torstai 4. joulukuuta 2014

Youngbloodilta uusia meikkejä!

Youngbloodin meikkituotevalikoima on laajentunut kahdella uudentyyppisellä tuotteella. Kulmakynästä on tullut uudenlainen versio perinteisen kynän rinnalle. Tuotteen nimi on Brown Artiste Sculpting Pencil 39€ ja olen ottanut siitä värin natural brunette, joka sopii suomalaisen värityksiin hyvin. Toinen tuote on Ultimate Corrector 51€, joka on tarkoitettu silmänympärystän peiteaineeksi.

Brow Artiste Sculpting Pencil on huomattavasti parempi ja helpompi käyttää, kuin perinteiset kynät ja siirrymmekin kokonaan myymään vain tätä. Kulmakarvat ovat tärkeä asia meikissä ja jää liian vähälle huomiolle. Usein näen, että meikkiä on tehty muuten ja laitettu hyvä huulipuna, mutta silmän jätetty kokonaan huomiotta. Ymmärrän sen hyvin meillä vanhemmilla naisilla, kun silmät saattaa olla kuivuudesta arat. Se kuitenkin tekee vaikutelman siitä, että kasvojen alaspäin menevä linja vaan korostuu ja ilmettä pitäisi juuri ylöspäin nostaa. Laittamalla kulmakarvat hyvin saadaan meikkiin tasapaino ja myös kasvojen yläosa korostuu. Tämä Brown Artiste Sculpintg Pencil on kynän muotoon pakattu, mutta se on vinopäinen. Terä ei siis ole tavallinen kynänterä, vaan litteä ja vino jolloin kulmiin tulee pehmeämpi väri. Kynästä tulee helposti näkyviin teräviä kynänvetoja, mutta tällä uudella tuotteella saa paljon luonnollisemman sävyn. Pakkauksen toisessa päässä on kierreharja, jolla saa kulmakarvat järjestykseen ja tasoiteltua väriä.

Ultimate Corrector on tarpeellinen uutuus, koska suomalaisella vaalealla iholla on silmänympärysten tummuus aika tyypillistä. Näin pimeään talviaikaan ne jotenkin vaan korostuu ja ihminen näyttää väsyneeltä ,vaikka ei sitä olisikaan. Ultimate Corrector on kahden värin paletti, jossa on vaalea sävy ensin levitettäväksi ja hiukan beigeen menevä sävy sen päälle. Näin tummuudet tulee hyvin peittoon eikä itse peiteväri erotu pahasti. Yleisin hankaluus näissä peiteväreissä on, että ne korostaa silmänympärysryppyjä ja kuivuutta niin voimakkaasti ettei se näytä hyvältä. Tämä Youngbloodin uutuustuote on todella ohutta, mutta kuitenkin hyvin peittävää. Peittävyys tulee siitä, että tuo vaalea sävy on kunnolla vaalea eli se neutralisoi tummuuden tehokkaasti ja beigen sävyllä taas hiukan peitetään tuota vaaleaa väriä. Peiteaine voidaan levittää joko leveällä siveltimellä, tai ihan sormilla.

Uskon, että näistä kummastakin tuotteesta tulee uudet meikkihitit, koska ne ovat hyvin tarpeellisia juuri suomalaiselle naiselle.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi16:50

    Jääkös tämä Ultimate concealer pois? Se on ollut ihan huippujuttu mustiin silmänympäryksiin. Montaa olen kokeillut, mutta tämä on paras!

    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ultimate Concealer ei jää pois, vaan uusi tuote lisää valikoimaa. Tuo Ultimate Concealer on ollut suosittu ja varsinkin vaalein väri fair. Youngbloodilla on tavallista suurempi valikoima vaaleita sävyjä, koska Pauline Youngblood on syntyjään tanskalainen ja tietää pohjoismaalaisten vaalean ihon.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:47

    Onko YB:n ripparissa muita värejä, kuin musta?

    Titi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsivärissä on kaksi sävyä ihan pikimusta ja minkinruskea.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi17:56

    Olen käyttänyt kumpaakin YB:n peiteainetta mustiin silmänympäryksiin, koska ostin tuon Ultimate Correctorin jenkeistä kesällä. Kumpikin on hyviä mikään muu sarja ei vedä niille vertoja, mutta kyllä tämä uusi kahden värin versio peittää paremmin. Toisaalta sen saa häivytettyä nätisti beigevärillä.
    Myyjä neuvoi levittämään aineen leveällä siveltimellä, mutta se oli minusta vaikeaa ja olenkin levitellyt sitä ihan sormilla ja tulos on paljon parempi.

    VastaaPoista