keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Uudet tarjoustuotteet!

Nyt on verkkokauppaamme päivitetty uudet tarjoustuotteet ja uusin asiakaskirje lähtee asiakkaille ensi viikon alussa. Olen pyrkinyt hankkimaan tarjoukseen ne tuotteet mitkä juuri sillä hetkellä on iholle eniten tarpeen. Nyt on tarjolla suojausta, kosteutta ja kuivuuden hallintaa.

BARRIER REPAIR 40ml, NYT 49€ ( 62€)
Ainutlaatuinen tuote joka on tarpeen aivan kaikille ihotyypeille sisälämmityksen ja pakkasen aikaan. Barrier Repair on oma lempituotteeni talvella, kuivuisin ilman sitä ihan korpuksi. Tuote levitetään aamuin, illoin kosteusvoiteen päälle. Se on tavallaan suojaava talvitakki iholle. Yöllä se estää ihon oman kosteuden haihtumista kuivaan sisäilmaan ja päivisin se suojaa tuulelta, pakkaselta ja ilman saasteilta. Keväällä se on loistava aine suojaamaan allergista ihoa siitepölyiltä. Barrier Repairista hyötyvät kaikki ihotyypit ja suosittelen sen hankkimista lämpimästi.

ULTRA CALMING MIST 177ml, NYT 44€ ( 55€)
Kosteuttava ja rauhoittava hoitosuihke, joka sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen Suomen talvessa, koska se estää couperosan ja punoituksen syntymistä. Hoitosuihkeen käyttö on pieni vaiva, mutta sen hyöty on todella suuri. Ultra Calming Mistiä voi myös sumuttaa meikin päälle kesken päivän, jos esimerkiksi tietokoneen kuiva, sähköinen pöly kuivattaa ihoa.

MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT 75ml, NYT 64€ ( 82€)
Kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Tämä kuorinta on nopea ja tehokas käyttää, vaikutusaika on ainoastaan pari minuuttia. Multivitamin Thermafoliant sopii myös herkälle ja couperosa iholle. Suosittelen tätä kuorintaa 2-3 kertaa viikossa, tehokasta on säännöllinen kuorinta esimerkiksi joka kolmas päivä.

BODY HYDRATING CREAM  237ml NYT 43€ (54€)
Vartalovoide, joka on Dermalogican tuotteista voittanut kaikista eniten palkintoja ja kuluttajatestejä. Tuote on valittu useassa maassa parhaaksi vartalovoiteeksi, myös Suomessa se on voittanut useiden naistenlehtien testejä. Body Hydrating Cream on aivan ohut maitomainen emulsio, joka imeytyy hujauksessa. Ohut voide sisältää runsaasti tehoaineita ja se estää tehokkaasti vartalon ihon kuivumista ja hilseilyä. Vartalon ihon kosteuttaminen kannattaa aloittaa juuri nyt, ennen kuin iho ehtii pahasti kuivua. Body Hydrating Cream sopii myös atooppisen kuivalle iholle.

Nämä tuotetarjoukset ovat voimassa 30.11-13 saakka. Nyt verkkokauppaan on myös päivitetty uusi silmänympärysvoide eli Ultrasmoothing Eye Serum.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:01

    Kysyisin tuosta vartalovoiteesta, joka on tarjouksessa. Vartalon iho on todella kuiva ja saan helposti talvella taiveihottumaa. Toisaalta rintakehään ja selkään tulee finnejä, koska olen liikunnanope ja hikoilen paljon enkä pääse suihkuun aina, kun tarvitsisi. Sopiiko tuo Body Hydra Cream minun tapauksessani? Onko näissä Dermalogican vartalotuotteissa hajusteita?

    VastaaPoista
  2. Missään Dermalogican tuotteissa ei ole hajusteita. Body Hydrating Cream sopii oikein hyvin sinulle, se on tarpeeksi kosteuttava ja estää taiveihottuman ja atooppisen ihottuman syntymistä. Missään tapauksessa se ei kuitenkaan rasvoita ihoa eli sitä voi käyttää selkäänkin, vaikka sinne finnejä tulisikin.
    Kokeile käyttää vartalon pesuaineena Special Cleansing Geliä se on hyvä rauhoittamaan finnejä ja näppyjä vartalolla.

    Inkeri

    VastaaPoista