torstai 24. lokakuuta 2013

Multivitamin Power Recovery Masque on salainen ase kaikkiin iho-ongelmiin

Ehkei salainen ase ole oikea ilmaisu, koska ei ole salaisuus, että Multivitamin Power Recovery Masque ( 75 ml, 69€) auttaa todella moneen iho-ongelmaan. Jos joskus kotona on tilanne ettei enää keksi mitä iholleen tekee, kun se on niin vaikea, niin silloin Multivitamin Power Recovery auttaa. Ei sen lempinimi turhaan ole ambulanssi tuubissa.

Tähän aikaa vuodesta ihon kosteustasapaino saattaa romahtaa täysin. Ensimmäiset pakkaset ja muutama viikko sisälämmitystä kuivattaa ihon todella nopeasti. Suurin osa on siirtynyt täyteläisempiin hoitotuotteisiin ihan liian hitaasti. Tulee taas mieleen tuo edellinen kirjoitukseni autojen huollosta. Kyllä autoon vaihdetaan talvirenkaat, mutta ihon talvihoito unohtuu tyystin. Yleensä, kun iho alkaa jo oireilla kuivuudesta on vähän liian myöhäistä aloittaa hoito. Siinä kohtaa tarvitaan jo järeämpiä hoitokeinoja ja ellei ole tilaisuutta tulla kasvohoitoon, niin avuksi tulee Multivitamin Power Recovery Masque. Kaikki yli kolmekymppiset tarvitsevat multivitamiini naamion kotihoitoon ja sitä kannattaa käyttää säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa.

Kuivuuteen, kireyteen ja ärtymiseen multivitamiini naamio on loistava hoito. Yleensä jo yksi käyttökerta palauttaa ihon tasapainon. Ihoa rasittavien tilanteiden jälkeen kannattaa aina laittaa naamio. Saunareissu, tai vesijumppa ovat hyviä esimerkkejä erityisrasituksesta iholla. Moni asiakkaani harrastaa vesijumppaa, tai vesijuoksua ja se on kaikella tapaa ihan todella hyvä harrastus. Ainoastaan iho siitä kärsii ja suosittelen kaikille aina vesiliikunnan jälkeen tuon Multivitamin Power Recovery Masquen.

Tämä naamio ei ole pelkästään kuivan ihon hoitokonsti, vaan kaikki epätasapaino rauhoittuu sillä. Ennen kuukautisia on usein tilanne, että toisaalta iho pukkaa finniä, toisaalta se kiristelee, senkin tilanteen korjaa Multivitamin Power Recovery Masque. Käsien ihottumiin ja pesuaineihottumaan se on ollut monelle tosi hyvä apu. Käsiin hierotaan paksu kerros naamiota myös kynsinauhoille ja sitten puuvilla käsineet käsiin ja pakkaus saa vaikuttaa yön yli. Atooppiselle iholle multivitamiini naamio säännöllisessä käytössä pelastaa monelta ihottumalta ja ihon rikkoutumiselta. Silloin, kun iho on pahasti epätasapainossa kannattaa laittaa naamio kuurina. Kolmena päivänä peräkkäin naamion teho voimistuu ja iho alkaa parantua.

Silloin, kun haluat olla erityisen kaunis ja meikin pitäisi pysyä hyvin tee edellisenä iltana kotikasvohoito. Kuori iho ensin ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, esimerkiksi Multivitamin Thermafoliantilla joka on nyt tarjouksessa 64€ ( norm. 82€). Levitä sitten multivitamiininaamio ja anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia, tai jätä naamio koko yöksi. Seuraavana aamuns tehdään normaali pesu ja laitetaan tuotteet mitä yleensäkin käyttää, mutta tuo edellisiltainen hoito tekee ihosta erityisen sileän ja kuulaan. Meikki myös levittyy ja pysyy paremmin.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:13

    Milloinkohan tämä multivitamiininaamio tulee tarjoukseen? Tuleeko teille jouluksi mitään tarjouspaketteja, joita voisi ajatella lahjaksikin? Ostaisin sisarilleni mielellään kosmetiikkaa, koska se tulee ainakin käyttöön.

    VastaaPoista
  2. Multivitamiininaamio ei tietääkseni tule tämän vuoden puolella tarjoukseen. Jouluksi meille on tulossa tuotepaketteja, joita voi ostaa lahjaksikin, mutta vielä en tiedä millaisia ne ovat.
    Kosmetiikka on hyvä lahja läheisille, se todella tulee käytettyä eikä jää turhaan kaapeissa ajelehtimaan.

    Inkeri

    VastaaPoista