perjantai 6. syyskuuta 2013

Youngbloodilta uusia meikkivärejä!

Sain vielä ennen kongressimatkaamme testerit uusista YB:n meikkiväreistä joista kerroinkin jo pari päivää sitten. Onneksi en tilannut niitä heti myyntiin, vaan halusin ensin kokeilla ne rauhassa. Kaikki ei todellakaan ollut suomalaiseen makuun.

Poskipuna Tempress oli aivan kamala enkä ota sitä missään tapauksessa myyntiin. Se oli todella tumma, syvä karpalon punainen jota on todella vaikea kuvitella kenenkään iholle. Ehkä joku ihan mustatukkainen ranskalainen voisi sitä käyttää, mutta meille se on ihan liian räikeä. Luomiväripaletti Glamours Eyes vaikutti hyvältä, mutta sitäkin haluan käyttää pari päivää ennen, kuin teen lopullisen päätöksen. Huulikiille väri Siren(37€) oli sitä vastoin aivan upean ihana. Se tulee olemaan talven ykkösväri ja suosittelen sen ihan kaikille. Harvoin markkinoille tulee niin hyvin suomalaiselle sopivaa sävyä. Se on myös karpalonpunainen, mutta sitä pehmentää kultapigmentti ja se on myös läpikuultava. Sävynä se on hyvin saman tyyppinen, kuin Rhapsody väri mikä on meidän eniten myyty huulikiille. Rhapsody on puhtaan punainen taitettuna kultapigmentillä ja tämä Siren on siitä tummenpi, syvän punainen. Huulikiilteen läpikuultavuus tekee siitä sopivan aivan kaikille, se ei tule huulille liian kirkkaana.

Tuon Siren huulikiilteen kanssa sopii hyvin luomille luomiväri Heather Smoke (33€), joka on tyylikäs liila. Sen kanssa silmienrajaukseen käy Gel Liner liilaväri nimeltään Black Orchidea (45€), tai tummanharmaa Galaxy. Poskipunaksi suosittelen sävyn Blossom, mikä on myös roosaan menevä puhdas punainen ja se on täysin mattaväri. Sitten kaiken kruunaa YB:n ripsiväri, josta on tullut kesän aikana paljon kiitosta. Se pysyy hyvin, mutta lähtee hyvin myös pois. Meikin puhdistukseen kannattaa käyttää Dermalogican suosittelemaa kaksoispuhdistusta. Ensin iho pestään Precleanse ( 150ml, 54€) esipuhdistusaineella ja sen jälkeen Ultra Calming Cleanser, tai Special Cleansin Gel. Precleanse parantaa paljon kotihoidon tuloksia talvella, koska siinä on useita ihonpintaa hoitavia kasviöljyjä. Se toimii sekä rasvaisella, että kuivalla iholla, kaikki ihotyypit saavat siitä hyötyä. Se myös helpottaa huomattavasti silmämeikinkin poistoa.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15:29

    Vieläkö YB:llä on Vintage niminen paletti myynnissä? Minkä hintaisia nämä paletit nykyään on?
    Tuo Vintage paletti on ainoa väriyhdistelmä mistä olen käyttänyt kaikki neljä väriä loppuun. Yleensä joku jää käyttämättä ja vaalein loppuu aina kesken. Sitten on vielä niin, että johonkin väriin kun mieltyy sitä ei enää saa ostettua lisää, koska muoti vaihtuu meikeissä nopeaan tahtiin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä Vintage sävy vielä löytyy ja se onkin yksi parhaista väriyhdistelmistä. Palettien hinta on71€. YB:llä ei ole varsinaisia muotivärejä, niin heidän värisävynsä vaihtuu hitaanpaan tahtiin, kuin muilla sarjoilla. Tosin kyllä YB:kin värit muuttuu noin kolmen vuoden välein.

    Inkeri

    VastaaPoista