perjantai 28. maaliskuuta 2014

Maaliskuun tarjoukset voimassa vielä muutaman päivän

Älä ohita meidän maaliskuun tarjoustuotteita. Niissä on yli kaksikymmentäprosenttia alennusta ja nämä samat tuotteet eivät tule ainakaan vuoteen tarjoukseen. Vielä maaliskuun loppuun saakka yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi Dermalogican Hydration Trio pakkauksen jonka arvo on 57€. Lahjan saa sekä verkkokaupasta, että hoitolasta.

Skin Dynamic Recovery sk 30 ( 50ml, 82€, norm. 106€)sopii oikeastaan ihan kaikille päivävoiteeksi ja se onkin meillä kesäaikaan eniten myyty päivävoide. Se on lievästi kiinteyttävä ja kosteuttaa hyvin, mutta sopii myös meikin alle. Suojakerroin 30 on riittävä Suomen auringossa. Skin Hydrating Boosteria ( 30ml, 72€, norm. 94€) suosittelen aivan kaikille yli kaksikymppisille. Ei ole sellaista ihotyyppiä, joka ei siitä hyötyisi tässä vaiheessa vuotta. Jokainen yli nelikymppinen tarvitsee sitä vahvistamaan ihon kosteustasapainoa ja hidastamaan kuivuudesta johtuvia ryppyjä.

Huulet joutuvat talvella tosi koville, vaikka olisikin näin leuto talvi, kuin nyt on ollut. Lip Renewal Complex ( 32€, norm. 43€) on loistava huulirasva, mutta myös tehohoito suunympärysrypyille. Hanki toinen käsilaukkuun ja toinen yöpöydän laatikkoon, niin se on aina tarvittaessa käsillä. Itse levitän sitä pariin kertaa suun ympärille, kun lueskelen sängyssä ennen nukkumaan menoa. Käsilaukusta sitä saa napattua päivän mittaan rohtuneille huulille. Youngbloodin huulikiilteet ( 28€, norm. 37€) ovat enemmän värillisiä huulihoiteita, kuin meikkejä. Ne sisältävät runsaasti hoitavia raaka-aineita ja värisävyt ovat ihanan houkuttelevia.

Cover Tint sk 20 ( 55€, norm. 72€) on suosittu hoitava meikkivoide, joka sisältää luonnollisen mineraalipigmentin. Tämä meikki säilyy mattapintaisena koko päivän ja kolmesta värisävystä jokainen löytää mieleisensä. Näin kevättä vasten suosittelisin Medium sävyä ellei sitten halua erityisesti korostaa ihon vaaleutta. Käytä siis tilaisuus hyväksesi ja hyödynnä tarjoustuotteet ja lisälahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti