torstai 11. joulukuuta 2014

Hyödynnä hyvät hoitotuotealennukset!

Olen aina ollut järkevän ja loogisen ihonhoidon kannattaja, koska mitään ihmerasvoja ei todellakaan ole olemassa. Dermalogica ja Youngblood täyttävät nämä järkevyyden kriteerit ja olen todella tyytyväinen kumpaankin sarjaan. Kaikista helpommalla kuluttaja selviäisi ihonhoidostaan, jos antaisi ammattilaisen valita omat kotihoitotuotteensa. Samoin kasvohoidoista tulee paras hyöty, kun sen vaikutusta jatkaa samoilla kotihoitotuotteilla. Dermalogican ja Youngbloodin tuotteet ovat käytössä paljon riittoisampia, kun moni muu ihonhoitosarja. Olen nyt myös antanut asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia tuotteensa edullisempaan hintaan erilaisista tarjouksista.

Nyt lauantaina 13.12 meillä on perinteiset AVOIMET OVET kello 10-15. Silloin kaikki normaalihintaiset tuotteet on -20%. Hyödyntämällä tämän tarjouksen saa päivittäisestä ihonhoidosta vielä edullisempaa. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää siksikin, että voi seuraava mahdollisuus olla vasta ensi jouluna. Tällä hetkellä Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry ei ole varma järjestetäänkö Pimeän kaupan iltoja enää, kun Goodman on avattu. Mekin joudumme miettimään uudestaan millaisiin tapahtumiin voimme osallistua ja mikä meille kannattaa. Hämeenlinnan keskustan alueella on kaupankäynnin "tasapaino" suurissa muutoksissa ja vaikka meille se ei muuten vaikuta, niin näihin yrittäjien yhteisiin tapahtumiin tulee muutos. Pidä nyt siis varasi ja hanki tuotteita sen verran, että pärjäät pitempäänkin. Kaikki tarjoukset on myös verkossa.

TÄHTITARJOUSTEN osalta olemme päätyneet siihen, että yhden viikon voimassaoloaika on liian lyhyt. Siirrymmekin siihen, että Tähtitarjous on voimassa kaksi viikkoa. Voimme selittää tätä, vaikka sillä että olemme Marin kanssa hämäläisiä ja jo ikämme puolestakin hitaita. Tai Mari ei ole hämäläinen, vaan satakuntalainen ja minä olen vanha ja hidas. Tuo viikko menee, niin vauhdilla, että teettää paljon töitä vaihtaa somisteet ja julisteet viidenpäivän välein. Ennen kaikkea se on asiakkaille liian nopea tahti. Kaikki eivät ehtineet huomata tarjousta, kun se oli jo ohi eli tästä lähtien Tähtitarjous vaihtuu joka toinen viikko. Tämä SKIN HYDRATING BOOSTER tarjous on siis voimassa vielä ensi viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti