perjantai 14. marraskuuta 2014

Kuori kantapäät ja kainalot Exfoliant Body Scrubilla

Luit ihan oikein. Neuvoin kuorimaan myös kainalot Exfoliant Body Scrub vartalokuorinta-aineella. Harvoin tulee ajatelleeksi miten paljon deodoranteista jää kainaloihin ylimääräisiä aineita. Dermalogican oma deodorantti Environmental Control Deodorant TARJOUSHINTA 25€, norm.33€ on vesiliukoinen ja se huuhtoutuu täysin pesussa pois. Moni muu deodorantti varsinkin talkkipohjaiset aineet eivät kovin helposti liukene pesun yhteydessä. Kun deodoranttia kertyy monia kerroksia herkkään kainalon ihoon jo se pelkästään voi saada aikaan ärsytyksen. Samalla, kun pesette muun vartalon kuorinta-aineella niin käykää kevyesti läpi myös kainalot.

Jalat kaipaa myös erityishuolenpitoa ja varsinkin talvella jalkojen iho joutuu koville paksuissa hiostavissa sukissa ja kengissä. Dermalogican Hydro Salt kylpysuola on ihanteellinen, koska se sisältää turvotusta poistavaa merilevää. Ne kenellä on huono ääreisverenkierto voivat, vaikka joka ilta  ottaa jalkakylvyn. Lämpimillä varpailla unikin tulee paremmin. Jalkojen kylvetyksen jälkeen kannattaa pari kertaa viikossa kuoria kunnolla koko jalkaterä ja sääret. Kantapäihin ja päkiään kertyy helposti kovettumaa ja sen saa hellävaraisesti pois kuorinta-aineella. Vanhuksilla ja diabeetikoilla jalkojen iho on erityisen ohut ja mitään raspia en niihin suosittele, mutta Exfoliant Body Scrub on taatusti tarpeeksi hellävarainen.

Mukava hoito mummoille ja papoille on tehdä helppo jalkahoito kotikonstein. Laittakaa jalat ihonlämpöiseen veteen noin vartiksi ja kylpyveteen Hydro Saltia, tai Body Wash suihkuvaahtoa. Vesi ei saa olla liian kuumaa, koska diabeetikkojen ja vanhusten tuntoaisti ei aina reagoi ja he eivät tunne, jos vesi on liian kuumaa. Liotuksen jälkeen kuorintaan jalat ja sen jälkeen hierotaan vartalovoide. Dermalogican vartalovoide Hydrating Body Cream ( 233 ml, 51€, 477ml 71€) sopii hyvin jalkavoiteeksi. Meillä on myös myynnissä diabeetikoille tarkoitettu CCS jalkavoide (200 ml,17€) joka vahvistaa ohutta ihoa ja sopii erinomaisesti muillekin, kuin diabeetikoille.

TÄHTITARJOUS: Exfoliant Body Scrub 41€, norm.52€ ja saat vielä lahjaksi matkakoot Body Wash suihkuvaahdosta ja Hydrating Body Creamista sekä pussin Hydro Salt kylpysuolaa, josta saa noin 3-4 jalkakylpyä. Tarjous voimassa 17.11 saakka.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi16:42

    Diabeetikon jalkoja ei saa missään tapauksessa liuotella varttia jalkajylvyssä! Pikainen pesu tai max 2 minuutin kylvetys. Kotihoitoon ei edes suositella kylvetystä, hoitolassakin max 2 min tai ei ollenkaan.

    VastaaPoista
  2. Olen kanssasi samaa mieltä. Ilmaisin asian epäselvästi.
    Olen työelämäni aikana tehnyt noin 25,000 jalkahoitoa ja siinä on tullut aika kattava kokemus erilaisista jalkavaivoista. Ei olisi pitänyt kirjoittaa vanhusten terveistä jaloista ja diabeetikoiden jaloista samassa kappaleessa, koska diabetes on vakava asia joka on aina huomioitava jalkoja käsitellessä.

    Näin joulun ja isänpäivän aikaan on ihana lahja ikä-ihmiselle jalkojen kylvetys ja hieronta kotikonstein. Samalla vanhus saa sitä kosketusta ja läheisyyttä mitä kaipaa. Meille suomalaisille halailu on hiukan vierasta, mutta käsien ja jalkojen rasvaaminen on samalla "kosketusterapiaa". Riippuu hyvin paljon diabeteksen vaiheesta ja miten pitkään sitä on sairastettu, kuinka jalkoja voi käsitellä ja nämä ohjeeni koskee ei diabeetikkoa. Hieronta ei saa olla voimakasta, vaan kevyt sively riittää ja jotkut sairaudet voi estää hieronnankin. Kevyt jalkavoiteen levitys on tärkeää aivan kaikille ja eritoten diabeetikoille.
    Mitään jalkakylpylaitteita en suosittele, kuin täysin terveelle ihmiselle. Vesihieronta ja liian kuuma vesi voi laukaista sydänvaivat ja tehdä todella huonon olon muutenkin. Samoin kaikki kovettumienpoistolaiteet tekevät yleensä enemmän haittaa, kuin hyötyä. Ja diabeetikolle ne ovat aivan pannassa.

    Jalkahoito ja siihen liittyvät asiat vaatisivat ihan oman blogin, koska siitä löytyisi niin paljon kirjoitettavaa. Toivottavasti joku perustaisi sellaisen blogin. Itse pysyttelen omassa erikoisosaamisessani eli ihonhoidossa.

    Inkeri

    VastaaPoista