lauantai 23. marraskuuta 2013

Viimeinen tilaisuus ostaa tarjoustuotteita!

Marraskuu lähenee loppuaan ja tarjoustuotteet taas vaihtuu. Nyt on viimeiset päivät menossa, kun tarjoustuotteita vielä voi ostaa. Kaikki neljä tuotetta sopii juuri tähän vuodenaikaan eikä ne tule uudestaan tarjoukseen ainakaan vuoteen.

Tämän hetken tarjoustuotteet ovat Barrier Repair 40 ml, NYT 49€ ( 62€), Multivitamin Thermofoliant 75ml, NYT 65€ (82€), Ultra Calming Mist 150ml, NYT 44€ ( 55€) ja Body Hydrating Cream 237 ml, NYT 43€ ( 54€). Nämä tuotteet ovat tarjouksessa, vaan meillä ja alle tämän hinnan et takuulla saa niitä mistään Suomesta. Olemme Suomen suurimpia Dermalogican ostajia ja siksi voin neuvotella joitakin etuja ja siirrän ne aina suoraan asiakkaille. Ilman hyviä asiakkaitahan en olisi Dermalogican suurin ostaja ja sen takia etu kuuluu teille. Itse en pysty päättämään mitkä tuotteet tulee tarjoukseen, mutta voin aina esittää toivomuksia. Pyrin saamaan tarjoukseen ne tuotteet mitä asiakkaamme juuri sillä hetkellä eniten tarvitsevat.

Tällä hetkellä tuo Barrier Repair on välttämätön ihan kaikille ihoille. Tänä syksynä sen tarve ei pahasti vielä näy, kun säätila on ollut näin kostea ja lempeä. Varmasti ne pakkaset vielä tulee ja sitten Barrier Repair on pakko olla käytössä, jos aikoo pitää ihonsa helposti kunnossa. Kerron Barrier Repairin tarpeellisuudesta aika voimakkain sanoin, mutta vieläkään asiakkaat eivät ole sitä oikein löytäneet. Haluaisin, että se olisi joka asiakkaallamme käytössä lokakuusta maaliskuulle, se helpottaisi niin paljon ihon päivittäistä hoitoa. Mitään vastaavaa tuotetta ei ole muilla kosmetiikkasarjoilla ja ilmeisesti sen ainutlaatuisuutta ei hoksata ellei sitä itse kokeile. Minulle se on aivan välttämätön tuote, koska muuten rutikuivaihoni ei kestäisi talvea ollenkaan. Barrier Repair levitetään kosteusvoiteiden päälle ennen meikin levitystä. Se sulaa ihon rakenteeseen ja vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Taloudellinen kuluttaja ostaisi sitä nyt kaksi tuubia, koska yksi yksi tuubi riittää noin pari kuukautta. Parilla tuubilla selviäisi hyvinkin pitkälle kevääseen. 

Vartalovoide kannattaa ottaa käyttöön nyt ellei halua, että vartalon iho pölisee kuivaa hilseilyä. Moni ostaa edullista voidetta vartalolle säästäväisyyssyistä. Pelkään pahoin ettei se koidu iholle hyväksi. Yleensä suomalainen nainen on aika laiska laittamaan vartalovoidetta ja sitä laitetaan harvoin ja liian vähän. Silloin, kun voide ei ole kovinkaan ravitseva sen hyödyt jää vähäisiksi, jos sitä laitetaan vaan harvoin. Body Hydrating Cream on todella runsaasti hoitavia raaka-aineita sisältä ohut maito. Sitä riittää kevyt sipaisu ja se imeytyy todella nopeasti. Body Hydrating Creamilla saa laiskimuskin pysymään ihonsa kunnossa. 

Multivitamin Thermofoliant on kaikille sopiva kuorinta-aine mikä toimii todella nopeasti. Sen ei tarvitse antaa vaikuttaa, kuin pari minuuttia. Myös ohut, couperoottinen iho kaipaa kuorintaa ja siihenkin Multivitamin Thermofoliant soveltuu. Hoitosuihke Ultra Calming Mist on nopea ja helppo lisä ihonhoitoon. Pienellä vaivalla saa paljon lisäkosteutta ihan kaikille ihotyypeille. Tätäkin suihketta kannattaisi ostaa ainakin kaksi kappaletta, koska sitä käytetään ympärivuoden. Sitä ei kannata pelätä, että tuotteet pilaantuisi, jos niitä ostaa varastoon. Dermalogican tuotteet säilyy avaamattomina kaksi vuotta ja avattuina vuoden verran. Meillä tuotteet ei todellakaan seiso hyllyssä, vaan yleensä ne ehtivät olla meillä viikon verran. 

5 kommenttia:

  1. Anonyymi15:20

    Jännityksellä odotan mitkä seuraavat tarjoustuotteet ovat! Teidän tarjouksenne ovat todellakin hyviä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:51

    Miten teidän aukioloajat ovat ennen joulua? Olisin tulossa ostamaan lahjakortteja ja en haluaisi häiritä teidän hoitojanne.

    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme aina paikalla varmasti klo 10-17, mutta yleensä teemme ilta töitä ja olen täällä klo 21.00 saakka.
      Ennen joulua olemme kaikki arkipäivät työssä ja viikolla 51 olemme aina jompikumpi vapaana, että ehdimme palvelemaan lahjakorttiasiakkaita. Lauantaina 14.12 olemme auki klo 10.00-15.00 joululahjaostoksien vuoksi.Tervetuloa!

      Poista
  3. Anonyymi21:28

    Työkaverini kertoo käyvänsä Tallinnassa Dermalogican kasvohoidossa ja tunnin hoito maksaa 28€. Onko se mahdollista? Hänen mielestään hoito on oikein hyvä ja paikka on siisti ja ihan kunnollinen kauneushoitola. Sitä hän ei tiedä myydäänkö paikassa Dermalogicaa. Jos kosmetologi tekee hoitoja Dermalogicalla onko sitä aina myös myynnissä?

    VastaaPoista
  4. Tuohon asiaan en osaa ottaa kantaa. En yhtään tiedä mikä on yleinen kasvohoitojen hintataso Virossa. Suomen oloihin nähden se on lähes ilmainen hoito, eikä ainakaan elätä ketään. Suomessa menee jo pelkästä yhdestä Nanolift kasvohoidosta yli 50€ pelkkiä veroja, kun hoidon hinta on 112€.
    Kyllähän kosmetologi voi tehdä hoitoja Dermalogicalla, vaikka ei niitä ole myynnissä. Sitä ei kukaan kiellä, mutta en näe siinä mitään järkeä yrittäjän kannalta.

    Inkeri

    VastaaPoista