torstai 6. maaliskuuta 2014

Precleanse Wipes myynnissä nyt!

Ilokseni voin kertoa, että nyt Precleanse Wipes esipuhdistusliinat ovat tulleet myyntiin. Olemme Marin kanssa odottaneet niitä tosi kovasti, koska saimme niitä jo itsellemme kokeiluun ja ne ovat erittäin hyvät. Silloin, kun itse innostuu uudesta tuotteesta on harmi ellei siitä voi heti kertoa asiakkaille ja antaa heidän kokea tuotteen hyödyt. Nyt siis Precleanse Wipesit ovat tulleet myyntiin pysyvästi.

Preleanse Wipes ovat pakattu 20kpl pussiin, jonka voi avata ja sulkea helposti, pakkauksen hinta on 29€. Ensisijaisesti nämä Wipesit on ajateltu matkustavaisten käyttöön, koska ne vievät vähän tilaa ja ne voi viedä myös lentokoneeseen mihin nesteitä ei saa viedä. Precleanse (150ml, 55€)8on noussut tosi suureen suosioon viime vuosina, kun me suomalaiset vihdoinkin opimme sitä käyttämään. Se on huomattavasti helpottanut monen ihonhoitoa ja parantanut puhdistustulosta. Precleanse on öljymäinen tuote, joka levitetään iholle suoraan meikin päälle ja hierotaan hetki siinä. Meikki ja kaikki muu öljyliukoinen lika sulaa Precleanseen ja sitten se pestään vedellä pois. Öljystä tuleekin täysin vesiliukoinen maito, joka huuhtoutuu helposti lämpimään veteen. Sen jälkeen kasvot pestään ihotyypinmukaisella puhdistusaineella. Tämä kaksoispuhdistus on tehokas, mutta hoitava.

Precleanse Wipesit ovat hyvin samantyyppiset, kuin öljymäinenkin tuote. Tuolla puhdistusliinalla pyyhitään koko kasvot ja myös silmämeikki pois. Liinaa voi myös hiukan vedellä kostuttaa ja sillä pyyhkiä silmämeikkiä. Precleanse poistaa vahvankin ja vedenkestävän meikin kunnolla. Sen jälkeen, kun iho on pyyhitty puhdistusliinalla se pestään vedellä ja sen jälkeen ihotyypinmukaisella puhdistusaineella. Puhdistusliina on biohajoava ja se maatuu roskissa ja sitä ei saa laittaa vessanpönttöön. Itse olen niin ihastunut näihin puhdistusliinoihin, että käytän niitä kotonakin. Tietysti, kun ne taas ovat uusia on kiva käyttää niitä. Jotenkin koen ne nopeammaksi, kuin tuon öljyn, mutta se on ihan makuasia. Joka tapauksessa toivon, että kaikilla olisi käytössä jompi kumpi Precleanse.

Precleanse Wipes liinoja pääse kokeilemaan myös ilmaiseksi, jos ostaa puhdistusmaidon pikkukoon eli 250ml. Niiden mukana saa kymmenen kappaleen paketin Precleanse Wipes puhdistusliinoja, lahjan arvo 14.50€. Ostaessasi Dermal Clay, Essentiel Solution, tai Special Cleansing Gel puhdistusaineen ( 250 ml,42€) pääset siis kokeilemaan puhdistusliinoja. Tarjous koskee myös verkkokauppaa, vaikka siellä ei ole näkyvissä, että puhdistusliinat tulee lahjaksi, niin saat ne kuitenkin. Kannattaa hyödyntää tuo kokeilu tarjous ja tuolla kymmenen kappaleen paketilla pärjää kymmenen päivän loman ihan mukavasti ja 250 ml puhdistusainetta riittää pari kuukautta.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi10:36

    Vihdoinkin. Ostin jo ennen joulua muutaman paketin jenkeistä ja ne alkaakin loppumaan. Ihmettelen ettei hintaero ole tuon suurempi Suomen ja Usa:n välillä. Maksoin niistä euroiksi muutettuna noin 26€ pussukka eli ei oikein kannata tiiden takia lähteä jenkkeihin.
    Joka tapauksessa liinat on huippujuttu. Ensin en halunut luopua precleanse öljystä ja nyt nämä on ihan yhtä hyvät ellei jopa paremmat.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:23

    Kuulostaa hyvältä. Tulen aivan varmasti niitä hakemaan, koska pidän Precleansesta tosi paljon. Olen aika uusi Dermalogican käyttäjä, koska ostin ensimmäiset putelit vasta vuosi sitten. Huomasin kuitenkin ihan parissa viikossa tuloksia varsinkin näissä puhdistusaineissa ja kuorinnassa. Käytän Precelansea ja Special Clensing geliä ja kesällä käytin Dermal Clayta ja kuorin lähes joka päivä Daily Microfoliantilla. Rasvoittuva, suuri huokoinen ihoni on aivan erilainen, kuin vuosi sitten. Ei samaksi naamaksi uskoisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että olet saannut apua Dermalogican tuotteista, niin pitääkin.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi17:53

    Asiani ei koske pelkästään Precleansea, vaan kysyisin mitä mieltä olet ihonhoidostani. Olen oikeastaan kirjoitustesi perusteella ja teidän verkkokauppaa käyttäen parantanut ihoani ihan kotikonstein. Asun sen verran pohjoisessa ettei paikkakunnallani ole oikein kunnollisia kosmetologipalveluja ja en oikeastaan taloudellisista syistä niitä pystyisi kovin usein käyttämäänkään.
    Olen 54v.ja ihoni oli hyvin rasvainen nuorempana ja nyt vasta juttujesi myötä tajuan sen muuttuneen ohueksi ja kuivaksi. Naamani oli myös hyvin punakka ja kuumotteleva, kun aloitin Dermalogican käytön kesällä 2012. Käytän puhdistukseen Precleansea ja Skin Resurfacer Cleanseria vuoroin Ultra Calming Cleanserin kanssa. Kuorin kolme kertaa viikossa Daily Microfoliantilla ja yleensä muina päivinä käytän Daily Resurfaceria. Tehotippoja olen vaihdellut sen mukaan mitä teillä on tarjouksessa ollut ja nyt käytän Skin Hydrating Boosteria päivällä ja Overnight Repair Serumia yöllä. Voiteena on Skin Smoothing Cream ja sen päälle aamulla laitan SkinPerfect Primerin. Silmänympäryksiin laitan UltraSmoothing Eye Serumia.
    Olen itse tosi tyytyväinen ihooni ja ihon hoito on nyt helppoa. Olen pidättäytynyt täysin ostamasta muuta kosmetiikkaa ja kiertänyt meikkiosastot kaukaa. Väitän, että käytän rahaa kosmetiikkaan puolet siitä mitä aikaisemmin ja kaikki tuotteet käytän nykyään loppuun. Kiitos teidän hyvän palvelun en ole tehnyt yhtään virheostosta, koska olen saamistani näytteistä ensin kokeillut mitä tuotteesta pidän. Olen oppinut ihonhoidosta todella paljon tästä blogista ja olen sitä suositellut monelle tutullekin. Hyvää ja aurinkoista kevättä sinne Hämeenlinnaan.

    Aikku

    VastaaPoista
  4. Ihonhoitosi kuulostaa oikein hyvältä ja loogiselta. Tarkoitus onkin, että noita tarjouksia voisi hyödyntää ja vaihdella tuotteita niiden mukaan. Multivitamin Power Recovery Masquen voisit ottaa ohjelmaasi mukaan ja käyttää sitä kahtena päivänä viikossa.
    Kiva, että olet tyytyväinen palveluumme. Tähän pyrimmekin, että ihmiset muilta paikkakunnilta voivat hoitaa ihoaan hyvin meidän verkkokaupan ja neuvojemme avulla. Ja takuulla se tulee taloudellisemmaksi, kuin virheostokset tuntemattomista tuotteista. Tiedätte aina myös sen, että neuvomme ja vastaamme tuotteistamme on ne sitten ostettu hoitolasta, tai verkkokaupasta.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Voi, tämäpä hyvä uutinen! Precleanse on oikein kiva, mutta nykyisessä yötyössä tulee aamuneljältä valittua joku kiirevaihtoehto, jotta saa nukuttua joka ainoan vapaan minuutin ennen heräämistä. Veden kanssa pelaaminen vie aina hetken enemmän aikaa ja viitsimistä.

    VastaaPoista