lauantai 11. lokakuuta 2014

Jokainen tarvitsee kaksi erityyppistä kuorintaa

Kuorinta on kaikista tehokkain kosmeettinentuote millä vaikutettaan ihon ongelmiin ja hidastetaan vanhenemista. Dermalogican kuorinta-aineet ovat poikkeuksellisia, koska ne ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia. Niillä ei pysty kuorimaan ihoa liikaa. Muistutan vielä, että nämä neuvot koskee ainoastaan Dermalogican kuorinta-aineita, koska markkinoilla on vielä nykyäänkin liian voimallisia kuorintoja. Meillä on neljä eri kuorinta-ainetta ja niillä on erilainen tarkoitus.

DAILY MICROFOLIANT (72€)sisältää hellävaraista riisientsyymiä joka sulattaa iholta täysin kuolleen solukon. Tuotteen lempinimi on taikajauhe ja se on Dermalogican eniten myydyin tuote. Daily Microfoliant on suolamainen jauhe, jonka joukkoon otetaan muutama tippa vettä ja käsissä hieromalla siitä tulee vaahto. Tällä vaahdolla pestään iho ja se huuhdellaan hyvin pois. Kuorinta on nopea ja tekee iholle puhtaan ja raikkaan tunteen. Daily Microfoliantia voidaan käyttää joka päivä vuodenajasta ja ihotyypistä riippuen.

MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT NYT TARJOUSHINTA 63€ norm. 82€ on tehokkain Dermalogican kuorinta-aine, mutta myös nopea käyttää. Multivitamin Thermofoliant on Dermalogican patentoima tuote, koska siinä käytetään ensimmäistä kertaa kosmetiikassa fysikaalista vaikutusmekanismia. Multivitamin Thermofoliant saa lämpöreaktion joutuessaan ihon kanssa tekemisiin ja tämä lämpö nopeuttaa ja tehostaa sen vaikutusta huomattavasti. Lämpöreaktio tuntuu iholla kevyesti kuumottavalta se ei tunnu mitenkään voimakkasti. Ellei tiedä tästä reaktiosta se saattaa jäädä jopa huomaamatta. Multivitamin Thermofoliant hajottaa kollageeni ja elastiinisäikeiden ympäriltä kovettunutta solukkoa ja näin parantaa ihon kimmoisuutta. Se sulattaa myös puolikuolleet solut, jotka ovat vielä alapinnaltaan kiinni elävässä solussa ja näin se estää hilseilyn muodostumista pari päivää eteenpäin. Multivitamin Thermofoliant kuorintaa suositellaan 2-3 kertaa viikossa.

Suosittelen, että jokaisella yli 25-vuotiaalla olisi kotona nämä kummatkin kuorinnat. Lähes kaikkia ihotyyppejä voi kuoria joka päivä, kunhan on valittu oikea tuote. Suosittelen, että Multivitamin Thermofoliantia käytetään, vaikka keskiviikkoisin ja lauantaisin ja muina päivinä Daily Microfoliantia. Daily Resurfacer ( 35kpl, 113€) hoitotassut eivät ole varsinaisia kuorinta-aineita, vaan  ne ovat tehotipan tavoin toimiva kolmevaikutteinen aine. Hoitotassut kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää ja niitä voi käyttää, vaikka aamuisin, jos illalla kuorii näillä varsinaisilla kuorinta- aineilla.

Dermalogicalla on myös kaksi muuta kuorinta-ainetta eli Gentle Cream Exfoliant ( 54€) ja Skin Prep Scrub ( 44€) ja niitä suositellaan 2-3 viikossa. Ne ovat lähinnä nuorelle iholle tarkoitettuja ja tuo Multivitamin Thermofoliant on hiukan syrjäyttänyt niiden käyttöä.

Multivitamin Thermofoliant tarjous on voimassa 15.11 saakka ja siinä pakkauksessa on vielä lahjaksi Skin Resurfacing Cleanser kuoriva puhdistusmaito ja Antioxidant Hydramist hoitosuihke ja niiden arvo on 27€.

14 kommenttia:

  1. Anonyymi17:48

    Luoja rankaisee teitä naisia jotka olette synnin tekijöitä. Itsensä maalaaminen ja nautinto ruumiin palvonnsta johtaa kiirastuleen.
    Tämän blogin ylläpitäjä on jo vuosia houkutellut heikkoja naisia syntiin ja kirkon opetusten hylkäämiseen. Hän saa vielä suuren rangaistuksen.

    Naamaansa maalaamalla houkutellaan toisten laillisia aviomiehiä ja vietellään syntiin. Naiset jotka käyttävät aikansa peilin edessä seisomiseen ja kauneushoitolassa istumiseen unohtaa lapsensa ja perheensä. Kunnollinen äiti huomaa vain oman vihityn puolisonsa eikä viettele laitetulla ulkomuodollaan jo naimisissa olevia miehiä. Kosmetologi joka näihin synteihin toisia opettaa ei ole hyvä ihminen ja tuottaa paljon surua muille. Ihmisen pitäisi levittää hyvää ympäristöönsä ja se on ollut jumalan ja kirkon tarkoitus. Naisena ja äitinä olen kauhuissani, kun keski-ikäisetkin naiset kulkevat minihameissa ja korkokengissä ja kihartavat tukkaansa kampaamoissa. Sitten istutaan naisjoukolla ulkoravintoloissa kaikkien synnittömienkin näkyvillä.Se aika kuuluisi perheelle ja hyvän tekemiseen muille ihmisille. Hävetkää!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18:52

    Olipa melkosta tekstiä, itsestään huolehtiva nainen ei todellakaan ole h......!! Tämän blogin pitäjähän nimenomaan on aina teksteissään korostanut tervettä tapaa huolehtia itsestään ja ihostaan. Jätä Inkeri nämä omaan arvoonsa, kuten varmasti teetkin!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi19:21

    Johan on törkeää tekstiä eikä ole kirjoittajalla pokkaa omaa nimeään laittaa. Itsestään huolehtiminen on hyvä asia eikä mitään syntiä. Toteankin tähän, että vain otettu lääke auttaa.

    terv, Päivi Sillanpää

    VastaaPoista
  4. Anonyymi20:09

    Nimeäni en julkaise siksi etten saa bloginpitäjän vihoja niskaani kun uskalla rohkeasti tuoda oman ja kirkollisen kannan esille.

    Te ketkä nousette puolustamaan synnintekijöitä olette joutuneet aivopesun uhreiksi. Luoja loi ihmisen omaksi kuvakseen ja myös naisten on siihen tyytyminen. Itse olen aina ollut tyytyväinen ulkonäkööni enkä tarvitse siihen kampaamoja ja kauneushoitoloita. Oma vihittypuolisoni joutui viettelijän uhriksi ja katuu nyt sitä katkerasti. Tämän bloginpitäjän kaltaiset naiset rahasta opettaa heikkotahtoisia naisia viettelemään toisten puolisoja.
    En syytä luojan silmien edessä vihittyä puolisoani hänen lankeamisestaan, vaan näitä naisia jotka työkseen aivopesevät ajattelematonta naista synnintielle. Bloginpitäjä hymyilee lehtikuvissa hymyä jota joku luulee kauniiksi, mutta sen alla on syntinen ihminen. Olen saanut selville, että juuri tämä bloginpitäjä on neuvonut puolisoni viettelijää itsensä maalaamisessa. Sen pitäisi järkyttää teitä, jos olette kunnon ihmisiä.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi20:36

    En paljasta nimeäni siksi ettei bloginpitäjän vihat kaadu niskaani, kun uskalla tuoda rehellisen ja kirkollisen näkemyksen esiin.

    Te kommentoijat olette harhaanjohdettuja ja aivopestyjä. Luoja loi ihmisen omaksi kuvakseen ja siihen pitää tyytyä. On suuri synti palvoa omaa ulkonäköään. Tämä bloginpitäjä johdattaa heikkotahtoiset naiset syntiin. Naiset jotka käyttävät aikaa maalaamiseen ja itsensä palvomiseen viettelevät toisten vihittyjä aviopuolisoja. Oma puolisoni joutui syntisen viettelijän pauloihin ja katuu sitä katkerasti. Onneksi luoja auttoi häntä avaamaan silmänsä. En syytä vihittyä puolisoani tästä lankeemuksesta, vaan viettelijää joka käärmeen tavoin häntä vaani.
    Sain selville, että tämä bloginpitäjä auttoi tuota synnintekijää maalaamisessa ja usuttaa teitä muitakin muiden naisten puolisoiden kimppuun. Tämän pitäisi järkyttää muita naisia, että kaupungissa voi toimia yrittäjä joka opettaa harhaanjohdettuja naisparkoja viettelijöiksi.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi20:50

    En julkaise nimeäni etten saa bloginpitäjän vihoja niskaani, kun uskalla rehellisenä ihmisenä tuoda kirkollisen kannan esiin.

    Te muut kommentoijat olette aivopestyjä. Luoja loi ihmisen omaksi kuvakseen ja siihen on tyytyminen. Itsensä maalaaminen ja nautintojen haku ruumiin hoidoista on syntiä. Tämä bloginpitäjä opettaa heikkotahtoisia naisia viettelijöiksi. Maalatulla naamalla ja rasvatulla iholla vikitellään toisten vihittyjäpuolisoja. Itse en käy kauneushoitoloissa enkä kampaamoissa ja ulkonäköni on hyvin mielyttävä.
    Oma vihittypuolisoni lankesi tuollaisen viettelijän pauloihin ja katuu sitä katkerasti. Onneksi luoja auttoi hänet avaamaan silmänsä ja hän näki tuon käärmeen oikeassa valossa. Minulle on selvinnyt, että tämä bloginpitäjä oli yksi niistä joka maalasi, puki ja kampasi tuon käärmeen jahtaamaan vihittyä aviomiestäni. Tämän pitäisi järkyttää teitä muita naisia. Tällaiseen syntiin lankeemukseen voi itsensä maalaaminen johtaa. En yhtään syytä puolisoani, koska mies parat ovat täysin avuttomia bloginpitäjän opettamien käärmeiden vaaniessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi09:12

      Aika läpinäkyvä provo - jos ei, suosittelen hoitoa, enkä tosiaankaan kasvohoitoa.

      Leena

      Poista
  7. Anonyymi20:52

    Lisään vielä ettei yksikään Hämeenlinnan seurakunnan jäsen hyväksy näitä syntisiä tekoja. Te bloginpitäjän puolustajat ette ymmärrä tekojanne, koska teitä aivopestään.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi23:18

    Ompas juttu. Miten voit syyttää Inkeriä joka on fiksu ja sydämellinen nainen siitä, että miehesi on petturi. Olen ollut Inkerin asiakkaana yli kaksikymmentävuotta enkä ole ollenkaan syntinen ihminen. Ennenminkin noiden törkyjuttujen kirjoittaja on pahansuopa ja ilkeä.
    Ethän pahoita Inkeri tästä mieltäsi, tämä on täysin epäasiallista vainoharhaisuutta.

    Tiina

    VastaaPoista
  9. Anonyymi23:48

    Ompas rumaa tekstiä. Älä Inkeri loukkaannu tästä!
    Olen ollut asiakkaanasi yli kaksikymmentävuotta ja on aivan uskomatonta, että joku voi tuollaista soopaa edes ajatella. Olet fiksu ja sydämellinen oman alasi ammattilainen ettet todella ansaitse tuollaista ryöpytystä.
    Ällöttääkin ajatus, että puolison petturuus olisi naisten vika. Ei kannattaisi sekoittaa luojaa omiin sekoiluihinsa.

    Tiina

    VastaaPoista
  10. Anonyymi01:58

    Ompas rumaa tekstiä. Älä Inkeri loukkaannu!
    Miten voit syyttää naista siitä, että miehesi on petturi. Inkeri on fiksu ja sydämellinen ihminen ja ilmeisesti ei kuulu sinun juttuusi millään tapaa. Et voi syyttää kaikkia naisia siitä, että sinulla on huono olo. Kävisit kampaajalla ja kosmetologilla, niin voisit paremmin.

    Tiina

    VastaaPoista
  11. Anonyymi04:49

    Aivan törkeää tekstiä. Älä Inkeri pahoita mieltäsi, olet fiksu ja sydämellinen ihminen.

    Tiina

    VastaaPoista
  12. Anonyymi12:30

    Taitaa olla niin, että joku on ihan tosissaan hurahtanut. Älä Inkeri loukkaannu, olet fiksu ja sympaattinen ihminen.

    Tiina

    VastaaPoista
  13. Olen yleensä vastannut minulle osoitettuihin kommenteihin ja en ole koskaan poistanut tästä blogista yhtään kommenttia.
    Jossain mielessä ymmärrän tätä kirjoittajaa, koska on todella suuri järkytys ja ahdistuksen aihe joutua petetyksi. Tuskaa on pakko varmaankin jollain tavoin purkaa, mutta tämä blogi ja minun asiakkaani ei ole oikea osoite. En yhtään tykkää, että asiakkaitani nimitellään käärmeiksi!
    Uskoisin, että seurakunnan palveluista löytyy perheterapeutteja, jotka ovat ammattilaisia auttamaan tämän tyyppisissä tilanteissa.

    Inkeri

    VastaaPoista