maanantai 24. marraskuuta 2014

Marraskuun viimeinen Tähtitarjous!

Tässä tulee jokaisen yli nelikymppisen salainen ase!


DAILY RESURFACER 35kpl NYT 90€(113€) ja tuotteen mukana tulee Daily Microfoliantin matkakoko ja SkinPerfect Primerin matkakoko.

Tässä tarjouksessa on lähinnä ajateltu joulunajan juhlia ja pikkujoulua, joilloin tehdään kestävä iltameikki. Tottakai DAILY RESURFACER on ehdottomasti hoitotuote, joka siloittaa ihoa, kuorii ja kosteuttaa. Juuri tuo siloittava vaikutus tekee siitä loistavan pohjan meikille ja sitten kosteusvoide ja päälle SkinPerfect Primer. Taatusti meikki kestää, kun iho ei hilseile ja pikkurypyt siloittuu. Tosin tämä systeemi toimii oikein hyvin arkiaamuinakin. Silloin, kun on aamulla hiukan nuhjuisen oloinen pyyhkäisy Daily Resurfacer hoitotassulla saa ihmeitä aikaan.


Dermalogican tarkoitus on alunperin ollut, että Daily Resurfacer ja Daily Microfoliant ovat sisarustuotteet. Toista käytetään aamulla ja toista illalla, suosittelisin tuota Daily Resurfaceria aamuisin sen kaunistavan vaikutuksen takia. Yleensä olen suositellut Daily Resurfaceria joka toinen päivä näin talviaikaan ja samoin kannattaa hiukan kuulostella käyttääkö Daily Microfoliantia joka päivä, vai joka toinen päivä. Kummankin kuoriva vaikutus on niin mieto ettei ne missään tapauksessa vie iholta sen normaalia suojakalvoa. Näillä kahdella tuotteella pääsette kokeilemaan miten hyvin ikääntyvä iho voi ja näyttää, kun sitä päivittäin kuorii.

Tuossa purkissa on hoitotassuja 35 kpl ja se riittää parisen kuukautta näin talvella. Kolmella purkilla selviää hyvin puolikin vuotta. Daily Resurfacer on myös matkoilla ihanne tuote, koska se on yksittäispakattu ja helppo kuljettaa. Jossain Thaimaan lämmössä, kun kosteusvoiteiden tarve vähenee Daily Resurfacer on loistava tehohoito korjaamaan hien ja auringon haittavaikutuksia. Tuote käytetään niin, että jokaisessa pussukassa on pieni kuitukangas "sormi" jonka voi laitaa etusormeensa ja pyyhkiä sillä aine ihoonsa. Aina en viitsi tuota lappusta sormeeni laittaa, vaan pyyhin sillä kuin pumpulitupolla. Aine jätetään ihoon vaikuttamaan eli sen päälle hoitovoide ja muut käytössä olevat aineet. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi12:15

    Juu, tämä on todellinen salainen ase. Aamuisin peilistä katsoo rähjääntynyt naama, mutta Daily Resurfacer saa kummasti ihon kuosiin.

    VastaaPoista
  2. Helena Kuusinen14:49

    Siinä tassukassa, kun tuntuu olevan sitä tehoainetta todella runsaasti, niin kannattaisiko säästää loppua seuraavalle päivälle? Jos käyttäisin vaan toisen puolen ja laittaisin sen tiiviiseen muovipussiin ja laittaisin loput illalla, tai seuraavana aamuna. Mitä mieltä olet tästä?

    Helena Kuusinen

    VastaaPoista
  3. Anteeksi huomasin nyt vasta kysymyksesi.
    Hoitotassu ei säily sillä tavoin. Kun se joutuu hapen kanssa tekemisiin, niin raaka-aineet aktivoituu eikä tehoa myöhemmin ainakaan niin hyvin, kuin pitäsi. Olen myös kokeillut miten se säilyy ja ihmeen nopsasti se kuivahtaa. Eli selvästi se haihduttaa raaka-aineita. Parin tunnin kuluttua se on jo kuiva.
    Sitten kokeilin laittaa sen muovipussiin ja se pysyi hiukan kosteana iltaan saakka, mutta hyvin heikosti. Eli ei kannata kokiella, koska teho vähenee huomattavasti.
    Kannattaa kasvo pyyhkiessä levittää ainetta käsivarsiin ja rintoihin saakka.

    Inkeri

    VastaaPoista