perjantai 3. lokakuuta 2014

Lisko liikkuu pimeässä ja alennusta on -20%

Nyt menee liskot ja alennukset sekaisin, mutta kerron mistä on kysymys. Tänään perjantaina meillä on hoitolassa jännä päivä. Hämeenlinnassa on Pimeän kaupan tapahtuma ja myös meidän firma osallistuu tapahtumaan.

Olemme Marin kanssa koko perjantai iltapäivän palvelemassa ostoksilla kävijöitä. Aamupäivällä meillä on vielä kasvohoitoasiakkaat, mutta kello 14-21 olemme vain teitä varten!

LOISTAVAT TARJOUKSET!
KAIKISTA YOUNGBLOODN JA DERMAOGICAN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA -20%
YLI 100€ LAHJAKSI 68€ ARVOINEN MATKAPAKKAUS JA YLI 300€ OSTOKSESTA LISÄKSI KÄSIPEILI ARVO 19€

Hyvien tarjouksien lisäksi meillä on esillä liskonäyttely, joka on aivan upea. Äitini harrastaa erilaisia taidelajeja ja käsitöitä. Hän tekee lasityönä kilpikonnia, liskoja ja sammakoita. Suurimmat ovat lähes metrin pituisia ja pienimmät kolmisenkymmentäsenttiä. Hän ensin tekee eläimen savesta ja se poltetaan uunissa, niin kuin savi- ja keramiikkatyöt aina tehdään. Sen jälkeen hän leikkaa lasista pieniä erimallisia lasimosaiikkeja, joilla päällystetään savieläin kokonaan. Näitä eläimiä on nyt hoitolassa esillä toistakymmentä, joten teillä on jotain katseltavaa, jos joudutte odottamaan vuoroanne. Minusta ne työt ovat aivan upeita ja niitä on ollut esillä useammassa näyttelyssä. Myytävänä ne eivät ole ja kerron sen jo etukäteen. Äitini ei ole koskaan myynnyt yhtään työtään, vaan hän haluaa pitää lasisen eläintarhansa omassa kodissaan. Minäkin sain lainata niitä pitkän suostuttelun tuloksena. Hän epäili ettei liskot viihdy kaupunkiolosuhteissa, mutta lupasin pitää niistä hyvää huolta. 

5 kommenttia:

  1. Anonyymi21:17

    Kävin alkuviikosta ostamassa Soothing Eye Make-up Removerin ja se on kyllä paras meikinpoistoaine mitä olen kokeillut. Niin kyllä sanoitkin ja et kehunut turhaan. Suosittelen.

    Gitta

    VastaaPoista
  2. Sarianna21:23

    Et ole juurikaan kirjoittanut tuosta Make-up removerista, vaikka sen voittanutta ei löydy. Kaikkien herkkäsilmäisten pitäisi ottaa se kättöön. Silmiin ei jää mitään rasvakalvoa ja kaikki meikki lähtee hankaamatta.

    Sarkku

    VastaaPoista
  3. Anonyymi00:20

    Käytän kumpaakin silmämeikin poistoa. Välillä pelkkää Precleansea ja välillä Eye make- up removeriä. Kumpikin lähdettää tosi hyvin voimakkaankin silmämeikin, mutta silloin kun luomeni on kuivat ja arat on geelimäinen Remover tosi hyvä. Se jotenkin viilentää ärtyneitä luomia. Talvella luomilleni tulee helposti hilseilevää punoitusta, niin silloin Remover auttaa ja Ultra Soothing Eye Complex on myös voittamaton rauhoittaja. Viime talvena käytin Multivitamin Power Serumia ja sen kanssa UltraSoothing Eye Complexia ja luomeni pysyi ehjänä koko talven. Suosittelen toisillekin, koska tiedän miten kurjat rikkoutuneet luomet ovat.

    VastaaPoista
  4. Kehutte ihan oikeaa tuotetta. Soothing Eye Make-Up Remover on loistava tuote ja en ole varmaan hoksannut siitä tarpeeksi kirjoittaa ja suositella.
    Moni kauneushoitola ostaa Dermalogicalta pelkästää sitä,nvaikka eivät muuten Dermalogicaa käytä. Se on ainoa tuote mitä Dermalogica myy muillekin, kuin Dermalogican myyntipisteille. Soothing Eye Make-Up Remover on niin helppo myös ammattikäytössä, kun silmämeikki lähtee helposti ja luomet tykkää kosteuttavasta geelistä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi17:40

    Etkö koskaan käy SKY kosmetologipäivillä kuuntelemassa luentoja ja päivittämässä puolueetonta fakta tietoa esim raaka-aineista ja kosmetiikan vaikuttavista aineista (noin viisi ensimmäistähän incissä ovat vaikuttavia aineosia ja osa on pelkkiä täyteaineita) Koskaan et ole ainakaan blogissasi maininnut asiasta ja näihin aikoihinhan ne ammattipäivät aina ovat.

    VastaaPoista