torstai 16. lokakuuta 2014

Viikon tähtituote!

Nyt, kun tuo verkkokauppa on uusittu ja olen löytänyt mukavan ja osaavan ihmisen tekemään tietotekniikkajuttuja voin palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Näissä teknisissä asioissa minua auttaa Katja Soikkeli Internexus Oy:stä ja olen tosi tyytyväinen yhteistyöhömme. Minullahan oli useamman vuoden ongelmia tietotekniikka-alan yrittäjien kanssa, kun kaikki lopetti yrittämisen juuri yhteistyön alkaessa. Itse en hallitse tietotekniikkaa ja ei minun tarvitsekkaan, koska aikani menee omaan osaamisalueeseeni eli kosmetologin työhön ja tietsikkajutut saa tehdä sen alan ammattilainen.

Nyt tuo verkkokauppa on minun ja Marinkin helpompi käyttää ja pystymme sitä hyvin päivittämään. Katja Soikkeli on myös nopea toimissaan ja toteuttaa ideani hyvinkin pikaisesti. Siksi suunnittelenkin, että tekisin hyvän TÄHTITARJOUKSEN joka viikko. Nykyään asiakkaat ja varsinkin nuoret vaativat nopeutta ja koko ajan jotain uutta. Olenkin neuvotellut PR-Cosmetikin eli Dermalogican maahantuojan kanssa, että heiltä löytyisi tuotteita matkakokoisina joita voisi käyttää "kaupanpäällistuotteina". Olen ymmärtänyt, että moni asiakas haluaa kokeilla tuotteita ensin pikkukokoina, tai näytteinä ja sitten vasta tehdä ostopäätöksen. Näiden viikon Tähtitarjouksien mukana olisi aina jokin tilanteeseen sopiva matkakoko.

Tähtitarjous julkaistaisiin joka sunnuntai blogissa, joten asiakkailla olisi koko viikko aikaa käydä ostoksilla. Tuote löytyisi sekä hoitolasta, että verkkokaupasta ja tieto siitä tulisi blogista ja verkkokaupan etusivuilla. Tähtitarjous olisi myös hoitolassa näkyvästi esillä, että asiakkaat huomaisi sen hyödyntää. Olemme ottaneet Marin kanssa tavaksi, että kerromme aina hoidon loppuvaiheessa mitkä tuotteet ovat erityisen edullisia hankkia. Emme halua tyrkyttää mitään, mutta olisi keljua jos asiakas ei huomaisi hyödyntää etutuotteita. Korostan vielä ettei meillä ole koskaan mitään ostovelvoitetta. Suosittelemme tietysti hoidonyhteydessä asiakkaalle sillä hetkellä parhaiten sopivat tuotteet, mutta niitä ei ole pakko ostaa. Me emme myöskään loukkaannu ellei asiakas ole tuotteista kiinnostunut.

Ihonhoidon kannalta olisi ehdottoman tärkeää, että kotona käytetään saman sarjan tuotteita, kun kasvohoidoissa on käytetty. Tällöin kasvohoidon ja kotihoidon teho tuplaantuu, kun koko hoitosysteemi tukee toisiaan. Vielä nykyäänkin törmään usein siihen, että meidän kasvohoitoasiakas käyttää kotona jotain taxfreestä hankittuja muka edullisia tuotteita. Ne tulee takuulla kalliimmiksi, kuin Dermalogica joka on hyvin riittoisa. Hoitoajatus vesittyy täysin, kun kasvohoidon vaikutus loppuu kotona heti. Jos hoitoa jatketaan Dermalogican kotihoitotuotteilla kasvohoidon vaikutus kestää noin 4-8 viikkoa.

5 kommenttia:

  1. Helena Kuusinen11:38

    Kyllä näin asiakkaan näkökulmasta kaikki tarjoustuotteet kuulostaa hyvältä. Ostan mielelläni tuotteen jonka mukana saan jotain uutta kokeiltavaksi. Odotan siis innolla näitä tähtitarjouksia.

    Helena Kuusinen

    VastaaPoista
  2. Anonyymi14:31

    Otatko vastaan ehdotuksia tarjoustuotteiksi? Haluaisin kokeilla C-12 Concentratea ja olisi kiva, jos siitä olisi tarjoushinta.

    VastaaPoista
  3. Ehdotuksia otan vastaan mielihyvin. Tuosta C-12 Concentratessa on sanottava, että se tuskin tulee tarjoukseen enää tähän vuodenaikaan. Sehän on pigmenttiä hajoittava tehotippa ja se on aika harvalle tarpeellinen enää näin paljon kesän jälkeen. Pyrin saamaan sellaisia tuotteita Tähtitarjouksiksi mitkä sopisivat suurimmalle osalle,tai olivat erityisen tarpeellisia vuoden aikaan nähden.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi23:59

    Olen siirtynyt kokonaan Dermalogicn käyttäjäksiviimeisen parin vuoden aikana. Ihoni on ollut erittäin herkkä reagoimaan ja ihottumaa tulee helposti. Olen ollut tosi tyytyväinen, kun voin testata ensin matkakoosta pari viikkoa sopiiko tuote iholleni. Yhtään herkistymistä ei ole tullut ja nyt jo uskallan ostaa kokeilemattakin, mutta aluksi nuo pikkukoot tuli tarpeeseen. On siis oikein hyvä, jos niitä saa lahjaksi ostamansa tuotteen mukana.

    Laura

    VastaaPoista
  5. Anonyymi15:22

    Tämä kuulostaa hyvältä. Milloin alkaa?

    VastaaPoista