maanantai 22. joulukuuta 2014

Tähtitarjous on Intensive Moisture Balance!

Olemme Marin kanssa päätyneet siihen, että nämä meidän Tähtitarjoukset ovat voimassa kaksi viikkoa kerralla. Tuo viikko on vain viisi työpäivää ja se on liian lyhyt aika asiakkaiden hyödyntää hyvä tarjoustuote. Tämä Tähtitarjous on voimassa 7.1-15 saakka eli yli kaksi viikkoa, mutta nämä joulunpyhät nyt sekoittaa työntahtia ja on helpompi, että yksi tarjous on voimassa kaikkien pyhien yli.

INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100ml NYT 69€ (85€) ja saat vielä lahjaksi matkakoot Skin Hydrating Boosterista ja Barrier Repairista. Niiden arvo on 40€.

Intensive Moisture Balance on Dermalogican suosituin hoitovoide. Sitä menee meillä näin talvella ehdottomasti enemmän, kuin mitään muuta. Intensive Moisture Balance on täydellinen hoitovoide ja kaikki ihastuu siihen. Se on ohut ja hyvin imeytyvä, mutta sisältää runsaasti kosteuttava ja ihoa suojaavia ja vahvistavia raaka-aineita. Intensive Moisture Balance sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Tämä voide on myös erinomainen meikin alle, koska se imeytyy täysin.

Olen tämän tarjouspaketin suunnitellut niin, että asiakas pääse kokeilemaan mitä täydellinen ihonhoito on talviaikaan. Lahjaksi tulevat matkakoot täydentää hoitovoiteen vaikutuksia ja ne kannattaa ottaa käyttöön heti. Dermalogicalla on ihonhoitoon otettu "kerrospukeutumisen" malli. Yleensähän monta ohutta vaatekerrosta lämmitää paremmin, kuin yksi paksu. Samoin hoitotuotteita on parempi laittaa useampia täsmätuotteita päällekäin, kuin ostaa yksi paksu voide. Skin Hydrating Booster on meidän kosteuttavin tehotippa ja se levitetään ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja myös silmien ympärille. Sen jälkeen laitetaan Intensive Moisture Balance voide ja silmänympärysvoide, esimerkiksi Multivitamin Power Firm. Sitten päälimmäiseksi tulee suojaava Barrier Repair, joka sulaa ihon rakenteeseen. Tämä sama hoito toistetaan aamuin ja illoin. Matkakoot riittää noin parisen viikkoa ja siinä ajassa näet jo hyvin miten iho vahvistuu.

Tervetuloa ostoksille. Mari lomailee joulun jälkeiset "välipäivät", mutta minä olen työssä kaikki arkipäivät. Uudenvuodenaattona liike on suljettu, mutta muina päivinä olen paikalla kello kymmenestä eteenpäin ja yleensä tuonne kuuteen, seitsemään asti. Poikkeilkaa ja muistakaa, että Tähtitarjous on myös verkkokaupassa ja paketit lähtee ilman postikuluja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti