keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Barrier Repair on talvitakki iholle

Barrier Repair on hoitotuote jonka soisin jokaiselle suomalaiselle. Moni iho-ongelma jäisi kokematta, jos käytössä olisi Barrier Repair. Mitään vastaavan kaltaista tuotetta ei kosmetiikkamarkkinoilta löydy ja Barrier Repairista onkin tullut suomalaisten talviurheilijoiden suursuosikki. Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen on Dermalogican käyttäjä ja muillakin talviurheilijoilla on käytössä ainakin Barrier Repair.

Barrier Repair sulaa ihon rakenteeseen ja tekee suojaavan ja kosteutta sitovan pinnan iholle. Tuote on lähempänä geeliä, kuin voidetta ja se todellakin katoaa ihon pintaan jättämättä sitä rasvaiseksi. Barrier Repair ei korvaa mitään muita hoitoaineita, vaan se laitetaan kaikkien muiden hoitotuotteiden päälle. Se on tavallaan talvitakki iholle. Barrier Repairia käytetään myös yöllä, koska se estää ihon oman kosteuden haihtumista kuivaan sisäilmaan. Itselleni tuote on ihan välttämätön, en koskaa jätä sitä käyttämättä, en edes kesällä. Rutikuiva ja vanheneva iho saa suojaa, vahvuutta ja joustavuutta Barrier Repairista. Päiväaikaan se suojaa ihoa tuulelta, pakkaselta ja sisäilman kuivattavalta vaikutukselta. Kyse ei missään tapauksessa ole mistään Vitaliksen kaltaisesta paksusta, tukkivasta rasvasta. Barrier Repair käy oikein hyvin myös rasvaisen ihon suojaamiseen ja se toimii meikin alla erinomaisesti.

Barrier Repairin sisarustuote on SkinPerfect Primer, joka on hoitava meikinpohjustusaine. SkinPerfect Primer on kesätakki iholle, koska siinä on myös aurinkosuoja. Barrier Repair on täysin väritön ja ne ketkä pitävät SkinPerfect Primerin kevyestä väristä voivat käyttää näitä päällekäin. Ihan minkä muunkin meikin voi laittaa Barrier Repairin päälle ja meikin pysyvyys on ihan hyvä. Niille asiakkaille, jotka kävelevät työmatkat säässä, kuin säässä Barrier Repair on loistava suoja iholle. Ohuelle, coperousa iholle, joka kärsii lämmönvaihteluista tuote on hyvä apu. Myös ruusufinniin taipuvainen iho saa Barrier Repairista tarvitsemaansa suojaa. Lokakuun ensimmäisellä viikolla meille tulee uudet tarjoustuotteet ja Barrier Repair on yksi niistä.

8 kommenttia:

  1. Anonyymi11:00

    Oma ihoni on ollut hyvin rasvainen ja nyt viisikymppisenä yritän ohjeittesi mukaan siirtyä pois rasvaisen ihon aineista. Onko tuo nyt kuitenkin liikaa, jos on ensin kosteusvoide sitten Barrier Repair ja vielä Primer? Olen kyllä paljon ulkona keskitalvellakin, kun koirani rakastaa pakkasta ja lenkkeilyä. Eikö riittäisi päiväksi pelkkä Barrier Repair ja Primer?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kerrokset eivät ole ollenkaan liikaa meidän talvessa. Jossain Keski-Euroopassa riittääkin Barrier Repair yksinään kosteusvoiteeksi, mutta ei meidän pakkasessa.

      Inkeri

      Poista
  2. Serafiina17:23

    Mun kokemus on ettei nuo kerrokset ole rasvanahkallekaan liikaa. Käytin viime talvena ensin hydratant boosterin, sit active moist ja barrier repair+primer, tähän päälle vielä YB:n mineraalimeikki. Se toimi oikein hyvin, kun hiihdän melkein päivittäin pari tuntia Rovaniemen pakkaslukemissa.
    Onkohan tästä barrierista ja primeristä koskaan tulossa isompia kokoja ja voisitkohan Inkeri antaa vinkkiä jenkkeihin päin, että tuplakokoja tarvittais.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihan asianmukaiselta tuo ihonsuojaus kovalla pakkasella. En ole ainakaan kuullut, että kyseisistä tuotteista olisi tulossa isoja kokoja. Vien terveiset kyllä eteenpäin.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi19:10

    Kysymykseni koskee muuta, kuin postauksen aihetta.
    Ostin kesällä Kööpenhaminasta YB:n huulirasvan jossa oli suojakerroin 15. Se oli ilmeisesti heillä uutuustuote. En löytänyt sitä mistään nettisivuilta Suomesta, joten tiedätkö onko sitä vielä meillä myynnissä? Tuleeko se mahdollisesti jossain vaiheessa teille myyntiin? Se oli ehdottomasti paras huulirasva jota olen koskaan käyttänyt. Koostumus oli ihan ihmeellinen, ei ollenkaan rasvamainen, vaan silkkimäisen ihana. Toivottavasti saat sitä pian.

    Niina

    VastaaPoista
  4. Kysyi asiaa juuri sopivaan aikaan. Sain juuri Youngbloodin uutuustiedotteen ja heille on nyt tullut myyntiin tuo huulirasva. Kiva, että kerroit ennakkokokemuksia, koska itse en ole sitä kokeillut vielä. Teen tilauksen tänään ja ne ovat meillä myynnissä ensi viikon aluassa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi16:55

    Minkä hintainen tuo YB:n huulirasva tulee olemaan?

    VastaaPoista
  6. Huulirasvan hinta on 33€ ja se on jo meillä myynnissä.

    Inkeri

    VastaaPoista