maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kiusana katupöly!

Tänä vuonna on tavallista aikaisemmin alkanut asiakkaita kiusaamaan siitepölyt ja katupölyt. Se on joka keväinen riesa, mutta yleensä se alkaa vasta huhtikuulla. Kaikkihan ei näihin pölyihin reagoi, mutta joillekin se on todella hankala vaihe.

Allergikot aloittavat lääkitystää nyt ja kortisonilääkityksen vaikutus näkyy ihossa kuivuutena ja ohentumisena. Kun keväällä noin 2-4 kuukautta käyttää voimakasta kortisoniannosta se alkaa jo vaikuttaa ihoon ohentavasti. Silloin kasvohoidot ja hyvät hoitotuotteet ovat tarpeen, koska hyvällä hoidolla pystytään paljon hidastamaan ihon ohentumista ja kuivumista. Monelle kevät on näppylöiden, punoituksen, tai ruusufinnin aikaa. Ruusufinniä pitää ehkäistä hyvällä suojaamisella. Suosittelisin käyttämään Barrier Repairia ( 50ml, 62€) ja Solar Defence Boosteria sk 50 ( 50 ml, 85€), tuuli, katupöly ja aurinko puhkaisee varmasti ruusufinnin, jos siihen on taipumus eli suojautuminen on tosi tärkeää.

Pigmenttiläiskät syntyy myös nyt. Kevään aurinko on aina pahin. On turha alkaa harmitella maksaläiskiä kesäkuussa, vaan ne pitää ennalta ehkäistä nyt. Varmin suoja on Solar Defence Booster sk 50 ja siitä on tullut paljon positiivista palautetta, koska se on niin ohut ja hyvin imeytyvä. Kevään tuomat iho-ongelmat jäävät sitä vähäisemmälle mitä paremmassa kunnossa iho on. Siksi kasvohoitoa kannattaa tehdä säännöllisesti ettei vuoden aikojen eri ongelmat näkyisi ihossa. Couperosakin yleensä pahenee keväisin ellei iho ole tarpeeksi vahva ja hoitoaineet suojaavia. SkinPerfect Primer sk 30 on sellainen helppo, " jokapaikan suoja" joka tavallisessa tilanteessa vähentää ongelmia. Silloin, jos on taipumus ruusufinniin, pigmenttiläiskiin, tai allergioihin pitää käyttöön ottaa nuo muut edellä mainitut konstit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti