tiistai 22. heinäkuuta 2014

Ohjeita tehotippojen käyttöön

Pari kysymystä nousi esiin, tuon viime viikkoisen tehotippatarjouksen myötä. Moni kysyi laitetaanko Multivitamin Power Serumin alle jotain boosteria, tai muuta tehotippaa. Vastaus on, että ei laiteta. Multivitamin Power Serum on itse tehotippa ja ilmeisesti se jotenkin hämää, että se on pakattu tuubiin.

Tehotipat ovat tuotteita jotka imeytyvät syvempään ihokerrokseen, kuin voiteet. Ne sisältävät todella tehokkaan raaka-ainepohjan ja ovat tarkoitettu hoitamaan, vaan yhtä iho-ongelmaa. Multivitamin Power Serum vaikuttaa eniten ihon kimmoisuuteen ja hidastaa vanhenemisen tuomaa veltostumista. Kosteutta siinä ei juurikaan ole ja siksi sen päälle kannattaa laittaa kosteuttava voide. Esimerkiksi Active Moist, Skin Smoothing Cream tai Intensive Moisture Balance käy oikein hyvin vähän iästä ja ihotyypistä riippuen. Skin Hydrating Boosteria ei kannata käyttää, koska se on myös tehotippa ja imeytyy samaan ihokerrokseen, kuin Multivitamin Power Serum. Jomman kumman tehotipan vaikutus menee hukkaan, koska syvempi ihokerros ei pysty hyödyntämään kaikkia vaikutusaineita. Skin Hydrating Boosteria voi kyllä käyttää, vaikka iltaisin jos Multivitamin Power Serumia käyttää aamulla, mutta samalla kertaa niitä ei siis laiteta. Monella on nyt myös toinen tehotippa eli Overnight Repair Serum ja sitä käytettään yöksi. Nämä kaksi tehotippaa on niin huippuyhdistelmä ettei mitään muita tehotippoja tarvita. Tuo Overnight Repair Serum kosteuttaa ja vahvistaa ihoa ja se toimii loistavasti yhdessä Multivitamin Power Serumin kanssa.

Toinen kysymys koskee tätä Overnight Repair Serum pulloa. En ole kaikille asiakkaille muistanut sanoa, että tippoja tulee aika hitaasti tippasuuttimesta eli pitää odottaa vaan rauhassa. Itse olen todella nopea tekemisissäni ja aluksi meinasin täysin hermostua tuohon pulloon, kun sai odottaa että tipat tulee kämmenelle. Toisaalta siinä ehtii hyvin laskea tipat ja ainetta ei mene hukkaan. Noin 4-6 tippaa riittää koko kasvoille ja kaulalle. Pullo on tosi helppo ja kiva käyttää kunhan ei ole liian malttamaton. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti