lauantai 3. toukokuuta 2014

Omat suosikkituotteeni

Joka vuodenaikaan ja ihontilanteiden mukaan pitää ihonhoitotuotteita vaihtaa ja minulle ainakin vaihtelu tuo uutta intoa kotihoitoon. Otin oikein tehohoitotuotteet käyttöön, kun ihoni hiukan kärsi loma-ajan huonosta hoidosta.

Koko kevään olen pitänyt puhdistuksessa Precleansen ( 150ml, 55€, NYT TARJOUS 42€) parina Skin Resurfacing Cleanseria ( 150ml 62€, NYT TARJOUS 47€). Se on ihanan kermamaisen täyteläinen puhdistusmaito ja siinä on 6% maitohappoa, joka kuorii ja kosteuttaa. Pidän siitä sen takia, että iho tuntuu todella puhtaalta sen jälkeen. Päivän, kun on työssä hikoillut niin haluan kunnolla ihoni puhtaaksi. Mari sanoi Nanolift hoitoa tehdessään, että ihoni oli todella hilseilevä, kun sain myös aurinkoa Madridissa ja kasvohoitojen väli oli aivan liian pitkä. Tarvitsen siis reilusti kuorintaa, etä kosteuttavat aineet imeytyy kunnolla. Siksi otin Power Rich ( 5x10ml, 228€) voiteen kanssa vielä tehotipat käyttöön.

Iltaisin laitan Skin Renewal Boosterin ( 30ml, 84€, NYT TARJOUS 65€) heti pesun jälkeen ja sen päälle tuon Power Richin. Näiden päälle laitan vielä yöksi Barrier Repairin ( 50ml, 62€), koska ilman sitä en ole edes kesäöisin. Barrier Repair estää ihon oman kosteuden haihtumista ja on sen takia erinomainen kuivalle vanhenevalle iholle. Aamuisin käytän tehotippana Multivitamin Power Serumia ( 22ml, 110€) ja siitä on tullut asiakkaiden suursuosikki talven aikana. Sehän on ollut vasta vuoden verran Suomen markkinoilla ja nyt alkaa tulla asiakkailta kokemuksia sen käytöstä. Multivitamin Power Serum on ylivoimaisesti tehokkain Dermalogican tuote ryppyihin ja juonteisiin. Sen raaka-ainekompleksi sisältää kiinteyttävien ja silottavien raaka-aineiden yhdistelmän joiden imeytymistä tehostaa vitamiinien mikrokapselointi. Tuo tuubi on myös erittäin riittoisa ja sitä käytetään, vain kerran vuorokaudessa. Itse käytän sitä nyt aamuisin ja sitä saa ja pitääkin levittää myös silmienympäryksiin. Multivitamin Power Serum pitää levittää nopeasti, koska se sulaa ihonrakenteeseen. Jos levityksen kanssa hidastelee se ei levity koko kasvoille ja näin tuotetta menee, vain hukkaan, kun joutuu laittamaan sitä liikaa. Multivitamin Power Serum ja Skin Renewal Booster on erittäin hyvä pari, koska yökäytössä oleva lievästi kuoriva booster auttaa Multivitamin Serumin imeytymisessä. Sitten vielä päälle Power Rich voide.

Olen nyt itsekin lisännyt kuorintaa, kun sitä aina asiakkaillekin tarjoan ja tiedän miten paljon riittävä kuorinta siloittaa ja normalisoi ihoa. Daily Resurfacer ( 35kpl 113€, NYT TARJOUS 88€)on aina ollut suosikkituotteeni ja käytän niitä jatkuvasti vähintään joka kolmas päivä. Nyt olen tehnyt oikein hoitokuurin ja olen pari viikkoa käyttänyt niitä joka aamu. Pesen aamulla pelkällä Skin Resurfacer Cleanserilla, sitten laitan Daily Resurfacerin ja pyyhin hoitotassulla myös rinnat ja olkapäät, koska ainetta riittää niihin asti. Sitten vielä tuo Multivitamin Power Serum ja Power Rich voide. Nyt siirryn käyttämään Daily Resurfaceria taas joka kolmas päivä, koska tuo pahin kuivuus on ohitse ja olen taas ihan tyytyväinen ihon tilanteeseen. Nanolift hoitoa pitäisi, vaan saada useimmin, kuin kolmen kuukauden välein.

9 kommenttia:

  1. Olen pitkään käyttänyt Special cleansing geeliä, mutta nyt kiinnostaisi kokeilla tuota Resufacing cleanseria. Kuoriiko päivittäisessä käytössä couperosaihoa liikaa? Huomasin tehneeni varmaankin jotain vääriin levittäessäni tuota vitamiiniseerumia, sillä tuntuu, että tuubi kuluu liian nopeasti ja voidetta menee liikaa. Olenkin käyttänyt alle aina suhketta, niin silloin voide on ollut riittoisampi. Käytän sitä myös silmien ympäryksiin, onko se ok?

    VastaaPoista
  2. Harmillista, että ilmeisesti tuota Multivitamin Power Serumia on sinulla mennyt vähän hukkaan. Huomasin kyllä taannoin otsikosta, että kirjoitit tuotteesta, mutta en silloin sitä ehtinyt lukea. Nyt luin juttusi ja tosi harmi ettei myyjä ollut antanut kunnon ohjeita.
    Meillä suomalaisilla tulee helposti käytettyä liikaa Multivitamin Power Serumia. Talven jälkeen ihomme on niin kuiva, että kaikki imeytyy siihen hujahtamalla. Kesällä tätä ei enää tapahdu ja muissa maissa ei tätä ongelmaa ole.
    Multivitamin Power Serum ei sisällä kosteutta oikeastaan yhtään ja se sulaa ihon rakenteisiin samalla tavalla, kuin silmän ymp.voide Multivitamin Power Firm. Seerumia otetaan noin 1-1,5 cm ohut pötkö tuubista ja tämä riittää. Se sulautuu levitettäessä tosi nopeasti pintakerroksen läpi, eikä siitä jää oikeastaan mitään tuntumaa. Tämä vähän hämää ja tulee tunne, että pitäisi sitä lisätä. Tuo tuubi kestää käytössä kauemmin, kuin esimerkiksi Dermalogican boosterit. Sitä käytetään myös silmienympärille. Mitään suurta vahinkoa ei ole tapahtunut, mutta tuubi kuluu vain liian nopeasti.
    Näin kesäaikaan voit käyttää Skin Resurfacing Cleanseria päivittäin, mutta vaan kerran päivässä. Sen sisältämä maitohappo on kuorimisen lisäksi myös kosteuttava eli se vahvistaa ohutta ihoa. Se saattaa hiukan kirvellä ja kihelmöidä, kun sitä levittää, mutta se on ihan asiaan kuuluvaa. Se johtuu siitä, että sen ph on erilainen, kuin ihon, mutta kirvely häipyy pian. Suosittelen lämpimästi tätä putsaria, se on pieni vaiva, mutta vaikutus on suuri.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi23:17

      Tässä blogissa on todella hyviä neuvoja ja kivasti kirjoitettuja ohjeita ihonhoidosta. Ihmettelen kuitenkin näitä kommentteja ja kysymyksiä. Suurin osan tekee ilmeisesti Inkeri, tai Mari itse. Kaikki kommentit ovat myönteisiä ja koko ajan kehutaan. Se ei tunnu todelliselta ja kyymykset istuu, niin hyvin vastauksiin ihan, kuin vastaus olisi jo etukäteen valmiina.

      Tässäkin kysymyksessä päästään suoraan selittämään tuotteen käyttöä ja sillä tavoin tekemään markkinointia. Tietysti tämä ei ole mikään uusi juttu. Aika monessa blogissa kommentteja tekee bloggaaja itse. Ei kannattaisi pilata hyvää blogia liian läpinäkyvillä kehuilla ja kommenteilla.

      Poista
    2. Nyt olet täysin väärässä! Miksi ihmeessä itse lisäisimme omaa työn määrää ja tekisimme turhia kysymyksiä?
      En myöskään ymmärrä miten vastauksista näkee, että teemme kysymykset itse? Tottakai me vastaamme siihen mitä kysytään ja kysymys ja vastaus sopii yhteen. Ja tottakai lukijat kysyy juuri käyttöohjeita yms.koska tämä blogi on niitä varten. Olen monelle kommentoijalle tuttavallinen, koska tiedän jo kysymyksien asettelusta kuka kirjoittaja on. Monesti kommentti jatkaa kasvohoidossa käytyä keskustelua.
      Kiva, että muuten pidät meidän blogista!

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi16:04

    Tuo Multivitamin Power Serum on suopparituotteeni, jee. Sain sillä stopattua nelikymppisen ihon rypistymisen ja jotenskin iho ihan paksunikin, muuten olen aika kuivanahkainen. Käytin ekan tuubin viime syksynä ja kun tilasin sen jostain nettishopista, niin en saanut mitään käyttöohjeita. Vedin sitä niin paljon, kuin nahka imi ja tuubi loppui kuukaudessa. Sit vasta toisen tuubin kohdalla hoksasin käyttötavan ja se kestikin jo yli pari kuukautta. Se siitä sain, kun en ostanut palvelumyymälästä, ei hiukan halvempi hinta auttanut ku tuubista meni puolet hukkaan. Toisaalta huomasin noin kolmen viikon käytön jälkeen, että poskien laskokset ja harakanvarpaat väheni. Nyt olen käyttänyt sitä joka ilta lokakuusta lähtien ja se on paras Derman rasva mun mielestä.
    Kiitos hyvistä ohjeista ja hauskoista kissa jutuista. Luen myös Hiirihelvetin hallitsijoita se vasta hauska on.

    VastaaPoista
  4. Hei vaan ensimmäiselle Anonyymi kommentoijalle. Käy katsomassa blogiani Kristallikimara, niin huomaat, että minä olin se, joka ei osannut käyttää tuota seerumia oikein, en ole Inkeri tai Mari. Tervetuloa lukemaan blogiani. Terkuin Mysterious M ei Inkeri tai Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi21:42

      Tarkoitukseni ei ollut loukata ketään, mutta aika erikoista on , että kaikki vaan kiittelee. Kommettien lisääminen itse on hyvä tapa saada lukijoita lisää ja sitä myöden myydä lisää mainostilaa blogiin.

      Poista
    2. En ymmärrä miten jotkut lukijat eivät oivalla tämän blogin olevan mainos. Ei ole kyse piilomainonnasta tai mistään luvattomasta markkinoinnista kun kirjoittaja itse kertoo jo esittelyosiossa olevansa kosmetologi ja sivupalkissa on banneri hoitolan sivuille ja nettikauppaan. Miten Inkeri tai Mari pystyisivät lisäämään mainostilaa jos blogi jo itsessään on käyntikortti tai mainos hoitolalle ja nettikaupalle?

      Jos on Suomen kokoisessa maassa pysynyt alalla 80-luvulta alkaen on ensinnäkin kokemusta ihonhoidosta ja tuotekehityksestä kertynyt ja toisekseen täytyy omata hyvä bisnestaito ja yrittäjän luonne.

      Itselläni ei tällä hetkellä ole aktiivista blogia, mutta jos lueskelet muita blogeja löydät kyllä sieltä minun kommentteja tällä samalla nimimerkillä.

      Ja mitä tulee tuohon positiivisuuteen, niin itse en kyllä tulisi tänne huutelemaan jos kokisin saaneeni huonoa palvelua kyseisestä hoitolasta, vaan äänestäisin jaloilla (tai siis klikeillä) ja pysyisin poissa. Minusta tämä blogi toimii mainiona kanavana jossa voin sekä lukea Inkerin juttuja, että kysyä häneltä apua erilaisiin iho-ongelmiin.

      Suosittelen joskus käymään blogilista.fi-osoitteessa ja valitsemaan sieltä joku suosittu blogi. Kyllä siellä kommenttibokseissa ollaan pääasiassa niin pirun positiivisia ettei se toisten kehuminen ja kiittely ole mitenkään yksinään tämän blogin ominaisuus.

      Poista
  5. Tuossa Flican kommentissa tulikin esiin jo pääsiat tästä mainostamisesta. Nykyään tuntuu, että ihmisillä on kamala pelko, että joku rikastuu blogin pidolla. Minulta kysytään hyvin usein maksaako joku minulle näistä jutuista. Silloin näitä blogien tarkoituksia ei ole ymmärretty oikein.
    Tämä meidän blogi on yritykseni markkinointikanava, tavallaan hoitolan näyteikkuna. En saa rahaa keneltäkään tämän kirjoittamisesta, mutta se tukee hoitolani markkinointia ja lisää jonkin verran liikevaihtoa. Minusta tämä on loistava konsti palvella asiakkaita ja saada heiltä palautetta.
    Monet kauneusblogit myyvät mainostilaa eri firmoille, mutta niin kuin näkyy meillä ei ole mainoksia, eikä niitä tule. Ei siis kannata pelätä, että saisimme jotain rahallista hyötyä tästä blogista.

    Tuo positiivisuus oli meillekin yllätys, alkuun pelkäsin, että tulee jotain törkyviestejä. Tosin saamme todella paljon sanallistakin kiitosta hoitolassa ja se on suuri ilon aihe. Varmaan ne jotka eivät ole tyytyväisiä, vaan häipyvät eivätkä muuten kritisoi. Tuo hyvä palautekin on meille todella tarpeelista, koska se motivoi, mutta voimme siitä myös päätellä mihin asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. Siten osaamme kehittää palvelujamme oikeeseen suuntaan.

    Inkeri

    VastaaPoista