perjantai 17. tammikuuta 2014

Power Rich kerää kehuja

Power Rich hoitovoide on ollut tarjouksessa reilun kuukauden verran ja se onkin ollut ihan suosikkivoide tässä vuodenvaihteessa. Sen hinta on nyt 178€, kun normaalihinta on 228€. Tarjous on voimassa tammikuun loppuun eli viedä ehdit saada omasi. Power Rich kerää aina kehuja asiakkailta enemmän, kuin mikään muu tuote. Nytkin on tullut sähköposteja, tai asiakas on hoidossa ollessaan kertonut miten hyvältä Power Rich on tuntunut.

Moni asiakas käyttää Power Rich voidetta pari, kolme pakkausta vuodessa, että voide on heille ihan tuttu. Kuitenkin he aina uudestaan hämmästelevät miten hyvältä se tuntuu. Sama tunne se on itsellänikin, kun olen pari kuukautta ollut ilman Power Richiä, niin se tuntuu taas ihan ihmeelliseltä. Power Rich voide on todella helppo käyttää ja se on myös ohut ja kevyt voide, joka on nopea levittää.     Power Richissä ei ole perinteistä voidepohjaa, vaan se sisältää ainoastaan tehoaineita ja siksi se onkin niin ohut, mutta tehokas. Power Rich on pakattu viiteen 10ml tuubiin ja yksi tuubi riittää noin viikon käyttöön. Voiteessa on minimaalisen vähän säilöntäaineita ja siksi pakkaustapa on tämä. Jos tuon pikkutuubin unohtaa avattuna johonkin, se säilyy vähintään kolme kuukautta käyttökelpoisena.

Power Rich on ihan ainutlaatuinen tuote, jonka koostumus on patentoitu. Voiteessa ei ole perinteistä hedelmähappopohjaa, mikä on lähes kaikissa uudistavissa hoitoaineissa. Tähän voiteeseen on käytetty merilevää, hiivaa ja glukosamiinia, sekä monipuolinen vitamiiniyhdiste. Merilevä on erittäin elvyttä ja uudistava vaikutukseltaan ja poistaa kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta. Power Rich korvaa tehotipan, voiteen ja silmänympärysvoiteen, eli yhdessä tuotteessa on kaikki mitä iho tarvitsee. Ainoastaan aurinkosuoja siiitä puuttuu ja näin pakkasella päälimmäiseksi kannattaa laittaa Barrier Repair suojavoide. Suomen auringossa suojaksi riittää SkinPerfect Primer sk 30 ja voimakkaaseen aurinkoon Solar Defence Booster sk 50. Taas heti alan jankuttamaan auringosta, mutta tässä vaiheessa alkaa pigmenttiläiskät syntymään, jos siihen on taipumusta.

Nyt on vielä pari viikkoa aikaa hankkia Power Rich voide tarjoushintaan, alennus on 50€. Nämä tällä hetkellä tarjouksessa olevat tuotteet eivät enää tänä vuonna tule tarjoukseen. Jos siis olette oikein taloudellisia, niin Power Rich kannattaa ostaa 3-4 pakkausta. Yksi pakkaus riittää 5-8 viikkoa ja sitten parin kuukauden tauko ja muut Dermalogican tuotteet käyttöön ja sitten taas jatketaan Power Richillä.

9 kommenttia:

  1. Anonyymi07:32

    Että oikein "kannattaa ostaa 3-4 pakkausta"... Tarjoushinnallakin tuo tekee 712 € !! Haloo! Ja tämä oli vain yksi tuote tästä aiemmin esillä olleesta pitkästä listasta. Sillä rahalla saa jo aika paljon ruokaa köyhän perheen pöytään. Tai jos sittenkin kertoisin lapsille, että äiti ostikin nyt hämmästyttävän ihmeellistä voidetta kun halvalla sai, pureskelkaa kynsiänne. Ostakaa, ostakaa!
    Kiitos ja hyvästi ökyblogille.

    VastaaPoista
  2. Olen useampaan kertaan jutuissani maininnut, että jos pitää valita kosmetiikan ja lasten ruuan välillä pitää valita se ruoka. Toisaalta toivon, että jokainen äiti huomaisi tämän ilman minunkin neuvojani.
    Toisaalta on aina huomioitava se ettei kaikilla ihmisillä ole tätä tilanetta. Suomen talouden kannalta on huomattavasti parempi, että joku suomalainen pienyrittäjä tarjoaa nämä tuotteet ostettaviksi ja rahat ei mene jenkkien verkkokauppoihin. Silloin, kun kyse on yrityksestä on aina kyse myös ostamisesta ja myynnistä. Suomessa markkinanatalous on ehkä sen verran uutta, että vieläkin pidetään kaupankäyntiä häpeänä.Ellei siedä yrittäjän tapaa kirjoitta ei pidä tätä blogia lukea.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi12:58

    Lohdutan tuota ensimmäistä kirjoittajaa, että elämä on muuttuvaista. Kolmekymmentävuotta sitten neljän vilkkaan pojan äitinä en todellakaan paljon kosmetiikkaa ostellut. Nyt lapset tulee toimeen omillaan ja ostavat minulle lahjakortteja kosmetologille. Voiteet pystyn ostamaan omilla palkoillani ja olen vain toimistosihteeri eli tyypillinen naisen palkka. Ostan Power Richin pari kertaa vuodessa ja en todellakaan ole öykkärikuluttaja. Sama raha menisi savuna ilmaan, jos tupakoisin.
    Ei myöskään voi ajatella niin, että asioista, tai tavaroista ei saisi edes kirjoittaa, jos kaikki eivät niitä pysty ostamaan.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi14:06

    Hiukan loukkaavalta tuo öky-nimitys tuntuu. Jos tavallinen pienipalkkainen nainen ostaa voidetta josta pitää, niin se ei ansaitse nimittelyä. Jokainen saa rahansa käyttää mihin haluaa ja minä ostan aina Power Richiä itselleni joululahjaksi. Kiva, että se olikin Inkerillä tarjouksessa just tässä kohaa. Tuo 50€ alennusta tuntuu ihan hyvältä.

    A-M

    VastaaPoista
  5. Anonyymi15:54

    Power rich on lempivoiteeni ja ostan sitä 3-4 kertaa vuodessa oli se tarjouksessa tai ei. Se on laiskan naisen paras valinta.

    VastaaPoista
  6. Sarianna17:20

    Ensimmäisellä kokeilulla hiukan epäilin, että voide olisi ihan liian ohutta atopiaiholleni. Siitä on viitisen vuotta ja silloin oli todella kovat pakkaset ja ihoni oli jo melkein rikki rohtunut. Kokemus oli ihana, kun kerrankin ohut voide riitti ja paransi kutiavan kuivuuden. Atopiaihmisenä on koko ikänsä saanut rasvata itsensä tönköksi, niin oli suorastaan vapauttavaa käyttää ohutta voidetta. Sen jälkeen olenkin joka talvi aloittanut Power Richin käytön marraskuulla ja jatkanut maaliskuun loppuun. Kaksi pakkausta riittää viiteen kuukauteen, kun laitan vielä päälle Barrier Repairin. Kannattaa kokeilla.

    Sarkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella, että on helpottavaa, kun voi käyttää joskus ohuempiakin voiteita. Power Rich erikoisuushan on juuri tämä, että siinä on tehotippan ja voiteen vaikutus samassa ja siitä huolimatta se tuntuu kevyemmältä, kuin voiteet yleensä.
      Käytännössä on vasta ilmennyt tuo, että suomalaisten atooppisen kuivat talvi-ihot paranee Power Rich voiteella. Suosittelen kuitenkin, että sen päälle pitää laittaa joko Barrier Repair, tai SkinPerfect Primer. Muistutan myös ettei Power Richissä ole aurinkosuojaa ja tämänkin viikonlopun heleä auringonpaiste aiheuttaa pigmenttiläiskät, jos niihin on taipumusta. SkinPerfect Primer sk 30 on hyvä suoja, tai Cover Tint sk 20.

      Inkeri

      Poista
  7. Tellu17:41

    Ostin Ultra Calming Serum Concentraten joulukuun alussa ja se alkaa kohtapuoliin loppua. Tykkäsin siitä kovasti ja kysyisinkin kannattaako ja saako sitä käyttää toista tuubia heti perään? Olen 22v ja ihoni on atooppinen. Nyt olen pärjännyt ihan ilman kortisonia koko talven tämän seerumin ansiosta. Asun Lapissa ja meillähän ei ole vesisateet vaivanneet, vaan iho on kuivunut pakkasten myötä.
    Edellinen kirjoittaja kehui Power Richiä, mutta se ei taida olla sopiva minun ikäiselleni?

    Tellu

    VastaaPoista
  8. Tuo Power Rich on osoittautunut käytännössä erittäin hyväksi atooppisen ihon voiteeksi. Sinun ikäisellesi en sitä suosittele jatkuvaan käyttöön, vaan korkeintaan viikon kuuriksi, vähän lääkevoiteen tapaan.
    Ultra calming Serum Concentrate on ikäisellesi ja atooppiselle iholle oikein hyvä valinta. Voit käyttää sitä koko talven eli useampiakin tuubeja peräjälkeen. Oikeastaan se sopii atooppiselle iholle jatkuvassakin käytössä, koska yli nelikymppiset atooppiset ihon kuivuvat pahasti joskus kesälläkin.

    Inkeri

    VastaaPoista