maanantai 29. joulukuuta 2014

Nyt kannattaa kokeilla Dermalogicaa

Ellet ole koskaan aikaisemmin kokeillut Dermalogican tuotteita, niin nyt kannattaa ostaa tämän hetkinen TÄHTITARJOUS.
INTENSIVE MOISTURE BALANCE 69€ (85€) ja saat lahjaksi matkakoot Skin Hydrating Booster tehotipasta ja Barrier Repair suojavoiteesta.

Käyttämällä nämä kolme tuotetta saat jo näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihollesi. Ihan nuorille en tätä pakettia suosittele, mutta yli 25-vuotiaat kuivaihoiset ja yli 30-vuotiaat rasvaihoiset takuulla hyötyy näistä tuotteista. Hoito-ohjelma on yksinkertainen levitä ensin puhtaalle iholle Skin Hydrating Booster tehotippa ja laita se myös silmäluomille. Sitten koko kasvoille Intensive Moisture Balance hoitovoide ja silmänympärille silmänymp.voide. Näiden päälle vielä suojaava Barrier Repair ja sitten voikin jo tehdä meikin. Matkakoot riittää noin 2-3viikon käyttöön, joten ehdit jo näkemään mitä hyötyä on tästä kolmen tuotteen systeemistä.

Skin Hydrating Booster (94€) imeytyy syvimpään ihokerrokseen eikä jätä ihon pintaan mitään suojaa eli se ei riitä koskaan yksinään, vaan vaatii aina voiteen lisäksi. Skin Hydrating Booster on meidän kaikista kosteuttavin tuote ja sopii täydellisesti tässä kohtaa Suomen ihoa rasittavaan ilmastoon. Kosteusvoiteena Intensive Moisture Balance on meidän suosituin voide ja näin pakkasella se käy ihan kaikille ihotyypeille. Se toimii myös erinomaisesti meikin alle. Barrier Repair (62€) on aivan ainutlaatuinen suojavoide, joka sulaa ihon rakenteeseen. Se sisältää piimaasta saadun mineraalisilikaatin, joka on täysin vesiliukoinen. Se sitoutuu ihon omaan rasva/kosteusvaippaan ja suojaa ihoa tuulelta, pakkaselta ja kuivalta sisäilmalta. Hyvin usein ihmisillä on tässä vaiheessa talvea jo rikkoutunut ihon oma suojakerros ja uloin ihokerros alkaa kulua pois. Se näkyy punoituksena, hilseilynä ja kuivuutena. Iho myös kiristää ja kutisee. Käyttämällä pari viikkoa päällekäin näitä kolmea tuotetta saat ihon oman suojakerroksen kuntoon ja pärjäät lopun talvea ongelmitta.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi22:59

    Onko tuon Intensive moisture balancen koostumus muuttunut? Tilasin englantilaisesta Dermalogican virallisesta nettikaupasta voiteen ja precleansen. Intensive moisture balance oli aivan erilaista, kuin aikaisemmin vai johtuuko se siitä, että nyt ostin ison tuubin ja aikaisemmin olen ostanut pienemmän? Voide on ihan maitomaista ja sitä lurahtaa ulos ihan liikaa, kun korkin avaa. Muistaakseni aikaisemmin käyttämäni precleanse oli ihan väritöntä kirkasta öljyä ja nyt tässä on kellertävä väri. Voiko eri maissa olla erilaisia koostumuksia, vai mistä tämä johtuu?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi00:21

    Tuo vaikuttaa siltä, että olet ostanut kopiotuotteet. Mikä verkkokauppa se oli, että muutkin tietää varoa?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi10:41

    Selkeitä kopio tuotteita, Väärässä paikassa säästämistä,

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11:34

    "Voide on ihan maitomaista ja sitä lurahtaa ulos ihan liikaa, kun korkin avaa."

    Kuulostaa vedellä jatketulta...

    VastaaPoista
  5. Anonyymi03:30

    Itselläni on lähes sama kokemus parin vuoden takaa. Tilasin netistä Precleasea ja se oli kellanvihertävää. Tuosta väristä osasin epäillä, että siinä on jotain mätää. Näytin sitä kosmetologilleni ja vertailimme sitä oikeaan Precleanseen. Haju oli tosi pistävä ja kosmetologi totesi ettei se edes ollut öljyä, vaan jotain geelimästä litkua.
    Tilasin samalla kertaa myös Estee Lauderin voiteita äidilleni ja niiden kanssa oli sama juttu. Yritin ottaa yhteyttä kauppaan ja laitoin sähköpostia ja soitaa, kukaan ei koskaan vastannut.
    Harmi etten enää muista verkkokaupan nimeä. Juttu tuli pitkästä aikaa mieleeni, kun luin tuota ekaa kommenttia.

    Hanna

    VastaaPoista
  6. Anonyymi08:09

    On vähän outoa, että ensin tilaillaan tuotteita jostain epämääräisestä nettikaupasta ja sitten ihmetellään täällä kun tullaan huijatuksi, Järjen käyttö on sallittua,

    VastaaPoista
  7. Vastaukseni tähän ensimmäiseen kommentiin on, että kuulostaa tosiaan siltä että olet saanut piraattituotteita. Jos jonkun tuotteen koostumus muuttuu kertoisin sen moneen kertaan tässä blogissa. Se on niin harvinaista, että Dermalogicalla muutettaisiin jo myynnissä olevan tuotteen koostumusta, että siitä tulisi iso juttu. Tuotteet ovat ihan tasalaatuisia riippumatta mistä maasta niitä ostat, tai minkä kokoinen pakkaus on. Myöskään eri erien välillä ei ole mitään koostumus eroa. Jos tuotteen koostumus on erilainen, kuin olet tottunut silloin siinä on jotain vikaa ja se pitäisi yrittää palauttaa myyjälle. Jäätyminen saattaa muuttaa voiteiden koostumusta ja se ehkä on vaarana suomalaisissa verkkokaupoissa, jos joku pitää varastoaan esim.autotallissa. Toisaalta en ole itse koskaan saanut Dermalogican maahantuojalta tuotetta joka olisi kuljetuksen aikana jäätynyt, vaikka tähän viiteentoistavuoteen on mahtunut pahojakin pakkaskausia. Kuljetuksiakaan ei voi siis syyttää.

    Olen kerran aikaisemmin kuullut, että Intensive Moisture Balancen koostumus oli ohutta litkua ja se oli ostettu brittiläisestä verkkokaupasta. Eli ilmeisesti Intensive Moisture Balancea liikkuu kopiona. Jostain syystä Precleanse on varmaan eniten kopioitu niistä tuotteista mitä minä olen kuullut.
    Muutahan tässä ei kuluttaja voi tehdä, kun yrittää palauttaa tuotteet. Se vaan ei yleensä onnistu. Verkkokaupat voi vaihtaa nimeään, vaikka kerran kuukaudessa. Ja se pitää olla mielessä ettei ole olemassa Dermalogican virallista verkkokauppa, vaikka niissä mitä lukisi. Suomessa kauneushoitoloiden verkkokauppaongelmissa, voit aina marssia firmaan sisään ja ilmoittaa väärinkäytöksistä poliisille. Ulkomaalaisissa verkkokaupoissa kuluttaja on täysin omillaan.

    Törmään myös usein siihen, että asiakkailla on ajatus, että kopiotavara olisi käyttökelpoista, niin kuin Diorin käsilaukut, tai Lacosten t-paidat. He luulevat, että joku on vaan keksinyt tehdä halvalla saman tuotteen. Tästä ei ole ollenkaan kysymys, vaan tuon tuotteen päälikuori, pakkaus ja tuubi, tai purkki on kopioitu
    täysin, mutta sisälmys voi olla vaikka vettä. Tuote on siis täysin käyttökelvoton ja yleensä vielä vaarallinen iholle..


    Inkeri

    VastaaPoista