lauantai 22. maaliskuuta 2014

Daily Microfoliant on Dermalogican suosikkituote

Saimme äskettäin tilastot Dermalogican myydyimmistä tuotteista Suomessa ja Daily Microfoliant (72€) oli ykkönen, niin kuin aikaisemminkin. Meidän viime vuoden myyntiraportteja en ole ehtinyt katsoa, mutta  "mututuntuma" olisi, että Daily Microfoliant on ainakin viiden parhaimman tuotteen joukossa.

Daily Microfoliantin suosio perustuu ilman muuta siihen, että se on niin loistotuote. Myös se vaikuttaa myyntiin, että se sopii kaikille ihoille ja kaiken ikäisille. Se on ollut myös markkinoilla yli kymmenen vuotta joten se on ehtinyt tulla jo tutuksi monelle. Emme ole vielä kertaakaan saaneet yhtään kielteistä palautetta Daily Microfoliantista. Jokaiselle tuotteelle löytyy aina joku joka ei pidä joko tuoksusta, käyttötavasta tai muusta sellaisesta. Dailyn kohdalla tulee aina pelkkiä kehuja, jos asiakas on ensimmäistä kertaa sitä käyttänyt kokemus on aina ollut erityisen hyvä.

Daily Microfoliant on jauhemainen entsyymikuorinta, joka sulattaa vain täysin kuollutta solukkoa. Sitä voi käyttää päivittäin, koska ihmisen ihosta poistuu miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa. Tästä hellävaraisesta kuorinnasta on hyötyä sekä kuivalle, että rasvoittuvalle iholle. Kun ihon pintaa ei ole tukkimassa hilseilevä koullut solukko, siihen ei synny tukkeumia ja epäpuhtauksia, mutta myös kosteuttavat aineet imeytyvät paremmin. Meikki näyttää myös paljon paremmalta ja pysyy paremmin, kun iho on hyvin kuorittu. Talvella suosittelen, että kuiva iho voisi käyttää Daily Microfoliantia noin 2-3 päivän välein ja paksu rasvainen iho joka päivä. Kesällä se käy kaikille ihotyypeille joka päivä.

Pikkuvinkkinä kerron, että joskus Daily Microfoliant unohtuu saunan pesuhuoneeseen, tai muuhun kosteaan paikkaa ja sen jauhemaisuus kovettuu ja kokkaroituu ihan kuin suolallekin käy. Tuote ei kuitenkaan ole mitenkään pilalla, vaan sitä voi sekoittaa jollain spaattelilla, tai ihan lusikalla. Se ei ole enää yhtä ohuen jauhemaista, mutta ihan käyttökelpoista kuitenkin. Tietysti parasta olisi pitää se aina kuivassa paikassa ettei kosteus pääsisi siihen vaikuttamaan. Ellet ole vielä kokeillut Daily Microfoliantia, niin tee se mahdollisimman pian. Saat kaikista hoitotuotteista pajon enemmän tehoa irti, kun käytössä on hyvä kuorinta.

3 kommenttia:

  1. Huomioikaa vielä, että yli 100€ ostoksesta saatte maaliskuun loppuun asti lahjaksi Hydration Trio pakkauksen, jonka arvo on 57€. Tarjous koskee sekä verkkokauppaa, että hoitolaa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18:40

    Miten nuorelle tätä kuorintaa voi käyttää. Tyttäreni on 11-vuotias, toukokuussa 12. Hänellä on nenän ympärillä ja otsassa pieniä mustapäitä ja hän itse kovasti haluaisi kokeilla Daily Microfoliantia. Se, kun on meillä muun perheen käytössä, joka saunareissu. Mieheni käyttää sitä ja parikymppinen tyttäreni myös. On siis oikein hyvä kuorinta myös miehen iholle ja niin nopea, että mieskin jaksaa sen tehdä

    VastaaPoista
  3. Kyllä esiteinikin voi Daily Microfolaintia käyttää. Pitäisin ikärajana tuota kymmentävuotta. Kun kerran ihossa alkaa talineritys lisääntyä se kaipaa kuorintaa ja siihen Daily Microfoliant on hyvä ja helppo.
    Se on todella monen miehen suosikkituote Dermalogicalta.

    Inkeri

    VastaaPoista