tiistai 13. toukokuuta 2014

Säännöllinen ihonhoito kannattaa aloittaa nelikymppisenä

Minulla on useita 70-80- vuotiaita asiakkaita, jotka ovat käyneet säännöllisesti kasvohoidoissa yli kolmekymmentävuotta.Heidän ihonsa iästä voi laskea reilusti pois 10-15-vuotta, niin paljon nuoremmilta he näyttävät, kun ikätoverinsa. Suurin osa aloitti hoidot neli-viisikymppisenä, kun lapset jo pärjäsivät itsekseen ja rahaa liikeni omiinkin menoihin. Säännölliseen hyvään ihonhoitoon tarvitaan rahaa saman verran, kuin tupakointiin. Se on ihan valinta kysymys mihin ihminen palkkansa käyttää.

Nelikymppisenä alkaa ihon vanheneminen ja ohentuminen tapahtumaan kahdesta suunnasta. Estrogeenin määrä alkaa hiljalleen laskea neljänkympin jälkeen ja se ohentaa ja kuivattaa ihoa. UV-säteily tappaa ihosolukkoa ja iho on jo ehtinyt saada palamisvammojakin useampaan kertaan. Kumpaakin vanhenemismekanismia voidaan hidastaa hyvinkin paljon kosmeettisilla aineilla. Näillä pitkäaikaisilla asiakkaillani säännöllinen hoito näkyy aivan selvästi. Kahdeksankymmentäluvun hoitoaineet oli kuitenkin huomattavasti heikkovaikutteisempia, kuin nykykosmetiikka. Nyt siis päästää vielä parempiin tuloksiin.

Nanolif kasvohoito on meidän tehokkain hoito ja suosittelen sitä 4-8viikon välein. Pisin hoitoväli on kolme kuukautta, silloin vielä voidaan puhua säännöllisestä ja vaikuttavasta ihonhoidosta. Jos kasvohoitojen väli on yli kolmekuukautta ei hyvillä hoitoaineillakaan voi pitää yllä edellisen hoidon vaikutusta. Kun iho pääsee kasvohoitojen välillä täysin kuivumaan, aloitetaan hoito taas alusta. Silloin hoidot menee osittain hukkaan. Kasvohoitojen vaikutusta pitää tukea kotihoidolla ja kotihoitotuotteet täytyy olla suunniteltu jatkamaan kasvohoidon vaikutusta. Varmaankin puolet hoidon vaikutuksesta menee hukkaan ellei jatketa Dermalogican tuotteilla. Säännöllinen ihonhoito on helppoa, nopeaa ja ihan loogista vaikutuksiltaan. Pitää, vaan hakeutua kosmetologille jonka neuvoihin voi luottaa. Näin myös säästyy paljon rahaa, kun kotihoituotteita ei mene hukkaan.

Hyvin pitkälle pärjää kotihoidossa meidän tarjoustuotteilla. Ne ovat aina suunniteltu vuodenajan tarpeen mukaan, näin tuotteet tulee yli kaksikymmentäprosenttia halvemmaksi. Hyvään kotihoitoon kuuluu puhdistus, voiteet, tehotipat, silmänympärysvoiteet ja kuorinta. Hyvän auringonsuojavoiteen käyttö on kaikista tärkeitä. Tämä on tärkeää ihan oman terveyden kannalta, koska sillä ehkäistään ihosyöpä. Nelikymppisenä viimeistään kannattaa ottaa tehotipat käyttöön, koska ne vaikuttavat syvemmälle, kuin voiteet. Dermalogicalla on useampia tehotippoja vanhenemisen ehkäisyyn. Niitä ovat Overnight Repair Serum ( 98€), Multivitamin Power Serum ( 110€), Daily Resurfacer ( 113€, NYT TARJOUS 88€), Extra Firming Booster ( 84€), Skin Renewal Booster ( 83€, NYT TARJOUS 65€) ja Power Rich ( 228€) voiteessa on tehotippa ja voide yhdessä. Jokainen näistä tuotteista valitaan ihon tilanteen ja vuodenajan mukaan. Se myös vaikuttaa valintaan minkä tyyppistä kasvohoidon vaikutusta niillä halutaan jatkaa.

Meillä voi tulla yhteen kasvohoitoon ja neuvotella millaista hoito-ohjelmaa haluaisi. Eihän sitä ole pakko toteuttaa ja varata seuraavaa hoitoaikaa, mutta voi tulla saamaan itselleen sopivat ohjeet ja suunnitelmat. 

8 kommenttia:

  1. Anonyymi14:58

    Olen itse 74v ja aloitin Inkerin hoidoissa käynnin nelikymppisenä. Sain silloisilta työkavereilta lahjakortin kasvohoitoon ja olen todella tyytyväinen, kun pääsin hoitojen alkuun. Olen myös yrittänyt opettaa tyttäriäni samaan ja onneksi oppi on mennyt perille. Suosittelisin myös nuoremmille lukijoille, että itseensä kannattaa uhrata rahaa ja aikaa.


    Sairastuin kymmenisen vuotta sitten vakavasti ja silloin koin suorastaan terapiana kasvohoidoissa käynnit. Mitään muuta ei jaksanut ja hoidotkin oli lyhyempiä, mutta oli jotain positiivista ja kodin seinien ulkopuolista maailmaa. Omaa mielialaa nosti paljon, kun peilissä ei ollut ihan ränsistynyt naama. Kiitokset Inkerille tästäkin avusta.

    Maija-Liisa

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15:20

    Onko hyötyä, jos nyt 29v.käyttäisin silloin tällöin esimerkiksi Overnight Repair Srerum pullon. Viime talvena käytin äitini pullosta sitä useaan otteeseen ja ihoni pehmeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit ihan hyvin käyttää Overnight Repair Serumia talviaikaan pullon, tai pari. Se on hyvin kosteuttava ja ihoa vahvistava ja se sopii nuoremmallekin iholle estämään kuivuuden ohentavaa vaikutusta.

      Poista
  3. Pinille16:41

    Olen kartoittamassa Hämeenlinnan kosmetologipalveluja, koska olen menossa naimisiin 28.6. Kiinnostuin tästä Nanolift hoidosta millainen tarjous teillä on ensikertalaiselle? Millaisen pakettihinnan teette kolmesta kasvohoidosta, koska haluan hoidot myös äidilleni ja kaasolle? Olen tulossa Hämeenlinnaan vasta juhannuksena ja hoitoaika pitää löytyä sen jälkeisellä viikolla kello 18.00 jälkeen.

    Pini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kaikille asiakkaille samat hinnat. Mielestäni olisi epäoikeudenmukaista antaa alennuksia uudelle asiakkaalle ja pitkäaikaiset vakioasiakkaat maksaisivat enemmän. Silloin, kun hoidossa on alennus siitä myös ylensä puuttuu jotain. Tosin ymmärän, että aloittelevat kosmetologit antavat aluksi tarjouksia saadakseen asiakkaita. Kasvohoidot kolmelle hengelle maksaa 68-118€/henkilö riippuen hoidosta. Suosittelen lämpimästi Nanolift kasvohoitoa, koska se on kaikista monipuolisin.
      Omat aikani on yleensä 4-6 viikkoa eteenpäin varattu, joten kannattaa varata aika heti huomena. Mari ottaa viimeisen asiakkaan n.klo 17.00 ja minä teen pidemmän päivän ja otan viimeisen hoidon klo 19.00.
      Tervetuloa!

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi17:18

    Olen ihan samaa mieltä, kuin ensimmäinenkin kommentoija. Yksi elämäni parhaita päätöksiä oli aloittaa säännöllinen itsensä hoito. Käyn säännöllisesti hierojalla, kampaajalla, jalkahoidossa ja Inkerillä. Olen 64v ja, kun hoidan itseäni ei nuoremmat työkaverit aja ohitse. Tuntuu, että työelämä on paljon vaativampaa yli kuusikymppiselle. Jos jotain unohtuu heti syytetään ikää, nuoremmat voi rauhassa unohdella ja se annetaan anteeksi.
    Elämää helpottaa huomattavasti, kun tietää että iho ja hiukset on kunnossa. Tietysti pitää koko elämä olla tasapainossa myös ruoka ja liikunta.
    Varsinkin tästä Inkerin Nanolift hoidosta olen todella tyytyväinen. Kasvoista lähtee monta kiloa pois ja posket ovat useamman päivän tosi kaposet. Puhumattakaan mikä ihana rentoutuminen on maata ja kuunnella rytmikästä hierontaa.

    Terhi

    VastaaPoista
  5. Anonyymi18:23

    Tykkään tosi paljon Overnight Repair Serumista, mutta voiko sitä käyttää jatkuvasti? Täytin juuri neljäkymmentä ja ihoni on ohut ja couperoottinen. Aloitin sen viime lokakuussa ja nyt loppui kolmas pullo. Voiko se vaikuttaa myös näihin verisuoniin? Minusta poskeni oli paljon kirjavammat syksyllä, kun aloitin sen. Ihoni oli myös välillä hehkuvan punainen ja kuumottava, mutta nyt sitä ei ole ollut, vai johtuuko se vaan lempeämmästä talvesta?
    Mitä suosittelet aamuisin, jos Overnight Repair Serum on yökäytössä.

    VastaaPoista
  6. Voit käyttää Overnight Repair Serumia jatkuvastikin. Se on osoittautunut käytössä loistavaksi couperosatuotteeksi, se vahvistaa ihoa niin paljon ettei pintaverisuonet enää näy. Samalla se rauhoittaa punotuksia ja rauhoittaa herkistynyttä ihoa. Se on osoittautunut todella tehokkaaksi aineeksi korjaamaan ihon ohentumista ja rypistymistä.
    Aamulla voit laittaa nyt tarjouksessa olevan Skin Renewal Boosterin ( 65€, norm 84€), koska se kosteuttaa ja irrottaa kuollutta solukkoa. Se edesauttaa muiden tuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hyvä päivävoide couperosa iholle on Ultra Sensitive Tint 69€, jonka kevyt mineraalipigmentti tasoittaa ihon väriä kauniisti.

    Inkeri

    VastaaPoista