lauantai 2. marraskuuta 2013

Talvitakki iholle!

Olet jo varmaankin hakenut talvivaatteet esille ja toppatakki odottaa naulakossa? Autoon on vaihdettu talvirenkaat ja muutenkin on varauduttu talven varalle, vai mitä? Onko iho hoidettu siihen kuntoon, että se kestää seuraavat kuusi kuukautta superkuivaa sisäilmaa, tuulta, pakkasta ja ties mitä tuiverrusta?

Muistutan, että varaa se kasvohoitoaika nyt. Itselläni on neljä kello kuudentoista jälkeistä kasvohoitoaikaa vapaana ennen joulua. Marilla niitä on hiukan enemmän ja päiväaikoja löytyy kummaltakin jonkin verran. Tarkista myös kotihoitotuotteesi, onko ne riittävän hoitavia ja suojaavia vuoden aikaan nähden. Ota käyttöön Barrier Repair suojaava ja hoitavoide, joka on talvitakki iholle. Olen neuvotellut sille vielä tarjoushinnankin, jotta mahdollisimman moni asiakas voisi hyödyntää sen vaikutukset. Barrier Repair on tärkeä tuote talvi-ihonhoidossa ja jo pelkästää sitä lisäämäällä tavalliseen kotihoitoon pelastaa ihon monelta ongelmalta.

Barrier Repair ( NYT 49€, norm. 62€) levitetään kosteusvoiteen päälle aamulla ja illalla. Se on oma suosikkituotteeni, koska ilman sitä kuivuisin korpuksi. Barrier Repar vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä ja estää ihon kosteuden haihtumista. Se suorastaa sulaa ihon rakenteeseen ja suojaa tuulelta ja pakkaselta. Meikki ja SkinPerfect Primer levittyy sen päälle erittäin hyvin. Barrier Repair ei missään tapauksessa tuki, tai rasvoita ihoa. Moni asiakas, joka tekee päivän töitä tietokoneella kertoo, että jo puolenpäivän jälkeen iho alkaa tuntua kiristävän kuivalta. Jos kotihoitotuotteet ovat oikeat tällaista tunnetta ei pitäisi syntyä. Barrier Repair, kun lisätään kosteusvoiteiden päälle tuo yleensä jo ihan riittävän hoitolisän, eikä kiristystä päivän mittaan enää synny.

Yöksi on ihan yhtä tärkeää lisätä tuo Barrier Repair voiteiden päälle. Silloin se estää ihon oman kosteuden haihtumista öiseen aikaan. Nukkuessa ihon pintalämpötila nousee ja kosteuden haihtuminen lisääntyy ja juuri siltä Barrier Repair ennalta ehkäisee. Miehille, jotka eivät mielellään käytä voiteita Barrier Repair on hyvä kosteusvoide. Varsinkin atooppiset ihot saavat suuren hyödyn Barrier Repairista. Paljon urheilevat miehet pitävät siitä, koska se katoaa täysin ihoon eikä hikoillessa  lähde valumaan eikä se kirvellä silmissä. Muistakaa siis hankkia ihollekin talvitakki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti