keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tämän hetken tähtituote on Multivitamin Power Serum

Harvoin mikään tuote kerää sponttaaneja kehuja, niin paljon kuin Multivitamin Power Serum. Dermalogican Age Smart linjassa oli aiemminkin tällainen multivitamiinvalmiste mikä oli pakattu pieniin kapseleihin. Moni varmaan muistaa nuo pienet hopeanväriset torpedot, joita oli 45 kpl pikkupurkissa. Ne olivat meidän suosikkituote, mutta niiden ongelma oli pakkaus. Tuo kapseli kuivui Suomen talvilämmitetyssä sisäilmassa ja ne olivat hankalia avata. Dermalogica alkoi kehittämään uutta tehotiivistettä tuon vanhan hyväksi todetun tuotteen korvaajaksi.

Multivitamin Power Serum ( 22 ml, 110€) tuli myyntiin kesällä 2012. Heti se ei herättänyt huomiota, vaan vasta viime syksynä siitä tuli kiittävää palautetta joka puolelta. Omat asiakkaani kertovat sen vaikutuksista sekä hoitolassa, että tässä blogissa. Ruotsissa se valittiin Femina-lehdessä vuoden 2013 parhaaksi kosmetiikkatuotteeksi. Saksan kauneustoimittajat valitse Multivitamin Power Serumin parhaaksi kiinteyttäväksi tehotipaksi ja meillä Suomessa sen myynti kolminkertaistui viime talvena. Multivitamin Power Serumin raaka-aineyhdistelmä on ihan ainutkertainen. Dermalogica kehitti tätä tuotetta varten raaka-ainekompleksin joka parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta.

Multivitamin Power Serum on ns.kosmeseuttinen tuote eli lääkkeen ja kosmetiikan välimuoto. Dermalogican laboratorio kehitti useita vuosia uutta raaka-ainetta, jossa on retinoidin hyvät puolet, mutta ei haittoja. Tässä onnistuttiin ja mikrokapseloituretionaatti vähentää ihon epätasaisuutta, siloittaa pintaryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Erityisesti UV-säteilyn aiheuttamaan ihon vanhenemisprosessin korjaajana Multivitamin Power Serum on erinomainen. Täyteläinen E-vitamiiniyhdiste vaikuttaa estrogeenin vähenemisen aiheuttamaan ihon ohenemiseen ja kuivumiseen. E-vitamiini on tehokas antioxidantti joka vahvistaa ihon omaa lipidikerrosta ja estää näin ihoa ohenemasta. Peptidi ja A-vitamiiniyhdistelmä stimuloi kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon napakkuutta ja joustavuutta.

Multivitamin Power Serumia käytetään aamuin illoin ja se laitetaan myös silmienympärille. Tulokset eivät näy heti, vaan vasta noin kolmen viikon käytön jälkeen. Itse olen huomannut selvästi ihon siliämisen ja yläluomien pikkuryppyjen häipymisen. Olen hätänen luonne ja haluaisin tuotteiden vaikuttavan heti paikalla. Se pitää järjellä ymmärtää, että harva tuote pystyy tuloksiin ensimmäisellä käyttökerralla. Multivitamin Power Serum pitää levittää nopeasti, mutta se ehtii imeytymään vaan yhteen kohtaan. Voide sulaa, niin täysin ihon rakenteeseen ettei siitä jää oikeastaan mitään ihon pintaan. Suosittelen, että jokainen yli kolmekymppinen käyttäisi Multivitamin Power Serumia pari tuubia vuodessa. Nyt siihen on paras vuodenaika, koska talvella ja pakkasella on taas runsaasti kosteuttavat tehotipat paremmin paikallaan.

9 kommenttia:

  1. Anonyymi11:43

    Pyöräilin eilen siellä teidän kylällä ja näin ihanan kissan teidän pihalla. Olikohan se sinun kissasi joka oli punaruskean ja valkoisen kirjava ja nenän pielessä oli veikeä ruskea täplä? Yritin jäädä jututtamaan sitä, mutta näytti olevan muuta kiirrellisempää menoa, kun lähti juoksemaan pihaan päin.
    Näin sillä teidän kylätien pätkällä kuusi kissaa ja ihan ihmettelin, että onkohan teillä päin joka talossa kissa?
    Olikin ihanaa tehdä pyörälenkkiä, kun kerrankin oli sateeton päivä, mutta käsineet piti olla kun sormet palelee. Ei tunnu oikein kesälomailmoilta.

    Jaana

    VastaaPoista
  2. Meidän kylätie onkin ihanan rauhallinen pyöräilyä varten ja kissoja varmasti näkyy. Tuo punavalkokirjava kissa on vanhempieni, lähinnä isäni Kultsu-kissa. Häneltä jouduttiin poistamaan hammas pariviikkoa sitten ja antibioottikuuri loppui juuri. Ilmeisesti Kultsu oli purrut jotain kovaa ja pitkä raateluhammas oli katkennut kärjestä. Se oli sen verran mennyt pahasti, että eläinlääkäri piti parempana ottaa pois koko hammas.
    Meidän kylällä on lähes joka talossa useampikin kissa. Näen aina työmatkallani aamuin, illoin ainakin pari, kolme muuta kattia, kuin omiani. Se on aivan ihanaa katsella, kun jokainen sähläilee jotain touhujaan. Kissat pysyy hyvin omalla pihalla, kun naapurinreviirille ei ole menemistä. Todella harvoin kukaan vieraskissa tulee meidänkään pihaan, kun ne itse pitävät tiukasti rajoistaan kiinni. Eikä onneksi tule edes tappeluita.

    Toivottavasti ilmat lämpiäisivät, kun Marikin on nyt kesälomalla.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13:58

    Nyt on pakko kommentoida, kun löytyi vielä kaima meidän Kultsu kissalle. Meidänkin Kultsu on punaruskea ja pikkuläiskiä on mustana ja valkoisena eli kilpikonnakuvioiksihan sitä sanotaan.

    Sitten itse asiaan tähän Multivitamin Serumiin. Ostin sen toukokuun alkupuolella ja ensin ihmettelin mitä kehumista tässä nyt on. Olin suorastaan pettynyt, kun olin lukenut netistä ja facebookista kehuja tosi paljon. Onneksi jatkoin käyttämistä, koska vasta kolmen viikon päästä huomasin selvän muutoksen. Ihonväri tasoittui ja iho oli paljon tiiviimpi ja sileämpi. Tunnetta on aika vaikea kuvailla, kun huomasin muutoksen monella lailla. Olen jo viisikymppinen ja talven jälkeen iho tuntui höttöseltä ja veltolta ja se tunne katosi. Nyt tuubi on lopussa ja ajattelin vielä jatkaa ainakin toisen tuubin, kun vaikutus oli niin selvä.

    Marketta

    VastaaPoista
  4. Anonyymi14:27

    Tuossa edellisessä kommentissa tuli esiin ihan samat kokemukset, kuin minulla. Onneksi Inkeri kertoi, että vaikutukset näkyy vasta myöhemmin. Ihosta tuli todella sileä ja pehmeä, kunhan maltoin tuon kuukauden verran odottaa. Vaikutus myös kesti pitkään. Ensimmäisen tuubin loputtua käytin vaan Super Rich Repairia pari kuukautta ja iho pysyi ihan hyvänä. Toinen tuubi Multivitamin Power Serumia vaikutti jotenkin nopeammin, kai tulos jollain tavoin palautui. Nyt olen päättänyt käyttää seerumia ainakin kolmen kuukauden välein.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi16:51

    En ole koskaan käyttänyt mitään seerumeita, tai tippoja, mutta nyt viisikymppiä tuli täyteen ja jotain täytyis tehdä.


    Tämä yllä kertomasi tuote kiinnostaisi, mutta laitetaanko siihen joku muu rasva päälle ja onko merkitystä mikä rasva se on? Onko näistä tuotteista mitään apua ellen pääse teille kasvohoitoon?

    Ellu 50v.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Multivitamin Power Serum on khan hyvä valinta, koska se sopii kaikille ihotyypeille. Sen päälle pitää aina laittaa voide, koska se imeytyy niin syvälle ettei ihonpintaan jää mitään ja iho voi jäädä jopa kuivan kireäksi. Tietysti parasta on, jos voide on myös Dermalogicalta. Muukin sarja kyllä käy, muttta paras tulos tulee jos kaikki tuotteet tukevat toistensa vaikutusta.

      Dermalogican tuotteet ovat Suomen markkinoiden tehokkaimat ja pelkästään kotihoidolla saa hyvää tulosta. Ei siis pakko ole käydä kasvohoidoissa, vaikka jo yksikin käyntikerta tehostaa huomattavasti kotihoidon vaikutusta.

      Inkeri

      Poista
  6. Anonyymi22:39

    Varmaan nuo vaikutusten esiin tuleminen riippuu iästäkin ja ihon kunnosta. Olen 33v ja tää Multivitamin power seerum oli elämäni eka ryppyseerumi. Ihoni oli hilseilevän kuiva ja kireä talven jälkeen ja tuntui, että silmäkulmat veti kurttuun kuivuudesta. Käytin viikon verran tätä seerumia ja iho pehmeni ja siloittui silmissä. Ihastui ikihyviksi aineeseen.

    VastaaPoista
  7. Helena Kuusinen01:01

    Itse pidän tätä Multivitamin Power Serumia parhaana Dermalogican tehotippana. Minun iholle vaikutus oli näkyvä enkä muista, että sen huomaaminen olisi viikkojen käytön vaatinut.
    En tietystikkään kaikkia tehotippoja ole kokeillut, mutta aika monia kylläkin. Tietysti riippuu iästä ja tarpeista mikä toimii, mutta minulle tästä on tullut suosikki.

    Helena

    VastaaPoista
  8. On hyvin yksilölistä ja ihotyypistä riippuvaa miten nopeasti mikäkin tuote vaikuttaa. Yleensä vasta parin viikon käytön jälkeen näkee kaikessa kosmetiikassa todellisen tuloksen. Joissakin tehotipoissa on poikkeuksellisen näkyvä vaikutus jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. Esimerkiksi Overnight Repair serum saa muutoksen aikaan heti.

    Kannattaa olla kärsivällinen Multivitamin Power Serumin suhteen, vaikutusta tulee aivan varmasti, mutta se tapahtuu pikkuhiljaa.

    Inkeri

    VastaaPoista