Tuossa ensiesittelyssä on kouluttajana, joku Dermalogican kansainvälinen kouluttaja, mutta vielä en tiedä kuka heistä. Koulutus kestää koko päivän ja liikkeemme on siis kiinni 1.10, kun menemme Marin kanssa yhdessä koulutukseen.

    Inkeri

    VastaaPoista